Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#732249 Turkoglu Előzmény: #732245

Honnan szerezték ezt a Bélát ide az M1-re? Csúnyácska, öreg, izzad mint egy tanuló qrva, és még buta is...

80 milliárdból azért futhatná kicsit többre is ...

#732224 Euroman Előzmény: #732221

sportolok, amennyit jól esik....szeretem a nagy tereket....sajnálom, hogy ehelyett is nem Touran-t vettem...

#732214 Euroman Előzmény: #732204

á nem, köszi:) a Te hondád alacsony, én meg magasan szeretek ülni, könnyen ki/beszállni.....CRV vagy HRV jöhetne csak szóba.....de igazán semmi, mert 25.900 Km van a kocsimban...nekem ebben az életben csak egyterű vagy SUV kell, amiben magasan kényelmesen ülök.....Honda Civic nagyon jó gép, de nekem alacsony.....Opel calibrával mentem Németországban gyári tesztpályán 1990-ben....25 évesen alig bírtam be és kikecmeregni belőle

#732211 Csusza Előzmény: #732200

Deutsch Tomikával az élen tudnám mindet felrúgni. De úgy rendesen. Okádékok.

Pár parasportolót ismerek, nagyon kemény, amit küszködnek, dolgoznak ezek az emberek, ők nem urizáló focisták, qrvára nem ezt érdemelnék.

Kíváncsi vagyok, mi lesz az ügyből. Nagy reményeim persze nincsenek...

#732204 KawaBazsy Előzmény: #732183

Nein. Cserélünk, de megkapod a Hondát, úgy sincs gyereked, a különbözetet pedig befekteted vmi szárnyaló részvénybe.. :-)

#732203 Euroman Előzmény: #732197

ennyi pénzért 1 napig sem tetszik. én a tudásomat nem ennyire értékelem, ő viszont ennyiért akarta megkapni. igyekeztem meggyőzni, hogy rám van szüksége, ez sikerült is, hiszen felvett volna. csak éppen alamizsnáért. amivel csk ő járt volna jól. nem lehet egy olyan hejde király munkahely, ha az összes értékesítője elszaladt tőle. van sopronban olyan szalon, ahol nincs ilyen fluktuáció, csak oda nem lehet bejutni....nyilván ott jobban fizetnek. egyébként volt olyan kereskedés, ahol bánkódtam, hogy be se hívtak...aztán összefutottam onnan egy régi ismerőssel....mondom hogy jártam. azt mondja, akit felvettek 2 ht után lelépett, ne bánjam, hogy nem érdeklődtek irántam.

#732197 Ibiza Előzmény: #732196

nem tudsz meggyőzni.. 3hónap a próbaidő..ha nem tetszik fogod a kalapod..meg sem kell indokolnod miért nem mentél be többet..de meg sem próbálod.

#732196 Euroman Előzmény: #732195

jah...kutya vacsorája...bemondásra, papír nélkül....ha nem adja, még bíróságra se mehetek, nincs mivel bizonyíítanom....ilyen sundabunda dolgokba én nem megyek bele....a szalonvezető sem így kapja a fizetését... maszek munkaadót már nem is nézek, mert annál mind így megy....xar kompromisszumok, csak a munkaadónak előnyös feltételek nem érdekelnek.

#732194 Euroman Előzmény: #732193

kösz, de annyiért nem....autóeladással semmi gond, de szakmunkás minmálbérért nem dolgozom havi 200 órát papíron, valójában még többet....olyan br. 550 Ft/óra bér jött volna ki...diákszövetkezetek többet fizetnek

#732193 Ibiza Előzmény: #732183

látod ha elvállalod autóeladást... lecsaphattál volna valami jó üzletre..

#732191 banyaiz Előzmény: #732169

Alapvető érv amit felhoztál. Nincs új benne a számomra.

Mondjuk még ehhez az érveléshez sem vették a fáradságot annak idején. Parasztoknak jó az eltőzsdézés szöveg is, gondolták, úgyis hülyék.

Akkor tudnám elfogadni az érvelésed ha a tökéletesen működő állam megvalósulna. Mert nagy szivárgás, sok a Tiborcz, Mészáros haver sógor koma jóbarát és mind éhesek és szomjasak. Nagyok a költségei ennek a bulinak. Munka minősége se éppen kelti a profizmus benyomását.

Ilyen körülmények között ami felett nem rendelkeznek azt nem tudják elrontani, elinni, stb. Ennyi.

Nem azt mondom mnyp rendszer hibátlan volt, de egy szigorúbb szabályozással nagyon jó pillér lett volna.

A papírforma ebben az ügyben a tücsök és a hangya története. Milyen jól jött volna az a szolid összeg nyugdíj kiegészítésnek.

#732187 banyaiz Előzmény: #732164

Jót és becsületest, mihez képest jó vagy becsületes, nehéz ebben a szakmában ilyet.

Valahol tükröződik egy nemzet igényszintje abban kit választ vezetőinek , kiben bízik az adott történelmi szituban. Pl egy Merkel annyira tipikusan megtestesít a számomra egy német polgári jólétet, nyugalmat. Vagy egy Obama annyira tipikusan Usa. Putyin az orosz állapotokat.

Orbán a magyar állapotokat leképezi e ezt nem merem kijelenteni, de sok büszkeséggel nem tölt el .

Ciprász nem tudom jobb e mint az elődje de csapdában van a választási ígéretek elvárások és a szomorú valóság között.