Kezdesz idegesíteni :D:D:D:D:D!
Ügyi!
ez így nagyon komolytalan...
az bizony, nem adtak még bele a piacba
huh a forgalom de ritka retek
Több mint 320 millió forint értékben adott el tegnap OTP-részvényeket a bank vezérigazgató-helyettese, Bencsik László. De ezzel nem volt egyedül, egy igazgatósági tag, Gresea István is eladott 85 ezer darab törzsrészvényt - tette közzé az OTP.
Nem csak Bencsik László adott el tegnap részvényeket, de dr. Gresea István igazgatósági tag is. 85 ezer darab törzsrészvényt adott el 5319 forint/darab átlagáron, ami 450 millió forintnak felel meg. Ezzel tulajdona 49454 darabra változott, ami 0,02%-os részesedést jelent.
pontosítsunk, mikorra ígéred 5k alá? :)
Csak annyi, h vsz nem egészséges amit most csinál! Aztán majd 2 nap alatt 5k alatt lesz és mindenki megint jajveszékel! :))) [főleg én] :D:D
mit ittál? :) tetszik
Hol, milyen módszer, milyen halakra, milyen csali , milyen eredményel stb? Ez részletes kifejtést igénylő téma .
Szerintem holnap beverik...mini forgalommal b@szakszanak vele 5k felett!
Ma az adrenalin fokozása miatt horgászni voltam. Most olvastam vissza. Jobbulást kívánok én is. Nagyon rossz dolog a kórházat nyomni, na de ilyen kórházi támogatási rendszer mellett és ilyen melegben!
Jobbulást Herceg.
remélem nincs komoly bajod....
azért kórházban sem áll meg a tőzsde látom :D
az ágyból is lehet tőzsdézni :-)))
5425 és 5438 között rés van. Ha 5426-n nyit akkor is már 1 Ft-os sziget keletkezik (és a nap során nem tölti vissza).