"Na, még a végén SZDSZ-es is leszek. "
Mindig is az voltál, ez a jobboldali maszlag csak álca, egy vonabőrbe bújt libsi vagy, és kész...
"Na, még a végén SZDSZ-es is leszek. "
Mindig is az voltál, ez a jobboldali maszlag csak álca, egy vonabőrbe bújt libsi vagy, és kész...
Amikor a nagynyomású mosóval a betonba lukat tudok fúrni, vagy úszásnál vagy hajózásnál a víz ellenállása, az nem a víz "keménysége" (sűrűsége)?
A felületi feszültség szerintem más tészta, azt például a molnárkák használják ki, hogy szaladgálhassanak a felszínen.
De lehet, hogy én értem félre...
"vonagöbbelszgábor"
Ez most nagyon gáz tőled. Ilyeneket a legkeményebb kőkomcsik írogatnak a kedvenc fórumaikon, ahol egymást hergelik a náciveszéllyel.
És bizony, akinek gyereke van, az gondolkozzon, és vigyen magával vizet és élelmet is. Ezt minden értelmes szülő tudja, és így csinálja.
Akinek esetleg nincs gyereke, neki ez furcsa lehet, de ettől még a szülők nem hülyék, ha így tesznek.
"záptojás, tömjén, (utóbbi kettő a zorbánördög megjelenése esetére) "
Ez viszont jó duma. :-))
Vannak érett (=értelmes) és éretlen (=hülye) emberek.
Egyik végiggondolja, hogy ha megy valahová a gyerekével, akkor annak bizony enni-inni kell majd, meg pisilni, kakilni akar, meg elfárad, meg egyebek. Eszerint tervez, pakol, készül.
Másik része egyszerű (vagy teljesen elvárosiasodott), nem is érti, mi történik, csak elégedetlen, ha nem úgy működik minden, mint a trendi telefonján, hogy egy-két klikkeléssel minden el van intézve. (Meg hát ugye mi az, hogy még ő gondolkodjon, hogy hova érdemes menni, mi az hogy nem gondolkodnak helyette?)
Én személy szerint pici gyerekkel, babakocsival nem tartok jó ötletnek semmilyen tömegrendezvényt, de ez az én véleményem. ("egy ember egy vélemény" :-D )
erröl az jutott eszembe, h. valoban egy ember, egy vélemény, mégpedig az egyetlen ember ibiza, és csak neki van véleménye, hisz mindenki más makimajom, nem ember :))
Na, még a végén SZDSZ-es is leszek. :)))
Kamuzni? Van ezen az oldalon prosperon kívül valaki, akit még nem libsibolsi komcsilibsi makiztál még le? :)
Tudjuk, nálad van a bölcsek köve. Akinek nem egyezik a véleménye a tiéddel az egy ember,egy vélemény jegyében csak is makákó lehet. :)
Köszönjük,hogy itt vagy nekünk te lángelme! :)))
Maradj velünk! :D
Miért nem lepödök meg, h. megint a szövegértésem vonod kétségbe, ahelyett, h. magadba néznél?
Értettem elsöre is a gondolatmeneted, még az is lehet, logikus és igaz vmilyen szinten, csak épp felesleges elpuffogtatnod kisarkítva lépten-nyomon. Tudod, a fing is biol-ilag érthetö, levezethetö dolog, mégsem fingunk mindenhol és mindenhová. Nem kell minden szituban libsibalozni egyet, ami csak fényévröl kapcsolódik egy adott témához.
Nem a víz, hanem a hordalék csiszolja a sziklákat...nem a víz keménysége miatt tudsz vele sziklát "aprítani", legfeljebb a mozgási energiával...a hasas sem a víz "keménysége" miatt van, hanem a felületi feszültsége miatt. Szerintem épp az a gond a te mindenhol hangoztatott nagy tudásoddal, h. megreked ilyen ótvar közhelyek szintjén, valódi tudás és ismeret nincs mögötte.
Az, hogy korodnál (vagyis nem kiérdemelt állapotodnál) fogva van némi tapasztalati tökéd és vmi törvényszerü bölcsességed, az nem nagy kunszt, és nem érdem.
nem kell bántani..ő is Isten teremtménye..bezárták az OPNI-t azóta használják őket propagandistának.lehet hajt a hónap dolgozójára..kell neki a sportszelet.
nem lettél okosabb látom..ne mindenkizz.....szétmaszatolni kamuzni..ez annyira szdsz-es.. :)
Jó reggelt, fóbiás! :)
Remélem, kialudtad magad. Igen tudjuk, sem itt, sem máshol nincs okosabb a nagy Ibizánál, mert mindenki buta, nyafizós, duális agyú, libslibolsi komcslibsi makákó rajtad kívül. :)
Másik fóbiás barátoddal mi van? :)
Kezdek aggódni, 04.21. óta nem nyomja a propagandát. Csak nem kiesett a párt védőszárnyai alól? :)
:) jó éjt..teljesen bezizzentél..tudod mit..igazad van..de aludd ki magad.. álmodd azt Ibiza bogyóvá aszalódott szellemi fölényed láttán...aludj el szépen kisnyafi.. új nap új nyafi.
Én dolgozom egy kicsit. reggelre várnak két ajánlatot.
(most meséljem el neki mennyire kemény a víz.. követ váj ki..sziklákat aprítanak vele.. biztos nem ugrott hasast a Balcsiba:)
Kemény vagy, mint a víz. :))
Azért ne zavarjon, hogy a hülyeségeddel való szembesítésre írtad a nyafit. :)
Jó bégetést éjszakára! :)
"Szóval ha valaki szembesít téged a saját hülyeségeddel.." érdemben még hozzá sem tudsz brekegni..a szembesít az elég gyerekes kényszerképzet.. mondogasd hátha elhiszed.. :)
Nyafi az én szótáramban.. az ha valaki mindenért másokat hibáztat a nyomorult, csak a negatív dolgokat látja..
tehát egyfolytában nyafog.. (nem gondoltam ilyen alapszinten kell elmagyaráznom a nyafi azaz nyafogás szót. :))
találj ki újat..ezek már Ibizánál lejátszottak.. még magadhoz képest is gyenge vagy..mi van veled Sipi?
Szóval ha valaki szembesít téged a saját hülyeségeddel, az a te szótáradban az nyafi? :)))))
Komoly önkrítikád lehet. :D
Így még inkább érthető,hogy rajtad kívül miért mindenki libsikomcsi komcsilibsi bérenc maki propagandista. :)
Köszönjük, Emese! :))
ja..:)) nyomd a nyafit..Azért anyukádat ne felejtsd el felköszönteni.
Szánalmas?
Miért? Mert rávilágítok arra, hogy agyadra ment a narancsköd, elhatalmasodott rajtad a fóbia és már mindenben politikát látsz? (Lásd Nagy Futam).
:)
Nem láttam a fogadást, általában átugrom a szófosásaidat.