Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: nincs cím

#730095 banyaiz Előzmény: #730083

Nagyon nem könnyű ilyet találni. Amit én láttam ebből az úgy nézett ki vagy belső ember, vagy egy másik bankból valakit átcsábítani, vagy a régióvezető hozott egy embert akit ismert dolgozott már vele, vagy a felsővezetésből valaki.

Elég véges a száma az ilyen embereknek főleg egy vidéki városban.

Olyat én még nem láttam, hogy hr-esek döntöttek volna arról nélkül ki lesz a jó fiókvezető egy bankba.

De biztos van ilyen is.

#730094 banyaiz Előzmény: #730069

Pesten nem ilyen belterjesen megy a történet? Ismerős ismerőse, vagy nagyon jól teljesített valahol és megfizetik jöjjön át stb.

Vidéken ha ilyen pozícióban volt és úgy rúgják ki elég nehezen tud találni , és mezei alkalmazottnak bankba nehezen veszik fel vezetői múlt miatt.

#730083 Parmerozpazepan Előzmény: #730066

Pedig de. Konkrétan rálátok egy banknál erre a gyakorlatra, ha elmegy egy fiókvezető (vagy kirúgják), utána utcáról keresik az utódját. Persze van, h megoldják belülről az utódlást, de ez a ritkább. Persze, van körforgás is a helyi, hasonló pozícióban dolgozó emberek esetében, egyik banktól vándorolhat a másikba, de ehhez is szerencsés egybeesések kellenek. És ha hiszed, ha nem, nem könnyű vidéken - főleg helyben - ilyen pozícióba tényleg alkalmas embert találni.

#730078 rbbj11 Előzmény: #730049

hät, akkor tegye magasabbra a mércét :)

Nekem mindegy, de "Az őrültség definíciója, ha valaki újra meg újra ugyanazt ismétli, és mindig más eredményt vár." és gyanítom, hogy u.azzal a sémával keres állást euroman évek óta, ami nyilvánvalóan kudarcra vezet

#730076 Ibiza Előzmény: #730063

már írtam egy ember egy vélemény..ha figyelmesen olvasod amiket írok akkor tele van a szubjektivitást jelző szavakkal..szerintem (sztem is az..) úgy látom azt gondolom.. véleményem szerint..ezeket a legtöbb okoskodónál nem láthatod. Talán az a gond erős vélemények és nem tudnak vele érdemben vitázni.. szeretem használni az agyam..általában érlelt és kidolgozott gondolatok ezek..mert már ezerszer átbeszéltem emberekkel..barátokkal.

Az élet iskoláit meg kispest, újpest, nyóckerben jártam... ezek erős sulik...a cégemnél is nagyon kemény nagytudású erős retorikával rendelkező csapat volt..katonaság is jó lecke volt.. a munkám kapcsán is rengeteg emberrel kell kapcsolatban lennem..ébernek kell lennem ,)..ez edzésben tart.

Amúgy mindenkinek ott a lehetőség nem olvassa el amit beírok. Én is így teszek..van aki annyira fárasztó..legtöbbször el sem olvasom.

#730069 Amatoregy Előzmény: #730067

Csakhogy ez pesten tortent. Es az illeto mar nem is ragaszkodott a banki szektorhoz es a vezeto beosztashoz

#730066 banyaiz Előzmény: #730049

Szerintem ez azért fordulhat elő mert egy banki vezetői állásra jellemzően nem így keresnek embert.

Vidéken legalábbis. Mindenki ismer nagyjából mindenkit ilyen területen adott településen vezetői posztokon . Előre tervezés van. Tudják valakit lapátra akarnak tenni akkor már elkezdik keresni az utódját esemény előtt, honnan kit kellene átcsábítani stb.

Régen rossz az, ha egy fiókvezetőt vagy egy üzletágvezetőt hr-es embereknek kell kiválasztani az önéletrajza alapján.

#730063 Euroman Előzmény: #730037

bocsánat, nem akartalak megsérteni....csak ennek cikknek az írója is baromira tudja a tutit, és séróból kioktatja az emberek 99 %-át....ez a megmondó stílus nekem nagyon nem jön be.

#730062 Euroman Előzmény: #730049

én vezetőséggel nem kérkedek, mert egyrészt régen voltam vezető, másrészt közvetlenül csak 5 beosztottam volt, bár 5 megyében tevékenykedtünk....a doktori címet már a legtöbb jelentkezésből kihagyom.....a diplomáimat nem, mert ha nem írom be, hogy tanultam, akkor mi a francot csináltam 18 éves korom után?....nem létező szakmákat sem írhatok be, szakmai tapasztalattal játszok amennyire lehet, de összeségében nem nagyon hatja meg a munkaadókat eddigi pályafutásom...utóbbi 29 hónapommal kapcsolatban már elég nagyokat hazudok, mert az igazságot nem írhatom be....de a válaszok 90 %-ában a következő mondat szerepel: " A kiválasztás megtörtént, és nem Önre esett választásunk." Legutóbb Gysev-hez jelentkeztem marketing munkatársnak....gondoltam ez bejön, mert legalább 10 év marketinges beosztotti és vezetői tapasztalatom van, német nyelvet is vágom, ami itt nem lehet hátrány, tuti legalább behívnak....hát nem...a la nature lepattintottak..

#730049 Amatoregy Előzmény: #729950

akkor másold be előtte és utána, hogy tanuljon.

Nem feltétlenül értek veletek egyet. Egy ismerősöm bankban adott terület vezetője volt. Ja több bankban is. Több hónapig (6) keresett munkát. A végén már kimaradt belőle, hogy vezető beosztásokban volt. Erre egy 24 éves HR-es megkérdezte: és a 16 év alatt sohasem fordult meg a fejében, hogy vezető legyen? Erre mit lehet mondani. Ha beirta volna be sem hívták volna.

#729963 Ibiza Előzmény: #729958

ne mindjárt államközi papirokat nézegess.. sima közbeszerzési pályázatra gondoltam.. Én is készitettem már párat annyira nem bonyolult..A kiirásban benne van..vagy megfelelsz vagy nem...ha megfelelsz és érdekel akkor csinálni kell. megadják a feltételrendszert végig kell menni rajta és az alaki tartalmi előirásokat kell betartani...sokféle nyilatkozat a pályázó részéről..de ezekre vannak a pályázatban nyomtatványok..a googli a barátod..keresel rá mintát..van ezer.

A pályázatfigyelésre regisztrálhatsz 15-30napra ingyenesen.. szagolj bele.. letöltesz egy pályázatot oszt megcsinálod játszásiból..a cégkeresőben keresel egy céget és megirod rá.. be kell kötni.. ez sem bonyolult..megadják hogy kell..

#729959 Ibiza Előzmény: #729954

kiegészítve szakfordítással..külföldi szakmai levelezéssel..sok kis cég szeretne képviselni cégeket de nincs meg a nyelvi háttere

esetleg külföldi cégnek vállalhatsz képviseletet vagy partnerkeresést.

#729958 Euroman Előzmény: #729957

valószínűleg nekem is az....néztem már kész eu-s pályázati anyagot, amit mutattak nekem....azt hitték tudok valami értelmeset mondani rá....inkább csak hümmögtem...én nem tudtam volna megírni...utoljára 1990-ben pályáztam, amikor külföldi ösztöndíjas akartam lenni....az egy leányregény volt a mai pályázatokhoz képest....a legnehezebb része a követségi nyelvi meghallgatás volt, de attól nem féltem...ezek a mai pályzatok olyan komplex tudást igyényelnek, ami nekem nincs....nyilván azért nyer pályázat nélkül mészáros l, tiborcz gyerek stb., mert nekik sincs ilyen tudásuk

#729957 Ibiza Előzmény: #729954

írtam neked csinálj otthol végezhető melót..pl pályázatírást.kiegészítve pályázatfigyeléssel... utána ez jól mutat az önéletrajzban.. precíz mérnöki aggyal jól végezhető meló..sok vállalkozás alapítvány ezért nem pályázik..mert bonyolult nekik..

kérhetsz havi átalányösszeget.. ráadásul 80km-es kőrt lefedhetsz..

#729954 Euroman Előzmény: #729950

erre nem tudok mit mondani....nyilván tesco árufeltöltőnek nem jelentkezem....ahogy néztem, ott jelenleg főleg középiskolásnak kinéző fiuk-lányok dolgoz(gat)nak...meg mondjuk szemét válogatónak sem megyek....kb ezekhez nem kell szakmunkás végzettség....diplomásból mindenre jelentkeztem ami helyben, vagy a közeli környéken van, be se hívtak....mégis miből engedjek??...nem is került sor megbeszélésre, alkura, mivel nem is voltak kíváncsiak rám...önéletrajzomat ismered, az olyan szikár, hogy abból nincs nagyon mit elvenni, mert akkor időben olyan lyukas lesz, mint az emmentáli sajt....így is már hazudok benne, mert 2013 óta eltelt időre muszáj valamit hazudni....színezni szoktam rajta, csak csak mértékkel, olyasmiket ami nem számonkérhető iskolai végzettséggel....osztrákokhoz egészen fos állásokra is jelentkeztem pl. irodai fénymásoló, táblázattöltögető....nyilván mg. idénymunkásnak nem megyek, mert nem bírnám...

#729950 rbbj11 Előzmény: #729785

elöbb-utobb alacsonyabbra kell tenned az igényeidet

Én most irtam át úgy feleségem motiv levelét, hogy a kezdeti hitelességi problémákat orvosoljuk, mivel szakmájától teljesen eltérö területet pályázott, és nem volt világos az álláskiíróknak, hogy miért érdemes foglalkoztatniuk. Amíg nem volt átírva, kb. 20 helyröl semmi vagy negatív visszajelzés. Atirtuk, és 1 hét alatt 2 helyen vették volna fel, végül ö välaszthatott, melyik kell neki...össz. 1,5 hónapig keresett munkät.