Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

Re: nincs cím

#730694 Bendeguz Előzmény: #730684

A ground zerot nem epitettek be, van ket bazi nagy szokokut a tonyok helyen. Mellette epul az uj wtc.

#730684 Ibiza Előzmény: #730674

azbeszttartalmú épület new york közepén..iszonyat bontási költségek.. csináljunk 911-et ami amúgy is a segélyhívó száma.. csináljunk hősöket.. tűzoltókra robbantjuk az épületet..pengeélesen semmi kártétellel dől össze.. elnök mondja..grand zéró..soha semmilyen épület..aztán még is..

szaudi pilóták..csak felszállás érdekelte őket :))) olyan manőverek amiket profik sem tudnának..olyan sebességgel olyan alacsonyan..miközben azok csak szimultánon..bekapcsolva maradt kamerák..ja..csodálatos felvételek..pentagonnál alig tudnak produkálni egy hajtóművet.. de meg lehet szállni egy csomó energiataermelő és tranzitút országot..

lehet csinálni olyan szélsőséges szervezetet ami összegyűjti az amúgy is szélsőségeseket..akkor legalább ellenőrzésem alatt tarthatom.. és még fel is használhatom a titkos céljaimhoz..

911kor mondtam a böingekbe sztem usa már régóta beszereli a távvezérlés lehetőségét..ezzel lehetett megcsinálni az ikertornyokat..mással nem..főleg minden repülővel pontos találatot. Most érdekes módon usa veti fel a távvezérlés beszerelésének a lehetőségét a gépekbe..ehhez kellettek öngyilkos pilóták..

Nem tudjuk ki van a képen.. amikor bin ládenről beszélünk.. aki nyomtalanul eltűnik amikor már nincs szükség rá..miért kellett kommandós csapat amikor egy drón 3perc alatt kivégzi..észrevétel nélkül nem lehet helikopteres kivégző csapatot küldeni..gépi és emberi megfigyelőkkel szokták a drogbárók is kémlelni az eget..ha gáz van tipli...lehetett volna bin ládennek altereggója is... alkaida sejtszerűen szerveződik..nem kell a közvetlen irányítás..

#730674 matgab Előzmény: #730593

szerintem Bin laden létezett, de az egész hajtóvadászat az kamu volt. Aztán mikor meghalt amúgy is, akkor csináltak egy ilyen sikerszínjátékot.

#730445 banyaiz Előzmény: #730221

Ez a per elég komolytalan. Több okból. Egyiptomi bíróságon bármilyen eredmény születik hol érdekli ez a briteket? Gyakorlati része.

Elméleti része angolok fennhatósága alá tartozott ez a terület. Volt egy stratégiai jelentősége a számukra Szuez miatt, amúgy a fű se nő kb ott. Aztán annyi bonyodalom volt a területtel, hogy hagyták a fenébe. ENSZ határozat Izrael létrejöttéről, utána kivonultak. 1948-ban szerintem egy fontot nem tettek volna rá pár év múlva még létezik Izrael Arab ligás fenyegetések erőviszonyok, mennyi zsidó élt ott és mennyi ellenségük volt a környéken kb 1:100 -hoz arány vagy még nagyobb különbség.

Szerintem a briteket lepte meg legjobban, hogy Izrael megmaradt végül.

#730434 TrendMan Előzmény: #730312

Arra céloztam, hogy anno a britek, most meg az USA játszik amolyan világ rendőre szerepet.

Ennek megitélése szerintem nem egyszerü.

Persze milyen alapon teszik?

Viszont, ha nem tennék, akkor még nagyobb káosz lenne, tehát valahol szükség is van rá.

Erre irtam, hogy ezek bonyolult dolgok.

#730428 Ibiza Előzmény: #730426

Az eu tagság segített ezen a feszültségen, szabad költözés szabad földvásárlás. Én ismerek legalább 10 embert akik vissza vagy átköltöztek ide. de legalább is megvették a családi területet..szülői házat. Balassagyarmaton van ismerősöm aki szlovák területről jár dolgozni...ami valaha a nagyszüleié volt...és csak poén, hogy közelebb van mint a bérelt lakása volt.

#730426 tozsdenyul Előzmény: #730417

'A megszállt területeken mindig az őslakosság van többen.. ezek a feszültségek a mai napig látszanak..szétestek vagy a szétesés határán vannak a mesterséges országok..'

ezt majd az eljövendő jobbikos trianon fórumokon ne hangosan mondd :)

#730417 Ibiza Előzmény: #730407

a Magyar nép a nyelv a habitus és szokások sehova nem köthetőek..én azt gondolom mindig is itt éltünk..és innen portyáztunk mindenfelé..vagy voltunk megszállt terület. Nem kell beszopni a sztyeppei és finn szálakat.. valószínűleg jöttek különböző területekről is (lásd jászok) ..egy-egy súlyos háború gyengítette a területet..és lecsökkentek a férfierők..a leggyorsabb az volt ha nyitottak voltunk..utána voltak a keresztházasságok..amik valószínűleg népvándorlásokkal is jártak.a megszállók vagy a megszállt területeken is keveredtek...kialakultak a politikai határok..a népesség gyarapodásával pedig elfogytak az üres területek..az erősebb nyert a gyengébb vesztett.

A megszállt területeken mindig az őslakosság van többen.. ezek a feszültségek a mai napig látszanak..szétestek vagy a szétesés határán vannak a mesterséges országok..szovjet csehszlovák..jugoszláv..nagybritánia..a szétválasztott országok elöbb utóbb összenőnek..németek..majd lesz kórea..afrikai műországok.. az elvett országok lassan visszanőnek..lásd a Kurdisztán..a gyarmatok is megszüntek..(hagyományos értelemben)

Egy kivétel van az usa..kiírtották az őslakosokat..és kinyitották a határokat..másképp nem tudták megoldani a végleges kiszorítást..minden új ember akkora területet vett el amennyit bírt.. cserébe ott van az indiánoknak a hálaadás..

A zsidók nekem szakadár arabok..az arab világ egy keresztény ága..akik afrikában éltek..egy mesekönyv alapján kaptak országot..(amit a vallásuk is tilt) egy megszálló gyarmatosító átadta nekik valamiért a megszállt területét..soha nem is lesz béke.

#730407 Bendeguz Előzmény: #730312

Érdekes a témafelvetés. Milyen időtávon mondhatja egy nép, hogy az az ő jogos földterülete? 100 év? 1000 év? Trianon óta se telt el 100 év, ez alapján mi is szétperelhetnénk mindenkit. A mongolok 800 év távlatából visszakövetelhetik? Vagy mi Levédiát és Etelközt visszakövetelhetjük az oroszoktól?

#730312 Ibiza Előzmény: #730304

sztem teljesen más.

vannak igazságtalanságok, elvileg egy bíróság csak az igazságra törekedhet az adott jogszabályok jogállások teljes körű figyelembevétele mellett.

Ha israel megalakulása igazságtalan vagy jogszerűtlen volt..akkor az komoly tárgyalási alap.

Ha israel jogtalanul alakult akkor pl bérleti díjat kell fizetnie a palesztínoknak...vagy felszólíthatják hagyja el a területet.

A dolog ott tart, a zsidók fenyegetnek mindenkit aki elismeri Palesztínát...(sőőőt nigéria korrupt szavazatán múlott a hivatalos elismerés mert zsidók lefizették) ..és nem tartják be az ENSZ határozatait..meglepő módon egyetlen ország..(így pl a nagyon okos ügyes és hatalmas igazságérzékkel rendelkező..népeket, emberjogokat védő usa..is lapít ezzel kapcsolatban mint a nagy barna a fűben.) sem erőlteti nap mint nap a határozat betartását.

#730304 TrendMan Előzmény: #730296

Nincs aktuális hírem, de tapasztalatom szerint ezek a perek hosszú évekig futnak.

Szerintem forr ez a dolog valahol a mélyben és egyszercsak felszinra bukkan.