Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Durva: A FIFA-küldöttek …

#731913 Sumér harcos

Durva: A FIFA-küldöttek 5 százaléka nem tudja, ki a világbajnok

Meglepő eredmény született azon a felmérésen, amit a FIFA zürichi, elnököt is választó kongresszusára érkezett küldöttek végeztek el. Az aktuális világbajnok kilétét firtató kérdésre a több mint 200 delegált 5 százaléka rossz választ adott.

http://www.csakfoci.hu/kulfold/nemetfoci/node/192202

A "korrupcióellenes" Blatter lett újra a FIFA elnöke

http://www.csakfoci.hu/kulfold/vilagfoci/node/192224

Az NB III-as csapat játs…

#731911 Sumér harcos

Az NB III-as csapat játssza le az ETO utolsó NB I-es meccsét

Fiatal csapattal, a jövő generációjával lép pályára a licencproblémái miatt a harmadosztályba sorolt Győri ETO utolsó élvonalbeli bajnokiján vasárnap, Debrecenben. Lipták Zoltán, Rudolf Gergely és az első keret többi, a nyáron távozó "felnőtt" tagja az utazó keretben sem lesz már benne. Miriuta Vasile vezetőedző el is köszönt a szurkolóktól a zárómeccs előtt.

http://www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/192201#add_new_comment

Május 16. "Lement a nap…

#731888 Sumér harcos

Május 16.

"Lement a nap, kicsit hidegebb lett, így többet tudtunk futni."

Baráth Botond magyarázata arra, miért javult fel a Honvéd a Videoton elleni meccs hajrájára. (Fotó: honvedfc.hu)

heehehaha:)

esetleg tipszmixültek....tipszmix maffia.

mert gondolom nem azt a 900nézőt akarták szórakoztatni,aki kinézett a meccsre....

Re: nincs cím

#731885 Sumér harcos Előzmény: #731884

egy kis friss:

Május 21.

"Nagyon gyenge szakemberek dolgoznak a magyar futballban, kezdve az utánpótlás kiválasztástól a képzésig, a feltételrendszer megteremtéséig."

A Győri ETO utánpótlásában dolgozó Vincze Ottó a Sport Klub "3 menet Havas Henrikkel" c. műsorában. (Fotó: utanpotlassport.hu)

#731884 Sumér harcos Előzmény: #731882

éppen meséli egy ismerősöm:

az unokája egy zseni....végig korosztályos megyei vállogatott.

külföldi tornák garmadája.

elment egy vidéki városba fősuli,végig ott helyben NBII-es csapatnál.

18éves korában szerveződött a gyereknek,hogy elviszik egy pesti NBI-es csapathoz,igen ám-de a pesti csapatnál megmondták a gyerek apjának,3milliot letesz az asztalra kp.-ben,akkor mehet a gyerek,ha nem ,akkor nem,a tehetsége senkit nem érdekel.

na most olyanokkal vannak tele a korosztályos akadémiák,nb1 korosztályosok,akiknek apukája letud tenni x milliot.

ismerek másik jelenleg folyamatosan cserepados "őstehetség Puskás" jellegű gyereket is NBI-es pesti csapatnál,hasonló okokból.

az igazi tehetségek nem is jutnak el a megfelő szintre......ez már igazából 80as évek óta igy van......nem véletlen az onnan induló hanyatlás.

bele lehet xarni jelenleg az akadémiákba.

#731711 banyaiz Előzmény: #731701

Lehet csak a férje van rá ilyen jó hatással. Valamit tud a srác aztán fel van dobódva úszik nonstop. :)

Biztos ha valaki napi 10 órákat úszik vagy nem tudom mennyit az évek alatt meglátszik azért rajta izomtömegben.

Viszont elmúlt pár évben brutális rajta a változás. Lehet az is többet edz .

#731710 banyaiz Előzmény: #731682

Atlétikában , kerékpárban nehéz elképzelni. Ahogy Sipi mondta mindig "Ez a sport szódavízzel nem megy" :) Meg is bukott utólag a teljes mezőny kb Armstronggal az élen 7 Tour győzelem után.

Megnyeri 7x legnagyobb versenyt ezer doppingvizsgálat és nem találnak semmit. Aztán évek múlva kiderül.

Ez nem azt mutatja a doppingellenőrök vannak lépéselőnyben.

#731701 Turkoglu Előzmény: #731680

Ja, én is azt gondolom, ha ezt nem egy amerikai pofázza hanem mondjuk egy skandináv, vagy tobagói akkor azt mondom még el tudom fogadni mert ők 200-adikok a világranglistán és tuti ,hogy még a vitaminokat is csak zöldségekből meg gyümölcsökből pótolják, de pont egy amerikai majom akikről mindenki tudja, hogy orrba szájba tolják a keményebbnél keményebb szereket, akár még állami ellenőrzéssel is, na az pont húzza meg magát a sarokban és ne pofázzon...

Nekem egyébként őszintének tűnt Katinka nyilatkozata, nyilván szemre én is látok már férfiasnak tűnő vonásokat, de amíg nem kapja el senki addig ne is rágalmazzák... Aztán majd 10-15 év múlva úgyis kiderül ha mégis volt valami turpisság...

#731680 banyaiz Előzmény: #731485

http://www.origo.hu/sport/uszas/20150526-hosszu-sohasem-szedtem-teljesitmenynovelo-szereket.html

Szerintem ha egy olyan mezőnyben ahol kínaiaktól amcsikig kitenyésztett emberpéldányok küzdenek, ő ennyire eredményes tud lenni minden cucc nélkül akkor egy természeti csoda.

Legyen így, de ahogy ránézek erre a lányra már nehéz eldönteni kisfiú vagy kislány. Legyen azért mert éjjel nappal edz és ilyen a testalkata. Nem tennék rá azért nagy pénzt.

Mondjuk nem tudom mit szövegelnek amcsik nézzenek rá Phelpsre növekedési hormon kezelés mintapéldánya . Az egész testalkata és a feje . Egy orvosi szaklapban lehetne mutogatni.

#731416 Sumér harcos Előzmény: #731415

hihetetlen, hogy milyen magas szinvonalon játszanak az egész EB-n,17éves gyerekek.

de most is,a döntőben.

#731291 banyaiz Előzmény: #731245

Üzleti szempontok. Képzeld el ha az OTP liga a Premier liga szintjére emelkedik nem olyan rossz pozíció az mlsz elnökség.

Jó hát ez a távlati cél. :) Most még csak ott tartunk, hogy a játékosok nagy része tudjon egyeset rúgni a labdába. Keresi a kihívásokat. :)

Nem néztem a meccset, színvonal emelkedőben van?

#731245 Kissherceg Előzmény: #730825

azért milyen tré világ van, hogy száz milliárdokkal a seggemben esőben ott kell parádézni és még a vidi játékosok is leszarnak. Azért, hogy Sanyi ennyire Viki seggében legyen ilyen vén emberként...