holnapra hasonló forgalommal, jó lenne a 14-et elérni, és megtartani.
holnapra hasonló forgalommal, jó lenne a 14-et elérni, és megtartani.
Igen azt néztem a petiben, hogy kicsivel adogattak, nagyban vettek.
Az összes felhúzás magas kötésállományú volt. A beledások, pedig csak kicsik.
Kíváncsi leszek holnapra, de a bázisépítés 14-15 között nekem is tetszene.
Meg az idegrendszereben is, ha tulvasarolja magat Phyl papperokkal. :)))
Erdekes, nem toltak 12re. Igy holnap eggyel feljebb van a max., mint ma. Lehet mar lejjebb nem akarjak tenni? Ez alatamasztja a verziot, h. valoban epithetne egy bazist 14-15on. Persze ez csak spekulacio.
Ez intő jel lehet
Beírom a goole-ba hogy phylaxia mondom megnézem mit írnak a honlapon erre ezt az oldalt dobja ki nekem, hát feküdtem a röhögéstől
http://kepfeltoltes.hu/view/090623/637999343n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mivel A kategóriás így egy nap max 15%-ot mehet, ha nincs sávszélesítés.
14-en elég komoly eladói oldal van, ezt a mai forgalommal sem biztos, hogy átvinnénk holnap. 13-14 közti hinta tűnik reálisnak - persze mikor működnek a realitások egy ekkora speki részvénynél....
15 ugye nem lehet holnap?
Nézd meg petiben, nagyítsd ki a chartot és ott vannak a pakkok. Nem a kötések, mert az mindet mutatja, hanem, hogy egyben mekkora tételt adtak vettek, grafikonon látszik. Még egy hét 15 alatt és jó alapot építünk :)
Meg tudod nézni a pakkonkénti kötéseket? Mekkorákkal vették?
Lehűlni látszanak a kedélyek, főleg, hogy ekkora esés után még emelkedni is volt erőnk.
Ha jól emléxem innen indult az eufória, és pánikvételek.
Ezt pánikeladások követték, és akinek van az szvsz már tartja, a szotri még mindig él tehát lesz még kapkodás
:)) Azért korrekt, múltkori kitörés forgalmát elértük majdnem :)
Hú erre a hozzászólásra az aranyköpések topik gyanúja merült fel bennem :-D
Nem baj fiúk csak egészség legyen, sok pénz meg boldogság!
Tényleg csak két nap volt az esés, bár nekem jóval többnek tűnt - főleg mert rövid pályafutásom legnagyobb bukóját hozta -, de azért se hagyom magam és adok még egy esélyt a phylaxiának :)
jahh, de hol vagyom már a spekitól, most befektető lettem :D