Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#730588 Koffein Előzmény: #730585

ennyi erővel az airbnbre is rászállhatnának, mert nagyobb a szállodaiparnak és az államnak is nagyobb bevétel kiesést okozhat, csak nyilvánvalóan ez senki szemét nem sérti... :)

#730574 Euroman Előzmény: #730569

kokó, lázár, fivérek, borkai, gyulai zsolt stb. .....nyalógép kivénhedt sportolók.....ugyanolyan okádékok, mint a színészek közül kautzky armaaaand, balázs péter stb. ......na és ez a bayer zsolt féle alányalós interjúnak csúfolt személyi kultusz....kettő 30 mp-es részlettől visszajött a vacsora....a nemzeti konzultáció borítékjainak már be van izzítva a darálógép...a múlt héten a jobbik reklámújságját ette meg...

#730569 Ibiza Előzmény: #730547

azért annyira ne csodálkozz.. usa elnöke milyen patikamérlegen mért bio díszletekkel jelenik meg. A gazdasági élet és a politika egy ponton összeér. Kokó kispályás kis surmó, én mint boxolót sem tartottam sokra.. lett pénze és tetszett neki "magasabb" körökben mozoghatott.. nem gondolom most semmiért akar váltani.. lehet a simicska törésvonal is belejátszik..

#730555 banyaiz Előzmény: #730545

Egy újabb tanulságos eset miért nem célszerű közismert embereknek felvállalni nyilvánosan a politikai véleményüket. Pártrendezvényeken megjelenni , fellépni.

Aztán ha később vállalhatatlan neki amit művel a párt akkor mosakodhat.

Ha nem fizették meg érte naiv könnyelmű dolog volt. Vagy túl sok ütést kapott a fejére.

#730547 Margaretta Előzmény: #730545

Nem értem, hogy azok, akik más téren letettek kemény munkával sokat az asztalra, miért dörgölőznek a hatalomhoz, aztán meg miért szabadkoznak, hogy dörgölőztek.

Ez nem az ő világuk kell, hogy legyen.

Mint ahogy máshol könnyedén nem így van és ez a normális.

#730524 Margaretta Előzmény: #730513

Én a legjobban a butaságot utálom, mint ahogy a kvízben is azt jelöltem.

Általában, akik elemi ismeretek kérdéseire nem tudnak válaszolni, minden téren dől belőlük a negatív.

Menekülök tőlük.

#730513 Sumér harcos Előzmény: #730491

nem az eszükért szeretik őket,

az az igazság,hogy amikor nagy ritkán-nagy budapest-nagy plázáiban lődörgök,nem is gondoltam hogy a ennyi hüyle nő van körülöttem ott.

szerintem mindennapos lehet a meritőháló.

Más. Végre a vasutas…

#730511 walex

Más.

Végre a vasutasok megpuccsolták Gaskót...

#730510 walex Előzmény: #730473

Legnagyobb idiotizmus, hogy mindjárt itt a főszezon és Balaton, Velencei-tó mellett él a vasárnapi zárvatartás.