pedig egy speki egyszerre több helyre is képes figyelni, mondta anno egy barátom :-D
pedig egy speki egyszerre több helyre is képes figyelni, mondta anno egy barátom :-D
Én is ki álltam a 11-ről, pedig reggel megkaptam volna! Már 2 szer beakartam írni a dühi-be, de visszafogtam magam. Lehet lesz még alkalom felszállni a vonatra :)
detto sajnos, elfoglaltam magamat hatival és nem figyeltem...
11-en kínálták, de megremegett a kezem a kutyafáját:( majd 20%-ot dt-ben zsebretenni kedvemre lett volna... Sikerült valakinek?
azért a milliós vételeknél sokkal nagyobbra ne vágyj :)2napot estünk, kibírható :)
Ma tényleg megmozdult valami az előző napok zuhanása után, bár az igazi "nagyok" még hiányoznak. Holnap kiderülhet, hogy csak egy tömés volt, vagy egy lassú felkúszás kezdete.
Bár a "hír" még nem jött meg...
:)) meglátjuk :) bent állok 11-12
korrekt forgalom van ma, nem rossz
Vesz itt még valaki 13-ért? Én nagyon kacérkodok a gondolattal, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy lesz ez még 12 is. Bár ott már kishercegék végtelen sorban állnak :)))
Na meg is unták, remélem záróig már ez marad, bár a vevői oldal elég gyenge egy beöntéshez, vagy egy 11-ről történő realizáláshoz...
jól elvannak ma a srácok...
amíg a pénz kitart, lehet tépni, önteni :)
1 db 12-ért, majd 1 db 13-ért, valakik komolyan manipulálják az árakat :)))
azért tudtok neki örülni..:))
vagy tömáésnek:))