Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: nincs cím

#729594 Ibiza Előzmény: #729588

ne mesélj a stampóspohárban még jobban kijön az illata..

pálinkát úgy iszunk..megnézzük a szinét beleszagolunk..felhajtjuk..kicsit tartjuk majd lenyeljük.. így látjuk a színét érezzük az illatát..ízét..és érezzük az a csodás érzést amikor melegíti a gyomrot és a melegség elindul a szív felé..mert kitágítja a koszorúereket.. gyönyörű a magyar nyelv..azt mondja szíverősítő..és teljesen igaz.. egy jó pálesz 50-55fok..

A fenti érzékelések nem több mint 3-4 mp...Isten Isten vagy egészségünkre..mondattal kicsit egymás felé megemelve itták.. ha halottra ittak akkor kilöttyintettek neki egy keveset.

A régi stampedlis poharakból van talpas meg talpatlan..vékony üvegből van..

A talpatlanról nem is találtam képet..mert keverik a kocsmai durit poharakat meg a likőrösöket.. porcelán meg fém poharakból magyar ember soha nem ivott pálinkát..

#729588 Bendeguz Előzmény: #729563

a pohár alakja sokat számít az illatban. amikor felhajtod a kortyot, az orrod nem mindegy mit érez, ezért van értelme a tulipános pálinkás pohárnak.

reggeli páleszt eddig csak szüretkor meg fesztiválokon ittam :DDDD

#729563 Ibiza Előzmény: #729552

Igen megy a majomkodás szegény pálesszel..grappás pohár..nekem jó a stampedlis is..

Én régen is reggel egy korty pálesszel indítottam.. mondtam milyen finom..akkor a sznobok mondták a francia konyak az ami elegáns..a pálinka a parasztoké..mondtam nem attól nem leszel paraszt ha konyakot iszol..

#729557 Bendeguz Előzmény: #729552

az elején simán növekedhetnénk annyit, ha nem volna felülről korlátos a gyümölcsöskertje :)

#728718 Bendeguz Előzmény: #728709

kedves egészségedre! június közepén utazom oda, majd kóstolok egyet én is :)

most egy villányi Fritsch rozé habzóbort iszom fröccsként.

http://www.fritsch-pince.villany.hu/

a reklámot megérdemlik, mert lelkes, szorgalmas, rendkívül kedves társaság (család) üzemelteti, azonban a bor erősen közepes. hasonló árban két pincével arrébb Günzer Tamás remek boraiból lehet iszogatni :)

http://gunzer.hu/

#728371 kerikoma Előzmény: #728368

Hát ha csak Te jönnél, a pincetulajdonosok örülnének, mert nem mennénk le egy ásónyomot a hordókból:-))

Egy teljes malac is luxus lenne a kemencébe...