Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Az 5544-en nyitott TDT s…

#732999 Lenthor

Az 5544-en nyitott TDT shortokat visszavettem 5535-ért. Hát nem volt egy nagy üzlet, de jobb mint ha 56XX felett kellett volna zárnom.

Re: nincs cím

#732994 banyaiz Előzmény: #732990

Még nincs egyezség a görögökkel még ki tudja milyen fordulatok lesznek az ügyben. Mehet a keménykedés nyilatkozgatás amire lehetnek parák. De ha meg tudunk maradni ilyen szinteken közben az kecsegtető long szempontból. Mondjuk 5200-on bejelentenének egy egyezséget szerintem dax menne 1000 pontot, Otp pedig minimum 6k-ig. Azért vszínű meg fognak egyezni, addig megy ez a móka, hogy mindegyik fél nyomja a kemény gyerek szöveget. :) Ezt használd ki a short zárásra vsz.

#732990 Kissherceg Előzmény: #732985

engem nem befolyásolsz, még mindig megvannak a 6000 körüli shortok gazdagon, ma meg adtam még neki

#732985 banyaiz Előzmény: #732982

Azt kell itt találgatni mikor lesz minimum 8k. Nem azt mikor esik 1000-et . Idén nem mert amcsi kamatemelést még át kell vészelni bár pedzegetik azt is halasszák el jövőre ha ez bekövetkezne szép évet zárnánk. Ha emelnek akkor ki kellene bírnunk kb úgy mint most ezt a görög témát eddig. Ha ez összejön akkor képbe kerül a 7-8 k. :) Így látom a helyzetet, de hát nem akarlak befolyásolni ahogy érzed.

Jó lehet az a short most is 6 k-ról esett azért, de összességében felfelé várom mindenképpen. Bankokkal haverkodás van QE ezek támogatják a longot.

Nem tudom. Ha most megyü…

#732984 Lenthor

Nem tudom. Ha most megyünk tovább fel, akkor ismét visszatérünk a régi lemezünkhöz, hogy ez az 5145-ig tartó lejtmenet a 4. hullám volt és onnan elindulunk az 5. hullámmal fel 6369 körüli célárral.

#732982 Kissherceg Előzmény: #732979

vakuljon meg ez a mutyi föld, úgyis megkeresem az 1000Ft/részvényt...

az osztalékot ha hozzáadjátok, akkor 570 körül járunk... short belépő :P :)

#732979 banyaiz Előzmény: #732977

Nem tudom miért várjátok lefelé. Leesett az osztalék, görögök cirkuszolnak a végkimerülésig és erre itt mászkálunk 5-6 k között.

Mi lesz a reakció amikor bejelentik a görög egyezséget? Minimum a sávtetőig el kellene menjen 61xx -ig de inkább kitörjön az még jobb.

Lényeg a lényeg vsz ha parák vannak ne essen vissza a több éves sávjába . Akkor csak idő kérdése , hogy pozitív hangulatoknál mikor tör ki. Most járkálnia kell itt egy db-ig 5-6 k között nem centizgetem pontosan hol .

Teljesen jó long szempontból a viselkedése , osztalékvágást is mennyi idő alatt dolgozta le 2 nap ? 3? Görög paráztatással együtt. Ez egyáltalán nem shortos viselkedés vsz.

#732977 Sumér harcos Előzmény: #732954

többen emlitették ezt elemzők,hogy 5750 környéke.

elég hihetetlen sztorinak olvastam.

de lassan...

ha viszont odáig felmegy akkor storno letört trendvonal,hogyan lesz abból lefelé hullám,akár 5000re?

:)mondjuk-gondolom-ugyanilyen hihetetlen módon:)

esetleg lassan meg is van az 5576 túlhúzottad,amit emlitettél.

USA adatok jók lettek, d…

#732966 Lenthor

USA adatok jók lettek, de, hogy ez nekik jó vagy sem, már nem lehet követni. Talán, ha jók az adatok, akkor hamarabb emelnek kamatot.

#732964 picirigo Előzmény: #732963

Ebben az évben nagggyon sokszor vettem már jól!!! De elfelejtem, h valszeg bull piacon vagyunk és iszonyatosan szarul adok el mindig....