Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#732505 Tapasz Előzmény: #732497

Nekem még sose volt gondom ezzel ( Note 3, gyári kereső). Most is arról írok.

Talán Heineken kezdte az…

#732500 walex

Talán Heineken kezdte az üveges változatnál 1 éve, de lehet, kicsit régebben.

0,5-ből lett 0.4-es üveg, persze a régi üvegeket már nem vették vissza. Megmarad retronak,hogy valaha volt ilyen is.

#732497 Boby. Előzmény: #732495

Nem ittam nég Argust,ellenben nem tartom kizártnak,hogy ez a 4 decisítés a leglassabban a multik sajátmárkás söreinél fog végbemenni.

Ez a fórum motor kegyetlenül akad,kéne neki egy kis olaj.Telefonról legalábbis ezt tapasztalom.Olvasni tudom a fórumot,de bejelntkezni,hozzászólást elküldeni....

#732496 Boby. Előzmény: #732495

Nem ittam nég Argust,ellenben nem tartom kizártnak,hogy ez a 4 decisítés a leglassabban a multik sajátmárkás söreinél fog végbemenni.

#732495 walex Előzmény: #732494

Soproni is lecsökkent?

2-3 hete vettem, az még 0,5 l-es ténylegesen.

Most vettem kíváncsiságból Lidlben 3 féle Argust, hogy milyen lehet, egyik féle a doboz szerint 7,2%-os.

#732494 Boby. Előzmény: #732491

Elég lassan kapcsolnak az emberek,merthogy ez a sor a Sopronival kezdődött még április végén v. május elejên,és nem a zemberek sz*patására lett kitalálva,hanem mert ez az áremelés talán legkevésbé fájó,észrevehető módja.Tudtommal minden sör 4 decis lesz,pontosabban ez váltja az eddigi 0,5 litereseket.Amúgy pl. Svájcban - most egy kicsit itt próbálok pénzt keresni -a normál sör,csak 0,33l-es.Qrva dühítő,mikor már tíznél tartasz és eredmény meg semmi...azon kívül,hogy kiürült a bukszád.:)

#732493 KawaBazsy Előzmény: #732491

Eddig nem ez volt a módszer, az alkohol tartalmat csökkentették. Úgy vettem észre, h kaptam egyszer egy dobozos Löwenbraut, nagyon ízlett. Majd vettem egyet, az meg nem.. Összehasonlítottam, az első 4.9, a vásárolt viszont 4.2%-os volt. Manapság már 4%-ost árulnak csak.. vízízű is rendesen.

1 l-es dobozban lévő 0,9…

#732491 walex

1 l-es dobozban lévő 0,9 l-es tej vagy a 10 helyett 9 db-os zsebkendő után itt a 0,5 l-es dobozban lévő 0,4 l-es Gösser.

http://divany.hu/shopaholic/2015/06/06/agyonszivatja_a_gosser_az_embereket_az_uj_dobozaval/

A Fidesz féle rend és közbiztonság.

Tizenöt rejtett erőforrás támadt felfegyverkezve egy férfire, akit többször meg is szúrtak, a bíróság mégsem ítélt el egyetlen egyet sem közülük letöltendő szabadságvesztésre.

https://kuruc.informacio/r/35/144136/

Vastagbőr FB: "CSI Buda…

#732490 walex

Vastagbőr FB:

"CSI Budapest: Rendőrségi helyszínelő rögzíti a nyomokat a lefestett plakátnál. Ha nem jön ki a rendőrség, mondd azt, hogy a ház előtt lefestett egy nemzeti konzultációs plakátot..."

http://www.nol.hu/belfold/igy-jart-az-elso-idegengyulolo-kormanyplakat-1538517

Tehát akkor 3 dologra biztos kijönnek:

1. gárdista megy az utcán (ez esetben egy egész flotta kijön)

2. lefestették a plakátot

3. meg akarnak verni egy rejtett erőforrást.

Magyarország, 2015

#732489 Láma Előzmény: #732486

Bravó. Emúttnyócév újra és újra. Gyönyörű érvelés. Ezért lettek azok elzavarva jóember. Rémlik? Gondolod akik a vajdádra szavaztak, mind azért tették, hogy ő és a fajtája lophasson a komcsilibsik helyett? Na jó. Ez csak költői kérdés. Tudjuk, hogy neked ez rendben van így. Kőbe vésted az 51/49 arányt. Visszatérve az emúttnyócévre: Meddig akarod még ezzel legitimizálni a fajtád lopását? Jó-jó. Látom én, hogy próbálsz megújulni, de az azért nagyon izzadtságszagú, hogy akik még nem loptak, majd milyen sokat fognak lopni. Ezzel itt körberöhögnek ám. Hát nincs benned semmi büszkeség? Vagy ekkora rajtad a nyomás? Írd meg néhányunknak priviben, ha nagyon csesztetnek a főnökeid. Segítünk. Válaszolunk olyanokat, hogy igazad van, egyetértünk, mocskosgyurcsány, butavona. Ilyesmi. Szerintem a sok éves ismeretségre tekintettel bevállaljuk páran, hogy egy kicsit veled együtt égetjük magunkat a kedvedért. Közben meg összekacsintunk és tudja mindenki az oldalon, hogy az előmeneteled érdekében csináljuk a színházat a főnökeidnek. Ők megnyugodnak, hogy jól teljesítesz, mi jól szórakozunk. Így mindenki jól jár. Másik ötlet: Írkálj arra a szeretünk viktor oldalra, amit Herceg linkelt párszor. Na, ott király lennél az ilyen innovációkkal, mint ez a sokat lopnak majd ötlet. Lehet még julikát is elhomályosítanád. Bár ahhoz még néhány ilyen érvet ki kéne találnod, mert ő azért nem kispályás. De az ottani közönség tutira karmolná az ilyen ötleteket. A sikerélmény pedig nagyon tudja ám símogatni az ember egóját. Az itteni eredménytelenség pedig előbb-utóbb ki fogja kezdeni a pszihédet. Bár dícséretedre legyen mondva, eddig elég jól bírtad az eredménytelenség okozta terhelést. De ez nem lesz ám mindig így. Te se fiatalodsz. Egyszer csak azt veszed észre, csapkodod a billentyűzetet, beleöklözöl a monitorba, becsukod az ablakot és üvöltesz hangosan. Ezek a kezdeti tünetek. Ha ilyesmit észlelsz, azonnal kérj segítséget és menj szabadságra. Ez még visszafordítható, kezelhető állapot. De végül is a kockázat a tied. Van aki azt mondja, pár millióért akár ül is néhány évet, ha úgy hozza az élet. Szóval, a lényeg az, hogy vigyázz magadra, mert lehet, hogy te még nem észleled, de kívülről nézve, már vannak tünetek. Aggódom érted. :)

#732487 Ibiza Előzmény: #732477

butaság.. utazós állatos csatornákon olyan helyeket felvételeket láthatsz amit amúgy soha..

többféleképpen lehet nézni a műsorokat..lehet úgy is..ezt nézed mit akarnak láttatni veled..

Moziban is nézhetsz úgy filmet azt nézed amit mutatni akarnak neked.. de nézheted aztis mennyire kinlódik a szinész vagy milyen oda nem illő technikai részletet fedezed fel.

Én kb 5-6 helyről tájékozódom.. plusz az újságok (HVG figyelő alap..)

Ha odafigyelsz akkor láthatod az apró jeleket..elszólásokat.a kis hireket is érdemes elolvasni.

Vannak különböző hatalmi ágak vannak csicskásaik kijáróik..akik azt gondolják nekik kellene lubickolni az életben..nem alamizsnáért csóválni a farkukat.. akiknek naponta ráhamuznak a fejükre..ezért marad nekik a jólinformáltság amivel csillantani akarnak..a valódi újságirók összecsipegetik ezeket..

de ezek inkább csak játékok..hobbi..mint a világgazdasági összefüggések..

nem szabad a politika megosszon embereket és rátelepedjem a mindennapjaidra.

Ha befolyásolják az életed akkor nyertek..függetlenül attól van Tv-d vagy nincs.

#732486 Ibiza Előzmény: #732483

ne légy naiv.. számos irodalma van a 90utáni időszaknak..komcsilibsik lopását nem ehet űberelni..

#732485 Ibiza Előzmény: #732470

nem tudom miről beszélsz..a beszélgetés tárgy a rendszerváltásra felkszülés volt..a vállalati gmk-kkal egyidőben kezdődhetett a felkészülésük.

#732484 Láma Előzmény: #732450

"gondolom kimaradt a napi nyafiból"

Dehogy maradt ki. Keresd vissza. 55804. :)

#732483 Láma Előzmény: #732452

Talán ellopnák, mint a vajdád és csapata. Talán. Ezek meg már biztosan ellopták, amit elloptak. Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy ezeket bárki, bármikor felül tudja múlni lopásban.

#732479 Pyxis Előzmény: #732477

Egyetértek, nekünk sincs. 10 hónapja már és észrevehetően javultak a társas kapcsolatok is.

#732477 rbbj11 Előzmény: #732459

nem kell nézni pajtás

Én pl. kidobtam tv-t pär hónapja, semmi szükségünk rä. De elötte sem néztem tv2-t és társait, max discoveryt