Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#733133 banyaiz Előzmény: #733129

Nem az egy másik történet. :) Az egy őrült nap volt, biztos emlékszel 2008 környéke senki nem értette mire megy mert rossz hangulat volt világban, nagy forgalommal emelkedett egész nap , csomó shortot elintéztek vele. Még arra is emlékszem záróban brutális mennyiséggel még beálltak vételre és felkötötték még egy pár %-al amúgy 10% feletti pluszban volt.

Ilyen napokra van szükség. :)

#733128 banyaiz Előzmény: #733122

Olyasmi volt megvették a biztosítót otitól és együttműködésit kötöttek aminek része volt, vagy csak magánszorgalomból vettek bizonyos %-ot otp-ből. %-ra és árakra nem emlékszem de arra igen, hogy azzal zárták le a vételt piacon vettek egy nap alatt egy rakás részvényt és az 6 közeléből felvitte 7 k fölé az árat. Lehet, hogy egy részét Otp-től vették meg , de volt piaci is, erre biztosan emlékszem.

#733124 banyaiz Előzmény: #733121

Nagyon ritkán az utóbbi időben. Változó van időszak mikor napon belül is vagy egy egy rövid mozgásra van elképzelésem akkor megjátszom benne.

Kárpótot gyűjtögetem még utóbbi időben.

daxxal szoktam kereskedni, bux határidőben emberemlékezet óta nem kötöttem. Látom te ott kereskedsz sokat.

#733120 banyaiz Előzmény: #733118

Abból a koncepcióból indultam ki , hogy válság után fellendülés. Erre alapoztam a dolgot.

Nem jókor vásároltam ezeket a papírokat. Az volt igazán az elképzelésem, hogy EU is benne mi is gyorsan kijövünk ebből a válságból. Mondjuk mint Usa. Pl ez a dev hiteles problémára is megoldást jelent , illetve ki se alakult volna ilyen szinten. Nem gondoltam azt se , hogy kormányunknak a válasza ez az unortodox őrület lesz , ez részben persze az EU-s nehézségek következménye (részben meg a hülyeségé:)

Válság után fellendülés továbbra is ezt várom . Tbsz-ek lejárnak akkor újratervezés. Nagyon hülye szitu lenne ha ennyit tartottam eladnám aztán tényleg bekövetkezne amit vártam csak csúszással.

Képzeld el kiszórnám most aztán 2017-ben 10 k. Beledőlnék a kardomba. :)

#733118 Tapasz Előzmény: #733105

Zoli! Rájöttem, te tipikus gyűjtő vagy, ha 10 k lenne akkor sem adnád el (mert szerinted 13 k-t is megér) :-). Ezért neked igazából tökmindegy mennyit adnak érte a tőzsdén úgysem adod el, igaz? Felveszed az osztalékot, azt jónapot. Vagy esetleg már az unokáknak gyűjtögeted?

Közben elfórumozgatsz itt, meg a portfolión :-))

#733105 banyaiz Előzmény: #733102

Nem valószínű vsz, hogy most kiadnák a jelszót tőkeoptimalizálás címszó alatt komoly srv vételre, lásd görög téma. Eléggé meredek gondolat lenne most lekötni így ekkora summát.

Szóval lényeg a lényeg sokéves téma, közgyűlésen részvényesek mindig "reklamálnak" ez miatt de mindig leszerelik őket a körülményekre hivatkozással, hogy most az a fontos, hogy extrém helyzeteknél legyen mihez nyúlni. Ami igaz is.

#733104 banyaiz Előzmény: #733097

http://privatbankar.hu/reszveny/kiderult-nagyon-bevasarolt-hetfon-az-otp-280611

Ez volt legutóbb. Azóta kiosztottak valamennyit részvényopciókban vezetőknek.

Olyan nagy műveletek nincsenek talán ha most nagyon meg akarom erőszakolni lehet azért vettek mert úgy gondolkodnak most megveszik a jövő évi opciós mennyiséget is .

Ha milliószámra elkezdenék venni az komoly lenne mondjuk növelnék 20%-ra srv-t jelenlegi 10 környékéről és vennének az ügy érdekében 28 milla db-ot.

Sokszor szóba került ez ha nincs jó felvásárlási cél akkor magát fogja venni, vagy osztalékot növel. Csak mindig hozzátették, hogy jelenlegi körülmények között forradalom miegyéb fontos a likviditási helyzet stb, de majd ha a körülmények engedik .

Ez ilyen több éves téma már, általában szóba kerül közgyűlésen.

#733103 Lenthor Előzmény: #733101

Csak azt nem tudjuk, hogy ilyenkor kiét veszi meg! Mert a közös pénzből jó buli drágán megvenni a maszek pakkjaikat.

#733102 Sumér harcos Előzmény: #733098

tegnap ők vették magukat.

247ezer darab,nem volt kevés,forgalom,35-40%a.

utoljára 6000felett vettek,ha jól tudom,olyan jól eltudják találni mikor kell venni,általában a tetőn vesznek,ugy fest,nem?

ráadásul tegnap shortosokat tették csúszdára,de ha ugy vesszük beültettek felfelé elég longost is.

egyre cifrább a kép,merre is az arra,rövidtávon.

ma egyből semmi forgalom,eddig.

#733101 Lenthor Előzmény: #733100

Pontosan! Mindig drágán vesz az utóbbi időben az OTP és utána árfolyam esés szokott következni.

#733100 taresz Előzmény: #733099

Nem tudni....

Mióta nézegetem azóta ha Ők vesznek akkor el kell adni és fordítva.

#733098 banyaiz Előzmény: #733097

Közgyűlési határozat felhatalmazza a bankot srv vételre azzal megkötéssel max állomány 70 millió db, ár előző napi tőzsdei maximum 150%-át nem lépheti át. :)

Cél , részvényopciós prg pótlása, tőkeoptimalizálás, árf karbantartás stb.

Mintha az utóbbi időben kicsit többet vettek volna mint részvényopciós prg -ban kiadott mennyiség.

#733096 banyaiz Előzmény: #733060

Az árakra már nem emlékszem, de arra igen, hogy volt egy nap mikor 6 k -ról 7-re ugrott és akkor vették meg az utolsó részletét .

Vaddisznó módon 1 nap alatt, ez úgy megmaradt.