Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#732761 banyaiz Előzmény: #732756

Ja meg célszerű lenne (lett volna ) úgy időzíteni a tárgyalásokat egyszerre a képekre. Másik eladó ne tudjon róla ajánlat van a trilógia többi részére is. Aztán egyszerre bejelenteni a vételeket.

Megint ez a páros lábbal az ajtón keresztül ész nélkül stílus. :) Ennyi ésszel minek festmény vennének inkább egy kannásbort.

#732758 banyaiz Előzmény: #732756

Megvette nem? Olyasmi rémlik még 80-as években pár 10 k dollárért vették egy aukción aztán Pákh megvette ki tudja mennyiért nem nyilvánosan.

Mint tárgyalástechnika is eleve reklámozzák mindenképp szeretnék mindhárom képet, így a hülye is levágja, jó sokat kell kérni érte. Úgy fognék hozzá mintha nem is lenne fontos nekem a 3 kép, nem reklámoznám ország világ előtt kell mindhárom. Megvenném de nem túl fontos stb.

Így persze, hogy az egekbe felsrófolta az árat. Erre államosítják félig. :)

#732757 banyaiz Előzmény: #732739

Azért azok a 200 mrd-os alapítványok a pénzügyi kultúra terjesztésére mint likvitásbővítő lépés , Matoval mint professzorral , az anyám borogass kategória.

Nyereséget elherdálni nem tudják elvileg, megvan kötve mire használhatják fel (szerencsére) eredménytartalékba megy gondolom én, mínuszos éveknél legyen mihez nyúlni. Bár Mato még megreformálhatja amennyi esze van.

#732756 matgab Előzmény: #732755

azt azért érdemes lenne tudni, hogy hogyan került az ürge tulajdonába a kép...

http://www.portfolio.h…

#732755 banyaiz

http://www.portfolio.hu/befektetes/mutargy/nem_engedi_ki_a_kormany_az_orszagbol_a_golgotat.12.215298.html

Hát ez beszarás. Idehozza a képet, hogy egyben lehessen kiállítani , nem tudnak megegyezni az árban erre megakadályozzák elvigye . :) Ez aztán korrekt. Jó hírünket kelti a világban , függetlenül attól mit kér érte a tulaj. Annyiért adja el amennyiért akarja ha az övé. Már megint ez a keresztapa stílus, ezek után ha az enyém lenne ez a kép inkább felgyújtanám mint ezeknek eladjam.

#732747 Ibiza Előzmény: #732664

nem akartak annyi frontot nyitni..

http://index.hu/belfold/2015/01/27/igy_alakitja_at_a_korhazi_rendszert_a_kormany/

mellesleg hozzáteszem mindenki nyafog..de szerintem elég jó eü. van Mo.-on.. persze a szervezésnek nem egy magas fokát tapasztalhatod ha ott vagy.. pl hiába mész időpontra még is várni kell..stb stb..

sok eszközbeszerzés volt..pl régebben csak 1-2 kórházban volt CT de most már a kiemelt kórházakban van több ilyen készülék is. Ápril 1-től indult volna egy átalakítás de nyílván csak egy gyökeres átalakítás hozhat eredményt abba érdemes pénzt tölteni.

kiszedték a zsizsikeket a tudományos életből..akik csak fizetést kaptak de nem csináltak semmit.. visszaemlékezhetsz micsoda visongás volt.

átvilágítottak minden állami intézményt..oktatást kultúrát..

egészségügyben megtették az első nagy lépést a gyógyszerbeszerzést, jelentős megtakarítás van belőle...kisebb dolgok még voltak..párhuzamosságokat próbáltak kiszedni a rendszerből..

korábban írtam a magánorvosok nagy része kórházakba hív be..állami pénzen nyújt kiemelt szolgáltatást majd zsebreteszi a pénzt..legtöbbször számla nélkül.. ez egyfajta pótfinanszírozása az orvosoknak..

Emlékeim szerint évi 40mrd minuszt termel az egészségügy..ezt teljesen át kell alakítani.. de ezt az egészségbiztosítással együtt lehet..át kell venni a műkdő külföldi rendszereket..

Ezt a járulékfizetés csökkentéssel is össze is össze kell vonni.. fizethessen az egyén egy olcsóbb de alapellátásra jogosító eü.biztosítást.

A felső" körökben is nagy lobbija van az orvosoknak.. olvashatod kedvenc celebjeidről..ha volt valami bajuk akkor így kezdődik mindig.."felhívzam xy professzor barátomaaat..aki azonnal megműtött/repülőt küldött/bevitt..stb stb..

Ahogy a kis falvakban a polgármester a háziorvos a plébános a jegyző..az állatorvos aki együtt sütöget..ők a helyi elit..itt Budapesten összejárnak az orvosok ügyvédek politikusok.. erős lobbi ez.

Az átalakításokat a szivárványos birkák nem látják..mert nem emelik fel a fejüket..maguk elé legelnek..

#732687 walex Előzmény: #732664

Szinte semmihez nem mernek hozzányúlni, pedig páratlan lehetőség volt a 2/3 5 évig.

#732669 joepappa Előzmény: #732664

azért helyben fizetsz. ha helysben fizetsz mondjuk egy magánrendelésen ott is jó az ellátás. csak kérdem én akkor minek fizetem a tb-t. (örök kérdés és költői is.)

#732664 Koffein Előzmény: #732662

csodálkozom, hogy nem mernek hozzányúlni az egészségügyhöz. a kutyám sokkal jobb és emberibb kiszolgálást kap, mint mi emberek...

csak egy halvány megjegy…

#732656 Ibiza

csak egy halvány megjegyzés

Szándékosan nem irtam trianon igazságtalanságáról...évfordulójáról

Kiváncsi voltam az állitólagos jobbikosokvagy nemzeti vonalasok melyike rak be róla valamit..én nem olvastam itt ilyet.

ennyit a "jobbikosainkról".. kilátszik a való

a holokamu tantárgy sem nagyon rázta meg őket..

A narancskomik MSZMP tag…

#732655 walex

A narancskomik MSZMP tagozata ma is kitett magáért.

Ha valaki nevén nevezi a dolgokat, akkor az a helyes reakció,hogy ki kell zárni, még szavaz is róla a sok poziját féltő,semmihez nem értő szerencsevadász.

Ahogy telik az idő, egyre undorítóbb banda lesz ez is, de ők a jó fiúk, akik nem lopnak, nem hazudnak és nyilván ezért rejtegetik az ügynöklistákat, mert a tiszta erkölcs bajnokai is.

http://index.hu/belfold/2015/06/08/kover_laszlo_kizaratta_novak_elodot_a_parlamenti_ulesrol/

Székely mondja a kocsmáb…

#732653 Ibiza

Székely mondja a kocsmában..azt értem elvesztettük a háborút..de akkor miért csatolták hozzánk Romániát..