"hááát ez valami sssiralmas....! :D:D
:) ez ugye megint ilyen költői kérdés? :)
Eddig repül...remélem 600 felett ragad, akkor van esély az új csúcsra
Telefonon elolvastam gyorsan a jelentést, fent van a BÉT-en, nem lett rossz, de hogy ebből milyen irányba megy el az nagy kérdés...
Ma is gyönyörűen megmozgatták! Még egyszer-kétszer megcsinálják (600 közelébe) és eladom...persze akkor fogják kitépni...
ki írta? amúgy szerintem az olaj emelkedik- azaz a ruszkik egyre jobban állnak, a rubel vissza fog erősödni és az a Ricsinek is jó lesz.
Kórházakat szanálni fogják itthon.
A ricsi meg terjeszkedik dél és észak amerikában is a beérő kutatások révén egyre közelebb van a pénzfosógép stádium...
Én még az 5400 -as UBS célárat is gyengének érzem, lesz ez 6000 egy éven belül, ha nem lesz valami globál szopás...
Azért 4500-nál vettem kicsit (de tényleg csak kicsit), nehogy a végén igazuk legyen. :)
Ez is érdekes:
Relatíve pesszimistának véljük az elemzői előrejelzéseket a Richter első negyedéves eredményével kapcsolatban, ezért szokásunktól eltérően a jelentés közzétételét megelőzően javaslunk piacra lépni, mégpedig long irányba. A negyedéves eredményen kívül a Cariprazine amerikai jóváhagyása tartogat izgalmakat a következő hetekre, hiszen Június végégig megismerhetjük az amerikai gyógyszerfelügyelet, az FDA véleményét a készítménnyel kapcsolatban.
Nem szoktam elméletket gyártani, de ez nekem olyan tömés-gyanúsnak tűnik...
http://www.portfolio.hu/vallalatok/ubs_venni_kell_a_richtert.5.213556.html
Milyen érdekes megint az elmúlt pár ker.napot figyelembe véve....
Mondtam, h ne poénkodj :)))!! Lassan megbízhatóbb vagy mint matgab :))
:D hájas rigó :D
Na végre, te is megjöttél!!! Ilyenkor mindig szép pluszban adok el mindent!
3500 alatt is vegyél feltétlen :)
Ez jutott eszembe: :-)))
Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
– Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
– Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
– Vadász, vadász te szopni jársz ide…