Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: nincs cím

#730594 Ibiza Előzmény: #730592

ha nincs rogán van másik.. a politika a hatalomról és az elosztásról szól..

#730592 Euroman Előzmény: #730590

én nem vágnám át, sőt nem is vágatnám át.....de van akiből kinézem....én a rámbízott vagyont se lopnám szét, más meg simán elpanamázta a belváros ingatlanjait...jómagam a cégen belül 1997 és 2002 között egy kis manufaktúraszerű üzemet vezettem...1997-ben zöldmezősen hoztuk létre, többfordulós közbeszerzési eljárásban....a közbeszerzési bizottságnak én voltam az elnöke....a pályázók között nagy német, amerikai, angol és francia cégek helyi képviseletei voltak....volt is kísérlet korrupcióra, de én elengedtem a fülem mellett.....volt aki cash-t ígért, volt aki 2 hetes nyaralást tanulmányútnak álcázva....szóval , hogy ki mire kapható, az nagyon különböző.....de rogánból, lázárból, deutschból bármit kinézek....

#730591 banyaiz Előzmény: #730567

Nagyon meg kellene erőltessem képzelőerőmet ilyen tettet el tudjak róla képzelni. Inkább egy férfiprostival ahol ő a lány. Ezt inkább kinézném belőle így messziről. Minthogy ilyen erőszakos dologra képes legyen.

Viszont ahhoz nem kell Sherlocknak lenni ez egy indíték lehet ha tényleg járt hozzá, tényleg felvették esetleg megzsarolták. Ha nem csak egy médiakamu az egész.

Szóval a nyomozásnál ezt a szálat nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ezért jutott eszembe ez a film " Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében. " Érdekes film egyébként.

#730590 Ibiza Előzmény: #730570

te simán átvágnád valaki torkát? főleg egy nőét?

a tolvajok általában nm gyilkolnak

#730570 Euroman Előzmény: #730567

jah...mert arrogáns tóni szent....plána a fityeSS fan-ek szemében....valójában kőkemény halmozottan köztörvényes....

#730567 Ibiza Előzmény: #730557

kicsit agyatokra ment a dolog..a leány ázsiai pasikkal dolgozott..a torokátvágás is elég ázsiai.. sztem megzsarolt valakit akit nem kellett volna.

#730557 banyaiz Előzmény: #730551

"vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében". Kényes ügynek tűnik ha tényleg készült róla felvétel. Gyanúsított is lehet mint akinek indoka volt ezért már vizsgálnia kellene rendőrségnek ezt a szálat. Politikailag pedig bukta ha semmi köze sincs is a gyilkossághoz.

#730502 Láma Előzmény: #730456

Elsőre 55 lett. Aztán a következőnél egyet módosítottam és ettől megfiatalított 6-ra. Az állatokkal semmi bajom általában. Először vaciláltam, hogy egér, vagy pók. Elsőre egér. Másodikra pók. Ennyit a fiatalos lélekről. :)

#730470 rbbj11 Előzmény: #730468

nem tudom, én is korrektül välaszoltam, mondjuk azoknak az embereknek a felét sem ismerem, akik a képeken voltak, egyszerüen räböktem a legunszimpibbre, azt se tudom, ki az...

#730468 Pyxis Előzmény: #730455

Banyek nekem is 6 jött ki, pedig teljesen korrektül válaszoltam.

Lehet utálnom kellene a munkahelyem és szeretni Berki Krisztiánt?