http://inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-732570
azta..
Dynamic, Berki cimbije, egy nagy senki. Semmi produkciója nem ismert a rappernek.
Akkor hogy van az, hogy nem éhenhal, hanem még vesza gyerekének egy 45 milliós lakást?
Ilyenkor mit csinál a NAV?
http://www.life.hu/otthon/20150607-dynamic-44-millios-lakast-vasarolt-a-6-eves-kislanyanak.html
Az is Marcsikás, ahogy az MNYP vagyon részeként megmaradt részvényekből kiszálltak. Itt is rengeteget bukott az állam valamelyik tőzsdéhez nem értő hivatali aktakukaca miatt.
Amit ott elbuktak,abból több ember élete végéig jól élhetett volna.
ugatom ideje ..Mo. kelet nyugat kapuja.. így kell.. nem szabad nyúlkodni..
Kínában diktatúra van..még sem bojkottálják németek, usa majmok..mert van az a pénz amiért korpás a fejük.. de tőlünk elvárnák..
nekem teljesen megfelelt a 33cl.es sör..ez a max amit egyszerre meg szoktam inni..ha több kell bontottam másikat..
A kólát is levitték 2l-ről 1,7l-re.. és anno a 20 szál cigi 19 lett most megint 20..
Önigazolás..adsz magadnak egy felmentést.. te maradtál volna de hát ezek ilyenek..
Felesleges..mond ki elmentél mert jobban akarsz boldogulni..akkor az úgy rendben van...
Hála istennek megteheted.. 88ban még lelőttek volna a határon ha "szökni" akartál..
Egy ország alapegysége az egyén.. ha ilyen az ország mármint a magyarok (szerintetek) akkor miért vagytok ilyenek?
Jártam sok országban..mindenhol vannak jellegzetességek..mindenhol túristának lenni jó..de ha ott élsz már más a világ..
van egy tapasztalati értékem.. 20% szemét mocsok..40% tisztességes de birka..és 40% önálló értékkel bíró értékes ember..
Sehol nem láttam jobb arányt ennél..a magyar emberben még megvannak a mély érzések a valódi értékek a segítőkészség a becsület..
Tény az is túlpolitizált az élet itthol..régen is a kocsmában mi volt..a foci..meg a politika..
Ha nagy üvöltözés volt akkor lehetett tudni foci volt..politika vagy kártyáztak.
Ha megnézed az országot azért lehet látni mekkorát fejlődött 5-10-20 éves távlatban..milyen házak autók vannak..a ruházkodás..autópályák.. új épületek..hidak..metró.. 2perc alatt telefon..telefon a zsebben internet..információ hegyekben..élőben tőzsdézhetsz ( én amikor kezdtem vettem zöld újságot..néztem a gubcsi műsorát..becaplattam otp-be adtam írásban egy megbízást.. és három nap múlva értesítettek kötött vagy sem).. 30mp alatt megtudhatod kínában beteg lett egy szamár..mexikóban meg havazott.. fejlett bankrendszer.. vállalkozhatsz szabadon.. és arra mész amerre csak befogadnak..kinyílt a világ.
A fiatalabbak is majd átlátnak egy időszakot akkor talán helyére tudják tenni a dolgokat... hétfőn nem volt TV műsor (fater hétfőn csavargatta az antennát bejöjjön a csehszlovák adó..jégkorong..jedna jedna botpisil poháru) telefont 10éve igényeltünk de csak akkor kaptuk meg amikor fater behívó kihordó lett mert letette a taxisvizsgát...az utcai készülékek nem működtek..4ből tán egy..és nem volt szavazás..Már.15.én megvertek a Petőfi szobornál..ha nagy volt a kokárdád intőt kaptál..ha a hajad nagy volt a rendőr levágatta a borbélynál.. kamionos ismerős mesélt a nyugatról meg közelkeletről..ha ismerős (ismerős ismerőse) jött nyugatról akkor ő vett meg ami a kígyó utcai valuta boltban megtetszett.. 10-12 évet várhattál egy zsigulira..munkahelyeden az üzemi 3szög a kommunista párt döntött a sorsodról.. stb stb..
Most nyelesfejű pofázik a tévében diktatúra van (valamilyen"civil" szervezet zászlója alatt) ..meg nincs sajtószabadság miközben élőben ugat a médiában..és több a sajtós mint amennyien ők vannak.. és minden további nélkül mondja a pofádba..anyád
Persze fáj az embernek ha arra gondol mennyivel előrébb lennénk ha nem síbolják el a pénzek egy részét.. mennyivel jobban állnánk ha nem hagynánk, hogy megosszanak minket.. a megosztás egy régi és jól működő politika..
Amíg nem húzunk egy irányba addig nem jutunk előre..
De alapból mindenki a saját és családja életéért felelős.. vannak társadalmi kötelezettségek..és az ezzel nyerhető jogok..az adja a játékteret..amilyen az egyén olyan az ország.
ne légy gyenge.. csak fújod a sablonjaidat.. 90es évektől napjainkig írtam..és azon beelül a komcsilibsi brigádról.. de magas neked mint kacsának az eperfa..
a többi az a frusztrált és irigy agyad szüleménye.. szóra sem érdemes.. sajnállak...sokan kiszabadultak miután főnökeid bezárták az OPNI-t
gondolom ez a nick az egyik meghasonulásod..vagy itt páran ,)
Hülyék mindenhol vannak. :)
Most olvasom Golgota megvétel 3 millió dolláron hiúsul meg, közben elköltünk nemzeti konzultációra 1 mrd-ot, plakátokra 300 millát. Ez a számomra állami pénzek Marcsikás kezelésének kategóriája.
Gyorsan átköltöttem a Himnusz eme pár sorát.
"Balsors a' kit régen
tép,
Hozz rá víg esztendőt,"
Balf@sz,aki régen rísz,
Mikor térsz már észhez,híjj?
Forexes Attila,Marcsika,Kvesztor,Fidesz,Mszp.Ez a nép örül,ha átb@sszák!Vagy mazochisták, vagy h*lyêk a magyarok!Persze,ha a piacon két forinttal drágább a tojás,mint a tescoban,az már rablásnak minősül!Ezért is keltem vén fejemmel vándorútra,mert ezt a sok b@l****t már nézni sem bírtam otthon!
20-70% hozam.Nem semmi.Sokan be is vették
http://www.origo.hu/itthon/20150607-csalas-befektetes-forex-tozsde-budapest.html
A gyári böngészőmmel tán nekem sem,de mivel külföldön vagyok és roaming netem van,így a legjobban tömörítő Opera Minit használom és ezen az oldalon a lentebb írt gongjaim akadtak.