Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#731529 Amatoregy Előzmény: #731394

Euroman,

ne keseredj el. Megosztom a saját történetemet.

Március közepén megjelenik egy álláspályázat. A fejvadász cég saját oldalán regisztrálok és jelentkezek az állásra.

Majd egy hónappal később ir a fejvadász cég alkalmlazottja, hogy a profession-hun talált adatok alapján ez az állás érdekes lehet számomra. Visszaírok neki, hogy köszönöm, de már 1 hónapja jelentkeztem a saját oldalukon.

Újabb 1 hónap múlva (azaz ma, Pünkösd hétfőn) jön az üzenet, hogy a kollégájuk ma áttekintette az anyagokat és nem felelek meg a kiírásoknak.

Jó mi? Egyikük egy másik oldalon a szűrések alapján azt mondja, hogy nekem jelentkezni kell a másik szerint meg nem felelek meg. Igaz ehhez kellett nekik 2,5 hónap.

Rákérdeztem még, hogy azokkal a pályázataimmal mi lesz, ami a saját oldalukon kb 1 éve nincs lezárva? Mert hogy sok esetben nincs válasz, de a saját adatbázisukat illő lenne karbantartani.

Ja egyébként kereskedelmi vezetőt kerestek banki vezetői gyakorlattal... :)

No comment.

Re: felfuvalkodott phasz....

#731173 Láma Előzmény: #731167

Kinyomtatod, kitöltöd, az ingyenes borítékban visszaküldöd. :)

#731167 Euroman Előzmény: #731165

most olvastam:)))))....zseniális!....ha ezt kapnám meg kérdőívként kitölteném, és tértivevényes ajánlottként adnánk fel....jómagam és a szüleim is, úgyhogy 3 db levél indulna.

#731165 KawaBazsy Előzmény: #731161

Az alternatív verziót olvastad a Vincent blogon? Tegnap betettem a Mo. topikba, szét röhögtem magam rajta. :-)

#731161 Euroman Előzmény: #731160

minimum:)...de még folytatható a sor....amúgy fázom...nem tudok befűteni...nem jött még meg nekem a nemzeti konzultációs levél....de előbb még az arcképes részt az ánuszomhoz tartom...

#731160 walex Előzmény: #731157

Jaj, miket írnak ezek.

Majd mindjárt jön a 2 fóbiás és majd elmondja,hogy mindez a nemzet érdeke, aki pedig nem ért vele egyet, az libsibolsi komcsilibsi makákó propagandista.

#730875 Euroman Előzmény: #730874

azt tudom mit nem szeretnék, és mire nem vagyok hajlnadó...a többire pályázok, ha egyáltalán van mire, mostanság olyan melókat hirdetnek itt a városban és a környéken, ahol a hirdetéből már 6 km-re bűzlik, hogy csak tesztelni akarják a jelentkezőket, illetve nehéz és sok munkáért gombokat akarnak adni....lehetőleg azt is zsebbe, papírozás nélkül....ami meg kicsit konkrétabb, ahhoz meg pl. orvosnak, ovónőnek, tanárnak, informatikusnak kellene lenni, szakdiplomával, szakmai gyakorlattal....

#730874 Ibiza Előzmény: #730865

én nem tuti tippeket mondok..azért ezt érezd.. változnod kell..nem alaptulajdonságokban..hanem szemléletben.

a te dolgod nem ismerlek..de szurkolok neked..de tenned kell a sikerért.

#730870 Euroman Előzmény: #730869

nem tudom miért néznek baleknek, mikor az életben sosem szoktam úgy viselkedni, mint egy balek....nehezen tudtam vona ezekeért az ajánlatokért rajongani...

#730869 Euroman Előzmény: #730866

ingatlan iroda is azt mondta, alkalmaz vállakozói igazolvánnyal (!!!!!), ha hozok venni és eladni szándékozó ügyfélkört.....jah gondoltam, ha nekem lenne ilyen, akkor nem máshoz mennék, hanem magam nyitnék egy közvetítőt....ehhez képest még maszekban sem adtam, és nem vettem soha életemben egyetlen ingatlant

#730866 Euroman Előzmény: #730859

én már az állásinterjún mondtam neki, milyen marketing akciókkal lehetne próbálkozni...csak fintorgott rá, azt mondta mindegyik túl drága....nem tudom egy kör e-mail-en mi volt a túl drága, amit az összes olyan bel és külföldi ügyfélnek küldtünk volna aki mér vett vagy javíttatott ebben a kereskedésben...válaszokat is feldolgoztam volna...azt mondta nem lát benn fantáziát, inkább hozzak vevőket....honnan a faxból hozzak???

#730865 Euroman Előzmény: #730862

törvényellens dolgot nem vállalok (csempészet stb.)....pizzaszakács, az egy szakma, minimum szakácsnak kell lenni hozzá....karbantartó szintén....még műszaki bolti eladónak sem vettek fel, mérnöki diplomával, mert nem nincs okj számos boltvezetői végzettségem....

#730864 Euroman Előzmény: #730861

meg ahogy írtam, az ebédelés és a városon belüli munkábajárás (csak kocsival megközelíthetö) levonásával havi netto 40-45 eft-om maradt volna meg, ha nem adok el....ha eladtam volan mondjuk 3 autót, ami rengeteg meló, duma , utánajárás az üzembehelyezéssel, vizsgáztatással akkor maradt volna havi 100 eft-om

#730862 Ibiza Előzmény: #730858

ezt mondom..u.azt csinálod és u.azt gondolod..

bármit csinálsz mellette nyomhatod az önéletrajzokat..rbjj vagy mi felajánlotta segít..ezzel sem éltél..minden zsugát ki kell használni..nem csak az ászt keresni... pókerre játszol de a 2db kettessel is lehet nyerni.

volt haverom elment plakátragasztónak amíg állást keresett..mondta sokat tanult..emberek gondolkodásmódok..stb stb..utána angliában klímát szerelt..utána karbantartó lett egy bankban..

csempéssz cigarettát Ausztriába..süss pizzát..menj autókereskedőnek..mindegy mi..csak változz és mozdulj ki.

#730861 Euroman Előzmény: #730859

ez már úgyis teoretikus, mert 1 éve volt, azóta sem keresnek sem oda, sem máshova....menne ez nekem németül is, jelentkeztem is burgenlandi kereskedésekbe, ahol normális fizetést hirdettek, de sehova be sem hívtak....azt mondták, nekik olyan ember kell, akinek több éves gyakorlata van ezen a területen....nem hazudhattam, minek, úgyis lebuktam volna seperc alatt...