már el is adtam..
jól tettem eladtam..most vettem egy keveset..részvásárlás történt..sztem megegyeznek görögökkel..
Most látom, tegnap megint csíptem egy adag DB-t 27,22 őn. Lehetséges, hogy a randomnál német részvényre nincs készletértékelés? Mert nálam nincs, csak fifo.
jó volt..tegnap 6x eladtam vettem..szépen mozgott.. kiment a nap végére minden..
ma vettem 3x nagy minuszok amik pluszba mentek..két pakk jól hozott..de a maradék is nulla felett.. ráadásul még dolgoznom is kellett.. jó volt.. a lényeg több van a számlán mint péntek záráskor..
Ma estére kiváncsi leszek fel vagy lekötik DAX-ot
vettem még longot..ázsia felfelé ment..usa is zöldben áll.. szerdáig mostanában emelkednek..
330ról nagy pattanás volt eddig..ott biztos ráteszek..
Azért 11.300 alatt én már nem bőviteném, talán a kerek szinten csak.
jó volt a longom de el kellett mennem beraktam eladásra alattam fordult.. a szép pluszból minuszos pakk lett..de bővitem ha pánik lesz.
megy a görög para rendesen...
Néhány cég a figyelőlistámon kezd jó áron lenni:
Deutsche bank, Bayer, BMW, Porsche, Commerzbank...
Ahogy igy elnézem jövő héten a 300-at biztos megkostolja.
A frankfurti tőzsde ma nem nyit ki 11.00 előtt.
Az oka viszont nekem nem derül ki.
Valaki infó?
nem értettem ezt az emelkedést..beleadtam már el is adtam..nagy pénz.. :)) köszönöm a piacnak..szép ajándék
Valahogy minden olyan irányvesztett lett most.
Nyersanyagok is, részvény is etc...
Bizonytalan lettem ... Vagy mégsem?
Lehet még ebből bármi:)
A 600 körül vett longok felét eldobtam, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. Mondjuk már tegnap zárult, mert 210 ponton zár, de csak ma írtam le.
Hát nem ma lesz az!
És ha ma?11600:)Most már mindenki tudja a EKB infot,mi újat tud mondani Draghi?
Ha valamit visszatesztelne mondjuk jövö hét elején, akkor talán vennék longot.
11.650 ?
Én is újra nyitottam zárás előtt,úgy hogy már ketten minimum vagyunk akik reggelre azt várják,hogy a "Szopoklészek" éppen nem törlesztős hangulatukban legyenek!:)