Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#729839 Ibiza Előzmény: #729836

eléggé képzavar a baltás és a trafik..

ha a gyurcsány barátodék nem szüntették volna meg az OPNI-t (kevesebbet kellett volna lopni,) akkor kevesebb ellátatlan pszichés barom járkálna az utcákon..

sok kisbolt és nagybolt oldala is le van fóliázva.. olyanban is öltek meg eladót ahol nem volt fólia..a média is közrejátszik a trafikrablásokhoz..azt a látszatot kelti kockázat nélkül lehet rabolni és ölni..a fólia miatt..és sok pénz van bent.

erre a rugóra jár az agyatok..politikai botrány a kormány bukjon meg forradalom káosz..ahhoz nincs eszetek ez a ti időtökből és pénzetekből megy..

persze ha ez a melótok akkor ok..ezzel keresel..ráérsz oszt még pénzt is hoz..

#729837 banyaiz Előzmény: #729835

jobbik-fidesz verseny átmegy abba, hogy ki tud nagyobb ökörségeket beszélni az nagyon jó lesz az országnak.

Esély megvan rá. Elnézve a fejleményeket.

#729836 banyaiz Előzmény: #729835

Halálbüntetés kormányzati emlegetése éppen most arról terelés ami borítékolható volt , hogy előbb utóbb baltás haverhoz hasonló figura beszabadul egy trafikba.

Ennyi tartalom van benne. Elég szánalmas próbálkozás mivel EU-ban ez nem opció, pótcselekvésnek jó.

Jelenlegi szituban EU-ban a legfontosabb kérdés legyen e halálbüntetés, ez a legnagyobb megoldandó probléma. :)

Viszont ha trafikosok ha akarnák most leszedhetnék a fóliákat. Nincs olyan ellenőr akit ezért most meg merné büntetni őket. Akkora politikai botrány lenne belőle, hogy nincs aki ezt bevállalná vsz.

#729835 Ibiza Előzmény: #729830

van nektek elég gumicsont..minek dobnák..ha figyelnél a jobbik dobta a halálbüntetéses gumicsontot.. a fidesz csak reagált.

a fidesz csinál elég f@szságot...a jobbik meg népszerűségre hajt..és kell neki a terelés..

azért volt logika a fóliázásban..

#729830 banyaiz Előzmény: #729814

Bedobták a halálbüntetés téma gumicsontot is, terelés jelleggel.

Szerintem félretéve a bűnügyi szempontokat esztétikailag is szánalmas dolog ez a fóliázás. Mennyivel jobban nézne ki egy trafik szép kirakattal tele mindenféle cigarettákkal.

Ehelyett peep show jellegű lesötétített üzletekkel telerakni a várost, igénytelen dolog.

Jellemző hozzáállás a pá…

#729812 walex

Jellemző hozzáállás a pártállami hatóság részéről.

Ahelyett,hogy örülnének,hogy vannak civilek, akik próbálnak minél több tolvajt lekapcsolni (számtalan videót raktak már fel a netre a fogásokról), a tolvajok pártján állva azokat próbálják meg ellehetetleníteni, akik segítenének.

Valószínűleg rontják a meseszép kamu bűnügyi statisztika számait. Egy tolvajnak, gyilkosnak ma még mindig több joga van, csak mert ők hátrányos bodzaszedők.

http://index.hu/belfold/2015/04/29/elozetesbe_kerult_a_tolvajkergetok_vezetoje/

#729796 Euroman Előzmény: #729792

én soha nem szavatam rájuk, nem is fogok soha....alakulásuk óta utálom őket....volt évfolyamtársam, aki ötödéves korunkban már belépett 1989-ben....engem is szekált, de mondtam, hagyjon békén, a diploma munkám elkészítése, és megvédése jobban érdekel(t)....ma a diplomámat a klozetra kitehetem, a többi végzettségemmel együtt....

#729795 Csusza Előzmény: #729793

Tényleg, a lefalazás vagy átlátszatlan tükör tényleg egészen más lenne, úgy nem lett volna egy rablás sem.

Pintér is elmehet a kéthetes rendjével együtt...

#729794 Csusza Előzmény: #729792

"80 az a 70"

Te is szaros 10 milliárd forinton rugózol!? Pitiség. Nem tudsz nagyvonalú lenni.

Az ilyenek miatt tartunk ott, ahol tartunk, gyurcsányista, pfff...

#729792 walex Előzmény: #729768

80 az a 70.

Indul az M4, M5, M6 a hírek szerint. Ideje felemelni a büdzsét 100 milliárdra, kell ez a sok remek csatorna.

Látszatra se adnak, pofátlanok és még hülyének is néznek.

Hányni tudnék tőlük is, pedig volt idő, amikor rájuk szavaztam.

szvsz

#729789 Racional

pár hét és itt a Grexit! Mintha ez senkit nem érdekelne, pedig nekem teljesen nyilvánvaló.

Érdekes, hogy ez senkit sem zavar, nem elemezgetik, hogy akkor hol lesz a BUX, az Euro, nem TA alapon.

Görögország már ma fizetésképtelen. Buta ember az, aki ezt egy hivatalos bejelentéstől kezdve akarja számolni. Nagyot bukik az a politikus, aki még mindig pénzt adna nekik. Ha meg elengedik az adósságot, akkor meg kiét és miért?

#729768 Csusza Előzmény: #729764

Ja, ehhez a 25-höz adjuk hozzá a közmédia évi 70 milliárdját is, úgy teljes az összeg!

Ez bameg meg micsoda??? …

#729767 Csusza

Ez bameg meg micsoda??? Csak most olvasom ezeket a kérdéseket. Ezek mire jók? Valaki tényleg elmondhatná, ne maradjak már ilyen sötét!

http://img.444.hu/ovlevel.jpg

http://img.444.hu/ovlevel2.jpg

Szóval akkor megkérdezik a nép egyszerű gyermekeit, hogy mi a véleményük a bevándorlási problémák kezeléséről és az uniós politikáról? Mert nyilván rengeteget tudnak ezekről a kérdésekről. Ugyanazokat kérdezik, akiket megmentettek gonosz bankoktól meg csaló brókerektől, hiszen nem volt elvárható a keményendolgozókisemberektől, hogy tudjanak kockázatot mérlegelni? Ja, értem.

Magukról a kérdésekről inkább jobb nem is szólni...

#729765 Ibiza Előzmény: #729744

megint nem érted..folyt a szó..ennek egy nyúlványa lett az emlékvalami..apropója az elfolyó pénzek..

mint amikor szabadon beszélgetsz a torokfájásodról és már a szomszéd vesekövénél tartasz..majd egy olyanról aki bele is halt.