Én azért adtam a piacnak egy keveset
Én azért adtam a piacnak egy keveset
Nem tudom, hogy kell az általam megnyitott és beállított Ichimoku indikátor képét betenni.
Miez az Ichimuki? Biztos ciki, de gőzőm sincs.
Vagy valami indián varázsló, akivel jósoltatsz füstkarikákból meg csontokból? :-)
Viszont az indián jóslatod is egybeesik a másik kettővel, egyre sanszosabb. Délután leszek újra, akkor nézem, mi lesz az egészből. (Vagy lehet, hogy záróban csinálja, meg, amiről beszélünk?)
két nap alatt megint emelkedik 400 pontot, bolond ez a papír eskü... rá is adok, hogy díjazzam valamivel...
Ichimoku 2 órás tf-en is van egy erős ellenállás 5548-on, melyről le szokott pattanni. De ez az érték is csökken az idő múlásával.
Kialakulhat egy fej-váll is esetleg, ha jól látom. Ehhez most ~5540-50-ig kellene mennie. Ez kb. egybe is vágna a te elliotos elképzeléseddel is.
115296 2015.06.09 17:10 Lenthor (Kezdő fórumozó) nincs cím
Lehet, hogy 5285-el meg volt a 2/b. A 2/c-t 5515-re teszem. Innen indulna le a 3. hullám.
Június 9.-i beírásom kezd megvalósulni. Ha gyors lenne a felmenetel, akkor túlhúzhatják, mert napos indi alapján jelen pillanatban 5576 kellene. Az idő múlásával ez az érték folyamatosan csökken.
Nem is lett rossz nap. Mármint annak, akinek van belőle. Bár elnézegetve naposon, egyáltalán nem biztos, hogy ez nem egy lefelé tartó elliot második hulláma. Persze ez csak egy gondolat, maradok longos közép- és hosszútávon. :-)
reggel nem minuszba volt még, én ma egész nap rohangásztam.
hmmmm, akkor vegyél :)
Persze ha nem adom el 335-ön, akkor most már 5200 lenne
Én meg tartom, aztán így sose lesz semmi :)
Szarul veszek és még szarabbul adok....ez elkeserítő!!!
érdemes elindítani a kereskedési rendszert?