Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Na szóval sportolni nem …

#732311 KawaBazsy

Na szóval sportolni nem annyit kell, amennyi jól esik, hanem annyit, amitől karcsúak s fittek leszünk. Dolgozni sem annyit dolgozunk csak.. :-)

Re: phasza...

#731845 rbbj11 Előzmény: #731831

hát, azért én sem csodálkoztam...fele ennyiért otthon is ülhet, nem érzem én sem át, miért csinálná ezt bárki, ha nem nagyon muszáj

#731831 taresz Előzmény: #731818

60-as IQ elég, és hát itt "falu helyen" nem oly szar a brutto 180eFt egy segédmunkára. Nem Budapest no..........

#731818 Láma Előzmény: #731799

Napi 40-45 tonnát kell megmozgatni 5-6e ft bérért és nem tolonganak a jelentkezők? Nem is értem.

#731799 taresz Előzmény: #731798

Nem, de keserves erre embert találni..... Monoton és fárasztó. Évente egyszer be szoktam menni abba az üzemrészbe. Zombik........ és sok diplomás van köztük.

#731797 Sumér harcos Előzmény: #731783

igen.

tudok olyan emberekről,akik diplomával,akár egyetemi végzettséggel brutto 100ért hivatalsegédként(vagy vmi hasonló titulus) dolgoznak önkormányzatnál közmunkásként.

meg olyan kávéfőző,takaritó hölgyről is,aki brutto 79ezerért dolgozik,szintén közmunkásként ugyancsak önkorinál.

brutto 100ért,brutto 79ért vállalnád?

#731796 taresz Előzmény: #731783

Nálunk pont fordított tapasztalat volt.....

Nyári szabadságolások miatt kerestünk embert.

Napi 8 óra lényegében segédmunka. Netto 120 lett volna a fizetés + az esetleges hétvégi munka.

12-en jelentkeztek a helyi munkaügyiben ahová az adott részleg vezetője is bement . Ő vázolta fel a munkát és az elvárásokat.

1) Alkohol fogyasztás nincs!!! Na itt -6 ember azonnal.

2) 15kg-os kartonokat kell pakolni 8 órán keresztül kb. 10mp-es időközönként, és a cigiszünet 2*5perc. (30 perc kajaidő) Itt -3 ember.

A maradék 3 rábólintott amiből 1 meg is jelent munkakezdés napján matahari részegen.

Munkavállaló keresés kudarc........... A 12 ember 60%-a etnikum.

phasza...

#731783 Euroman

http://www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/kozmunkasokkal_sporolhatnak_egyes_allami_intezmenyek.5.214731.html

mondjuk nekem fizikait ajánlottak....a munkaügyi központban a nő még ki sem mondta, már kérdezte, hogy igen vagy nem...bő 1 perc gondolkodási időt adott...mondjuk aznapra egy kb 4x4 m-es helységbe kb. 70-en voltunk berendelve nyilatkozni....abc sorrendben ment, 0 diszkrécióval, mindenki hallhatta a másik válaszát...én eléggé a végén kerültem sorra, mert az abc-ben hátul vagyok....amíg sorra kerültem, jó ha 5 nem-et hallottam...

Re: nincs cím

#731538 Euroman Előzmény: #731529

profession.hu-val nekem sem volt edig szerencsém.....a jófogás-ra feltett saját kis hirdetésem alapján többen kerestek meg, mint az összes net-es fejvadász oldalon feltett önéletrajzom és pályázataim alapján...mág egyetlen interjút nem hoztak össze nekem, ami interjú volt az vagy közvetlen jeletnkezés alapján, vagy helyi fejvadász ajánlására....azon kívül tele azzal is a tököm, hogy az összes fejvadász oldalon be van állítva, hogy csak soproni vagy gy-m-s megyei ajánlatok érdekelnek, erre küldik a hülyék a ceglédi meg kecskeméti tescos árufeltöltő állásokat....olyan xar itt helyben is van, momentán középiskolások nyomják szombatonként...múltkor volt szerencsém a beszélgetésüket "kihallgatni" miközben a fűszerek között válogattam....érdekes, hogy osztrák fejvadász oldalak képesek csak burgenlandi és bécsi állásokat küldeni, a magyarok többsége nem....legxarabb a cvonline.hu, legjobban válogat az indeed.hu és a careerjet.hu