nos amint meggyőztem magam erről a verzióról akkor veszek :o))) opcijó :o))))))))))
nos amint meggyőztem magam erről a verzióról akkor veszek :o))) opcijó :o))))))))))
Disco azért érzed, hogy neked eddig a legmerészebb a célárad 130al :D nem lenne baj, no :)
na de cukorfalatkák ! ez már most döglött.
nincs benne semmi valós.
persze ettől mehet.
de mitől ??? azé a mongolok és az oroszok nem ma estek le a falvédőről h átejtse őket a nagy semmivel ez a bűnbanda.
max az van h ők is baráti kezek és szépen forgalmat generálva felhúzzák és aztán szépen eladnak, lásd humet 130 ... 13
hajrá, Én nem :)
de én keresek.
különben nem veszek :o) mert egyelőre tömés gyanús és akkor inkább egy dupla bottom 6-on :o)
Ezt kerdezd azoktol, akik fole varjak. :) En nem vagyok koztuk. Ha vkinek nem kell a ceg egyben, akkor sztem nem is lesz tartosan felette se iden, se jovore.
ha megveszik nem fogok okokat keresni :)
Rengeteg hule gyerek kirázodótt.
Ez bónus, lássuk be fiatalok.
de miért venné meg tőletek bárki is azt a rengeteg több tízmilliónyi részvényt névérték fölött ??? semmi alapja. hacsak nem humet rally szindróma.
Most azert varunk hirtelen megint 25-40-50-et 8-6 helyett, mert belekostolt 11 utan a 13-ba? :)
Nekem eleg a nevertek is, ne legyetek mar mohok! Mohosag=falanksag :) nem szep tulajdonsag es sok penzbe kerul altalaban.
Lehet (szerintem) a mostani névértéket nézve 50Ft felett jövőre. Figyeljék a híreket.
Kíváncsi licit!
Meglepődnél, ha még a nyáron kiütné a korábbi csúcsát:-)))
jujjj :) Ez ilyen licit? :)
Korábbi csúcs 41-nél???
azok nem phylt fognak venni :)))