Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#733053 banyaiz Előzmény: #733049

Bár ha jól emlékszem Groupama is komoly Otp részvényes még mikor megvették a biztosítót opt-től akkor vettek pár %-ot. nem tudom megvan e még nekik. Szóval ilyen alapon még akár jogos is lehet a névválasztás. :)

Csak játék a számokkal, milyen tételekről is beszélünk ilyen különadó címén , amit mintha valami aprópénz lenne úgy vetettek ki.

#733051 banyaiz Előzmény: #733049

Ezek után nem értem miért Groupama aréna a pályátok neve, Otp részvényesek aréna helytállóbb lenne. :)

#733050 banyaiz Előzmény: #733049

De kitehetnék majd az új Puskásra is pl , és a Fradi, Debrecen , Felcsút stadionra , hogy reálisabbat mondjak. Eddig becsengettünk kb 120 mrd-ot abból ez így együtt kb kijön. :)

#733048 banyaiz Előzmény: #733047

Befizetett különadókból már lehetne egy fecsút budapest metrót építeni mellé egy emléktáblát készült az otp részvényesek önkéntes hozzájárulásából.

#733043 banyaiz Előzmény: #733041

Ezzel a bázissal amit a bank megőrzött itt minden nyomorúságban könnyen ugrik az eps ha néhány apró szám megfelelő irányba mozdul.

Nem kell olyan hű de sok, egy erősen növekvő régió ennyi. Válságok után pedig általában növekedés szokott következni. Ezt várjuk már egy ideje elkapja a gépszíj itt a környéket.

400 helyett 800-as eps az kb 1 év alatt bekövetkezhet. Ez reális lehetőség szerintem. De hát nem akarok itt kampányolni . :)

#733042 banyaiz Előzmény: #733035

Még bővebben , hogy miért nem 10-ben nyomták ezt a kiegyezés témát.

Azért mert felmérték azt mivel nyernek többet. Olyan volt akkor gazd környezet aminél hiába egyeznek ki a bankokkal rövid távon ennek komoly hozadékai nem lettek volna. Ezt felismerték és elmentek a parasztvakítás irányába.

Viszont ez a luxus már nem megengedhető egy pozitív gazdasági környezetben mert akkor nagyon gyorsan visszaüt. Ezt is ismerték fel most, hogy most ezzel nyernek többet.

Ilyen egyszerű a gondolkodásuk ezek a politikai kalandoroknak. Ebből Otp árfolyamra következtetést rád bízom. :)

#733041 Kissherceg Előzmény: #733035

nem is értem, 2006-7 körül 1000 feletti eps volt, most meg 400... Aztán várja itt a fellegeket pedig fundás ember :)

#733040 banyaiz Előzmény: #733036

Nagyon azért nem lettem optimista. Ahhoz még ennél több kell. De ez a dev hiteles kínlódás és bankok terrorizálása az egész egy eu-s vergődésben, ez kőkemény időszak.

Mintha ebből kifelé jönnénk hazai szinten mindenképpen. Ez pozitív.

Optimista igazán akkor lennék ha ez EU-s szinten is egyértelmű lenne kijöttünk a nehéz időszakból és a régiós számokon ez látszana, és a régiós piacokat széttépnek, a bankhoz dőlne a profit. Akkor már minden ok meglenne rá.

"Mato fan" :) hát nem tudom mi kellene ehhez. Mondjuk nyilvánosan bocsánatot kérne sok mindenért, és elmondaná a nyilvánosságnak a valóságot, nem a politikai maszlagot kiegészítve a megalomániás hülyeségeivel, és letenné az esküt, hogy meggyógyult. :) Amennyi esélye van ennek annyi esélye van annak, hogy Mato fan legyek. :) 0.

#733039 banyaiz Előzmény: #733035

Az 1x1-ben bízom, nem ezekben a nyikhajokban.

Bankok nélkül nincs komoly gazdasági növekedés tartósan. Fidesznek pedig ha nincs komoly gazdasági növekedés akkor reszeltek. Nem véletlenül kezdték választás után a kiegyezést. Miért nem rögtön ezzel kezdték 10-ben? A rövid válasz azért mert barmok. A hosszú válasz még annál is nagyobbak.

De a matekot nem tudják felülírni, hiába izmoznak. Ezt tudják ők is csak parasztvakítást nyomják.

#733038 banyaiz Előzmény: #733029

Kényszerpálya ez a görög vezetésnek is.

Bonyolult is az egész probléma, miért is jutottak ide , nem csak az, hogy kerüljenek ki belőle.

Viszont úgy érzem nem törik össze magukat kikerüljenek ebből a helyzetből. Mindent megtennének és nem megy akkor oké, de ezzel a hozzáállással messze vannak tőle.

#733036 Tapasz Előzmény: #732994

Nagyon optimista lettél, remélem, ez short jel ;-). Még a végén mató fan leszel :-))

#733035 Tapasz Előzmény: #732985

Ne legyen nyolc k, mert ott nagyon szar beragadni. Ha nagy a haverkodás a bankokkal, majd elkezd megint nagyon nyereséges lenni a bank, akkor szerinted mi lesz? Szerintem ezekbe ne bízz, lásd Pákh Imre. Egy tollvonás, és kap az oti egy újabb hozzájárulást a költségvetéshez.

#733029 Ibiza Előzmény: #733023

szerintem nem..mással akarja a görög vezetés kimondatni amit ők nem mondhatnak ki.. mert nem azzal nyertek választást..azt tudják mondani ők mindent megtettek..elérték a legtöbbet..

egy megállapodásnak vannak nyílt és titkos részei..nincs kétségem már kész a forgatókönyv és az időzítések..arról sincs kétségem a nagyhatalmak pl usai majmok és oroszok is beleugatnak..

Usának nagyon fontos a kereskedelmi megállapodás..az sem biztos nem ők fizetik le a görögöket, hogy új helyzetben tudjanak tárgyalni..hiszen az eu összlakosságára tárgyaltak.. görögök nem olyan sokan vannak de akkor is 11millió..

Törököket nem akarják euba felvenni...ha görögök kilépnek esetleg..vagy speckó státuszt kapnak akkor nem lenne egységes eu térkép..ez is lehet szempont.. sok minden játszik

Ma írtam, hogy előfordul…

#733028 Lenthor

Ma írtam, hogy előfordul, hogy az OTP a 2. hullámban 61.8%-ot korrekciózik vissza, ami 5745-re mutat.

Az MA50 napos értéke 5707. Még ez is előfordulhat. Ha menne tovább fel, akkor már csak az 5. hullámra tudok gondolni és a 4. hullám esett 5145-ig.

#733023 banyaiz Előzmény: #733022

A görögöknek az a vágyuk álmuk, hogy ugyan államcsődben vannak elméletileg, de olyan életszínvonalon akarnak élni államcsőd mellett gyakorlatilag mintha minden rendben lenne, sőt még jobban.

Ez ügyben tárgyalnak, hogy akik őket lélegeztetőgépen tartják finanszírozzák a dolce vitát ezt biztosítsák nekik mert különben...... :)

Ezzel a helyzettel az EU-IMF szemmel láthatólag nem tud mit kezdeni. Agyrém.

+ még oroszokhoz közeledésük mint zsarolás ahogy mondod.

Hiába kockázatos dolog ez a hitelezés, pénzt odaadni könnyű visszaszerezni az már nehezebb.

#733022 Ibiza Előzmény: #733019

görögök elmennek a falig.. ők csak jól járhatnak..az sem biztos nincs b verzió orosz részről.. sőt esetleg oroszok súgnak meddig mehetnek el..sok öreg bjuzit bezsarolhatják euban.. oszt majd egyszer oroszok is kérnek valamit..

c variáns kínaiak arabok oroszok érdeklődnek kikötők szigetek után..ezeket eladhatják vagy 99 évre használatba adhatják..

d variáns esetleg eu segít a háttérben görögök egy új státuszt kapnak..és használhatják az eurót..ha meghátrálnak görögök elöl akkor semmi visszatartó erő nem lesz a rebellisekkel kapcsolatosan..ez a megoldás elősegíti a 3 lépcsős eu kialakítását..fejlettek fejlődők..és előszoba..