Különcködsz itt... :))
bilibe lóg a fiat vezér keze
http://www.investor.hu/news/20150430-osszeolvasztana-a-fiatot-az-apple-lel-a-vezerigazgato.html
Shares of LinkedIn (NYSE: LNKD ) stock took a beating on Thursday evening, falling 27.05% as of 4:41 p.m. ET. Poor second-quarter guidance overshadowed an otherwise good first-quarter report. Here's a closer look at the final Q1 totals versus Wall Street's projections:
Engem meg emberi számítás szerint kistoppoltak belőle, ahogy elnézem a záróárfolyamot.Most olyasmit olvasgattam pedig, h nem lett rosz a gyj. Egy másik felhúzott stoppom is bekattant (ez legalább sajátár-védő volt), gyanúsan sok stopp aktiválódik.:S
Szó mi szó, ez nem az én hetem tőzsdeileg eddig... (de kinek az..)
:)
VA-t vettem spekire aki a héten jelent, erős minusz. TSLA és EA jövő héten jelent.
rohadjon az is meg... még jó hogy nem vettem bele, pedig rajta volt a kezem a buy gombon, de az fb gyj után lebeszéltem magam... ez mák, ezek szerint, nem kicsit, hanem nagyon nagy mák... akkor még egy sör rendel és kibont és iszom és iszom és élvezem az eheti hangyapöcsnyi speki veszteséget...
Linkedin-t after hours.ban rendesen beadták... -23%
Az oreg chemtrailes reptilian gyikzsido multkor egy beszolassal 20%-ot csapott le a biotech szektorbol.
yellen néni ijesztgeti a befektetőket a faxságaival... rövidre vett szűk stoppos q1es papírjaim mind stoppolódtak a héten. ennek örömére peccintek is egy sört, hogy shift deleteljem ezt a megrázkódtatást :D
szinte csak az olajos cégek vannak pluszban, minden vörös...
Vége a bikahangulatnak?
ma -8%. én megvárom míg kihasal. a felpattanást úgyse lehet rendesen megfogni napon belül
Szerintem érdemes lenne belevenni, eltúlzott ez a -18%...
twatter kiszopott erősen, -18%
http://uk.businessinsider.com/twitter-earnings-q1-2015-2015-4?r=US
Ennek a brókernek vsz nincs közvetlen hozzáférése az usa piachoz, csak egy másik brókercégen keresztül, mint annak az ügyfele.
azt mondják, hogy "Jókora csalódás a Yahoo nyeresége", remélem az Fb nem fog csalódást okozni a q1-re... :-/
Őrizetbe vették a brit rendőrök a 37 éves Navinder Singh Sarao-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy különböző csalásokat követett el, és ezeknek köze volt a 2010. május 6-i villámösszeomláshoz
Aznap délután húsz percre minden ok nélkül összeomlottak a fő amerikai részvényindexek, a Dow Jonex ipari átlaga és az S&P 500 majdnem tíz százalékot esett – ezzel átmenetileg ezermilliárd dollár veszteséget okozva (ezt nem érdemes összevetni a mostani magyar brókerügyekkel: ezermilliárd dollár 10 magyar GDP – igaz, nem is ez volt a Flash Crashből következő valós kár). Aztán húsz perc múlva minden visszaállít normálisba.
Az amerikai hatóságok azzal gyanúsítják Sarao-t, hogy egy kereskedőprogrammal manipulálta a piacot, konkrétan az s&P 500 határidős szerződéseit, és ezzel hozzájárult a Flash Crash-hez. Sarao maga egyébként 2010 és 2014 között mindössze 40 millió dollárt kereshetett az ügyleteivel. Egyébként azzal is vádolják, hogy karibi adóparadicsomokban (Nevis, Anguilla) hozott létre cégeket, és odavitte a nyereséget.
Az amerikai pénzügyi felügyelet már évekkel ezelőtt jelezte, hogy egyetlen tőzsdei kereskedő állhat az egész pénzügyi rendszer megrengető ügy mögött, úgy látszik, mostanáig eltartott a nyomozás.
a külföldi fejvadászok nagyságrendekkel értelmesebbek, a magyar hr-esekre mondom, hogy nem érnek semmit se. van kivétel, de azok nem vaktában lövöldöznek linkedinen.
bruttó millió EUR-t nem akarnak neked megadni ezek a smucigok??
nem, normál usa és eu multik hívtak fel a szektoromból.