Nem akarok okoskodni,nem is teszem de sorolhatnám még.
Tudom van akinek ez nem jön be,van akinek igen,van aki ismeri a chartjaimat más blogrol,csak besegítettem Tapinak hátha lát benne valamit.
Nem akarok okoskodni,nem is teszem de sorolhatnám még.
Tudom van akinek ez nem jön be,van akinek igen,van aki ismeri a chartjaimat más blogrol,csak besegítettem Tapinak hátha lát benne valamit.
sose tudjuk hol a tető, csak utólag :)
Pedig Ilyenkor kell kinullázni a rontott pozit,mikor a tetőre ér.
Jó nagyot ráborítani nullában legyél,onnan már jó vagy ,a pszicho nem nyomaszt továbbés lehet nézegetni mi következhet.
Bazzz elmúlt két nap nem voltam gép közelben ezért csak egy része van visszanyitva..
Grat, Tapi !
Van még nyitva ?
Mennem kell mert DAX is száguldozik lefelé,ott figyelni kell.
Jól haladunk a tegnapi napra. Ma megjött a megerősítés eddig.
Napos Bux
Igen,az a pakk már kifutott , valahol lent írtam.Most a 21990 es longokat zártam.A béten semmi pozicióm sincs.De zártam a dax longokat is délelőtt. Megvárom fed jelzést majd döntök a dollár további sorsárol. Olyan mértékű volt a tőkenövekedésem hogy ez könnyen nagyképűvé és felelőtlenné tehet, így a korábbi évek tapasztalatai alapján inkább partvonal.... Előbb utóbb lesz lehetőség akkor majd lépek
Minden alatt értsük a január óta nyitogatott összes pakkodat?
A piac az bika!
A politika viszont félelmetes, Borska 10% lehet esés is jelzése teljesen logikus
1/ május 9 győzelem napja után Putyin lépni kényszerül, mert ha nem, Ukrajna is NATO lesz.
2/ pánik kerülés miatt EU segíti a görögöket??? még vagy pár hétig, utána jön a Grexit
azt gondolom ennyi bőven elég lesz
Titkos mi a terv?
Mit látsz? Ha pár szem közt megosztható esetleg.
Hetes fibo?
Helló! Megnéztem, megkaptam, köszönöm szépen. Remélem bejön (bár neked beszokott jönni :-))