http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/jobbat-var-a-standard-poors-magyarorszagtol-449060
Valami lehet a levegőben, az én napom is szar, egész nap kedvetlen vagyok. Fene tudja, mi lehet ez...
Na de ha neked szar napod van, akkor nem rallizni kellene mindennek? :-)
nekem is ku.va szar ma a hangulatom, rég éreztem magam ennyire depressziósnak. Biztos ezért esik minden...
Kötéseket kicsit nézegettem...erős ez wazze...erős!!!
Valamiért tök rossz hangulat lett a világban, de ezt miért nem öntik már meg kicsit?
Molnál mikor összevásároltak vagy 50%-ot srv-t elfogadták közgyűlésen max 10% erejéig lehet szavazni függetlenül több részvénye van valakinek. Ezért volt mol-otp srv csere is amiről az otp srv állományáról szóló cikkekben nem nagyon emlékeznek meg , hogy van még vagy 25 millió srv a molnál is egy csere ügylet keretében a 3 millión felül ami otp-nél van.
Mikor ez történt utána évekig Csányi mindig feltette szavazásra a témát otp közgyűlésen is, legyen otp-nél is ilyen szabály. Leszavazták mindig. Elméletileg előfordulhat bármi, vannak olyan érdekeltségek a világon akiknek egy otp megvásárlás borravaló lenne.
Csak hát ennek a realitása jelenleg nem túl nagy. :) Ha csak a szabadságharc eseményeit nézem nem hinném lenne olyan őrült aki itt akarna egy ekkora befektetést .
otpnél esélytelen molos sztori...
Szabadságharcról nem is szólva. Melyik az a tökös cég aki itt hajtana végre ellenséges felvásárlást? :)
2xx k db srv kb a részvényopciós program része. Amennyit kiosztanak annyit kötelezően vesznek rövid időn belül.
Srv az ott kezdődik vagy hasonló mint mikor 2008-9-ben összevásároltak vagy 20 -24 millió db-ot.
Nem lenne rossz az sem ha nem tudnak normális bankot venni lassan megvennék saját magukat, én díjaznám ezt. :) Persze ennek nincs realitása.
Kivéve ha olyan szitu lenne mint Molnál mikor jöttek az oroszok. Akkor lépnének kerül amibe kerül. Molos sztori viszont az ilyen ellenséges kivásárlástól vszínű elvette a kedvet egy időre.
csökkentik majd az adó alapo, amikor a főnönkök 4500-ért megkapják :)
Semmi korrekció, ezt képtelenek adni, hihetetlen.
Még kiderül, hogy nem is vették szarul... :-)
7k fölöttről nézve már ez is jó ár lesz! :-)
Most meg jöhetne egy rendes kori végre...
vehettek volna 3700on is..az túl könnyű lett volna.
sztem hamarosan felminősítenek minket..a tisztánlátók vették a papírt.. a vip beszálló megvolt..drága valuta olcsó részvény... most jön a reciproka...ők tudják a valót.. én 5650re mondtam 3650nél az otp értékét..meglátjuk.. görög és ukrán válság még itt van..ne feledjük..
Richtert így vették ma egyértelmű jele annak , hogy van lóvé megnézték mi az ami lemaradt, és a buxban megtalálták a Richtert.
Mekkora korrekció volt buxban, vagy otp-ben? Mennyi ideig? Mindez mekkora emelkedés után.
Ezek vsz nem éppen shortos jelnek tűnnek.
Forgalom akkor tud lenni ha rendesen beletépnek nincs eladó ezeken a szinteken, felrángatnák 6500-ra pl lenne forgalom. :) Néhány napig.
Az a nagy kérdés meddig tud ilyen békés hangulat lenni csordogál be a lóvé , mert így csak idő kérdése, hogy kitépjék.