Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX1512

Re: nincs cím

#730258 Borska Előzmény: #730248

makacs egy dolog ez most :)

de el fog pattanni a húr, a tőzsdepsziho dolgozik, ha valóban nyugati alapok vették, akkor előbb utóbb adni is fogják a nemzetközi hangulat függvényében, nem hinném hogy az ottani eladásaikkal ide jönnének , valahogy ez nem a béke szigetecskéje, ahol nyugodtan parkoltathatnák vagy fialtathatnák a nagy pénzt, ahogy egy elkezdi adni jön a lánc, és durva öntéssé kerekedik a dolog

.....remélem :)

Ez a redvás hati eshetne…

#730248 Tapasz

Ez a redvás hati eshetne már vagy 2000 pontot

#730197 Borska Előzmény: #730187

van igazság abban amit mondasz, lassan a végére kéne már jutni ennek a teleregénynek, mert mostanra már szegény jó Taxis Takibá vagy BőhmÚr is hitelesebb volt anno a Szomszédokban mint a görögök

én már rég elengedtem volna őket, a kezdeti beladások lehet lesz 10-15% is akár ha lefutnak és higgadt fejjel végig gondolják a szitut akkor ebből az eu még jól és erősebben is jöhetne ki, a gond inkább a geopolitikai vonal, ha eu elengedi őket, rámennek az oroszok, akkor pedig további feszültségek jönnek, török vonal,ciprusi érdekek, ez inkább a gond, és szerintem a piac is ettől fél...

de hosszabb távon én még mindig optimista vagyok, ha lecsúszunk onnan hasonló sebességű menet is jöhet majd felfelé,csak az a fránya ütem,azt kéne eltalálni,mert mire az ember kapcsol huss 400pont,ha pedig rosszul forog, husss az eddigi munka nagy része elég

javallott az óvatosság

#730187 Racional Előzmény: #730177

továbbra is a görög kilépést figyelem, EU csak hiteget a pánik elkerülés végett, pedig van "B" terv és nagyon közel. A kérdés, hogy akkor hány pontot megyünk lefelé?

nem hinném hogy sokáig s…

#730177 Borska

nem hinném hogy sokáig szembe megyünk,pánikot meg beomlást meg új aljakat nem várok ,de szerintem napokon belül jön egy 500-600pontos piros gyertya, és a morzsolódás , majd forduló után ismét a longokat keresném, leginkább dax és s&p fügvényében

22600 körül nyitottam én…

#730162 Tapasz

22600 körül nyitottam én is, de nem nagyon akar esni a bét.

BUX1512

#730145 Borska

megváltozott a piacok viselkedése, hisztis csapkodós,daráló menet, adat dömping, de a jó-ra sincs kifejezett menet, lendületvesztés, hezitálás

részemről shortot nyitottam hatiban,s&p-ben a mai napon

hati short 22600ról -------- 20500-21000 környéke a cél

s&p short 2106ról -------- 1840-60 környéke a cél

...kiderül

#729843 banyaiz Előzmény: #729838

Régiósokkal nézd meg ilyen grafikonon . 11-ben szakadtunk el vezető indexektől, az egész régió.

#729834 banyaiz Előzmény: #729832

Szóval sok körítés nélkül 15-20 k sávozás után 20-25 k sávozás a legvalószínűbb program vsz következő időszakra.

Aztán ha működne az EU csodafegyver úgy mint amcsiknál akkor csak idő kérdése mikor törünk ki ebből felfelé.

Ha besül akkor viszont igen nagy a gond.

#729833 banyaiz Előzmény: #729829

Szerintem shortban a szitu akkor válna élessé ha áttörnénk a 2010-11-es csúcsokat, régióval együtt.

Utóbbi pár hónapban behoztuk a lemaradásunkat az amúgy lemaradó régióhoz képest.

Arra figyelnék ha jön egy eső időszak amcsi kamatemelés, május , görögök stb akkor fölötte maradunk e korábbi sávnak aminek teteje buxban valahol picivel 20 k alatt .

Ha igen akkor überlongos a történet vsz.

Azt nem hiszem figyelembe véve amcsi kamatemelés közeledtét, hogy áttörjük ezt a 10-11-es csúcsot régiós szinten idén.

Ha netán mégis akkor főleg bika. :)

Legvalószínűbb vsz visszanézünk 20 k környékére május, nyár, kora őssszel, aztán ha lecseng ez a kamatemelés miatt korrekció akkor fel kellene néznünk első körben 24-25k-s buxig, aztán onnan kitörni és rally. Ez idén vmi olyasmi le 20 k környékére és vissza 23 k-ig év végére mondjuk.