Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#731680 banyaiz Előzmény: #731485

http://www.origo.hu/sport/uszas/20150526-hosszu-sohasem-szedtem-teljesitmenynovelo-szereket.html

Szerintem ha egy olyan mezőnyben ahol kínaiaktól amcsikig kitenyésztett emberpéldányok küzdenek, ő ennyire eredményes tud lenni minden cucc nélkül akkor egy természeti csoda.

Legyen így, de ahogy ránézek erre a lányra már nehéz eldönteni kisfiú vagy kislány. Legyen azért mert éjjel nappal edz és ilyen a testalkata. Nem tennék rá azért nagy pénzt.

Mondjuk nem tudom mit szövegelnek amcsik nézzenek rá Phelpsre növekedési hormon kezelés mintapéldánya . Az egész testalkata és a feje . Egy orvosi szaklapban lehetne mutogatni.

#731416 Sumér harcos Előzmény: #731415

hihetetlen, hogy milyen magas szinvonalon játszanak az egész EB-n,17éves gyerekek.

de most is,a döntőben.

#731291 banyaiz Előzmény: #731245

Üzleti szempontok. Képzeld el ha az OTP liga a Premier liga szintjére emelkedik nem olyan rossz pozíció az mlsz elnökség.

Jó hát ez a távlati cél. :) Most még csak ott tartunk, hogy a játékosok nagy része tudjon egyeset rúgni a labdába. Keresi a kihívásokat. :)

Nem néztem a meccset, színvonal emelkedőben van?

#731245 Kissherceg Előzmény: #730825

azért milyen tré világ van, hogy száz milliárdokkal a seggemben esőben ott kell parádézni és még a vidi játékosok is leszarnak. Azért, hogy Sanyi ennyire Viki seggében legyen ilyen vén emberként...

#730825 banyaiz Előzmény: #730501

Tényleg nyertünk kint . Az is mekkora eredmény akármi is volt az első meccs. Madridban legyőzni a Realt kupadöntőben.

Szinte hihetetlen mai szemmel. Képzeld el mai Videoton Madridban a Real ellen tétmeccsen. :) Ha 10 alatt megúsznák akkor már eredmény kb.

#730823 Kiss Zoltán Előzmény: #730764

Csak az a baj,hogy az álmom végére csurom vizes lett a pizsamám,mert a Juve a Barcát is megverte és a BL-et is megnyerte!:((

#730770 TrendMan Előzmény: #730764

Azt hittem az az álmod, hogy ez a két csapat csak egymással játsszon egy álló évig és folyamatosan ez menjen a tévében.

#730764 Kiss Zoltán Előzmény: #730756

Sajna nem lesz,ma a Juventus kiüti őket,ugyanis volt egy álmom,múlt héten pénteken,hogy a Real egy hét alatt mindent elbukik!Ettől függetlenül én is azt kívánom,hogy legyen egy el-classico ott meg 50-50% lenne az esélye mind a két csapatnak,mert jó azért ez a Real!

(Nem teljesen őszintén) …

#730756 Tapasz

(Nem teljesen őszintén) gratulálok a barcának a továbbjutáshoz. Remélem lesz még egy el classico májusban.