Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Re: nincs cím

#730208 Janicroft Előzmény: #730168

Telefonon elolvastam gyorsan a jelentést, fent van a BÉT-en, nem lett rossz, de hogy ebből milyen irányba megy el az nagy kérdés...

Ma is gyönyörűen megmozg…

#730168 picirigo

Ma is gyönyörűen megmozgatták! Még egyszer-kétszer megcsinálják (600 közelébe) és eladom...persze akkor fogják kitépni...

#730152 matgab Előzmény: #730111

ki írta? amúgy szerintem az olaj emelkedik- azaz a ruszkik egyre jobban állnak, a rubel vissza fog erősödni és az a Ricsinek is jó lesz.

Kórházakat szanálni fogják itthon.

A ricsi meg terjeszkedik dél és észak amerikában is a beérő kutatások révén egyre közelebb van a pénzfosógép stádium...

Én még az 5400 -as UBS célárat is gyengének érzem, lesz ez 6000 egy éven belül, ha nem lesz valami globál szopás...

#730111 Janicroft Előzmény: #730079

Ez is érdekes:

Relatíve pesszimistának véljük az elemzői előrejelzéseket a Richter első negyedéves eredményével kapcsolatban, ezért szokásunktól eltérően a jelentés közzétételét megelőzően javaslunk piacra lépni, mégpedig long irányba. A negyedéves eredményen kívül a Cariprazine amerikai jóváhagyása tartogat izgalmakat a következő hetekre, hiszen Június végégig megismerhetjük az amerikai gyógyszerfelügyelet, az FDA véleményét a készítménnyel kapcsolatban.

Nem szoktam elméletket gyártani, de ez nekem olyan tömés-gyanúsnak tűnik...

#729826 matgab Előzmény: #729825

Ez jutott eszembe: :-)))

Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:

– Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.

A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:

– Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.

Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:

– Vadász, vadász te szopni jársz ide…