Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#729561 Ibiza Előzmény: #729549

szerencsés alkat vagyok..jól érzem magam a kockás viaszosvásznas falatozóban.. az éttermekben.. az újpesti piacon a bádogasztalon..az 5 csillagos szálloda büfévacsoráján..

A majomkodást nem szeretem.. amikor egy harapás útkeresős kaját raknak hatalmas tányérra amit utána összefirkálnak, hogy ne látszon üresnek..vagy ott toporog egy boros lesi a kívánságom..vagy egy másik pincér..nem zavar de nem a világom..ez nem érdekel..értem a logikáját..."gurmé vagyok, kicsit és finomat eszem de sokfélét" de nekem nem kell.

a csülköt is annyira szeretem mint a kaviárt..másképp.

szeretem a népies kajákat.. a magyart a külföldieket is..szeretem az olasz a mediterrán a török arab ázsiai és a tengeri kajákat..halat rákot kagylót....az is szerencse kedvesem is szivesen eszi ezeket velem.

Néha szeretek kilakni..de általában annyit eszem amennyi pont elég.

#729559 Csusza Előzmény: #729545

Tegnap találkoztam, beszélgettem egyik fityesz-fanatikus barátommal. Szóba került, de nem lehetett meggyőzni arról, hogy ez a boltzárás egy f@szság. Csak mosolyog, és hajtogatja, hogy "de gondolj azokra, akik nem lehettek a családjukkal, mert dolgozniuk kellett".

A hét közbeni hosszabb nyitva tartásra, az elbocsátásokra, hogy a taxis, a mozialkalmazott, a vendéglátós, a buszsofőr miért dolgozik, arra, hogy sok embernek kimondottan jó a vasárnapi meló, csak mosolygott, mint egy félnótás, majd Svájccal példálózott, hogy ott is zárva vannak a boltok, és mégis milyen jó nekik.

Ekkor mondtam, hogy inkább fagyizzunk egyet, ez így reménytelen...

#729556 Csusza Előzmény: #729460

Ha jól hallom, Kövér elvtárs legújabb agymenése az alaptörvény kötelező tananyaggá tétele.

Ő is gyakran kergeti a guruló gyógyszert...

#729555 Boby. Előzmény: #729553

"csak jelzem a cukimuki kampány végetért ,) "

Akkor mostmi lesz, jön a cukimaki kampány?:)

#729551 Csusza Előzmény: #729402

"...akkor a ráfordított összegben a legnagyobb a sertés"

Az lehet, nem tudom. De fogyasztásra, mennyiségre a szárnyas a több. Mármint addig, amíg nem olcsósítják a sertéshúst...

#729549 Csusza Előzmény: #729401

Micsoda kéjjel írsz a kajákról! :-D Látom, tudod élvezni az élet ehető oldalát. :-)

#729547 Ibiza Előzmény: #729511

Anno én írtam fidesz nem lop hanem infókkal fizet..de azóta már lopat is.

bocs de nem volt nálam a dossziéd.. tiezedesetárs szabin van..nélküle félkarú óriás vagyék..

33hhárooom???????????? szegény :) Én ilyenkor olyan voltam mint a bivaly és agyam mint egy motolla..

Tudod erre mondják én már voltam negyven..és te leszel? ,))

#729545 matgab Előzmény: #729544

nálunk a vasárnapi pihenőnap miatt eddig 80 álláshelyet szüntettünk meg. Nem rúgtunk ki senkit, csak nem vettünk fel új embert és nagy a fluktuáció.

25 év alattiak vannak foglalkoztatva leginkább, nagyrészt diákok, akik suli mellett melóznak.

Hát ha ez jó Semjénnek, meg a kormánynak, akkor legyen.

Ja és itt még a kiszervezett szolgáltatók (biztonság, takarítók) csökkenéséről nem is beszéltünk...

#729511 rbbj11 Előzmény: #729504

Nem is ilyesfajta direkt korrupció van. Hanem pl infócsepegtéses: ahol csak egy szük kör tud meg pl idöben egy állami munkát megpályázni. És mondjuk ez a szük kör u.azon érdekeltségbe v. holdudvarba tartozik. Aztán a valódi árversenyes piaci árnál 30-40%-kal magasabb lesz a "legolcsóbb" ajánlati ár. Mint a sundabunda közbeszerzések többsége. Azt nem tudom, ahogy más sem, mennyi cseppen le annak, akinek köszönhetöen 30% extraprofitra teszel szert. De ez nem is lényeges.

Én meg mär välaszoltam korat tekintve többször is, de feledékeny vagy kissé. Nem most, mert utálom ismételni magam. Idén kérdezted már, visszakereshetnéd. 33

Ha egybeesik esküvö egy felvonulässal, arról idöben infót kapok, pl. rádióból. Nem aznap hirdették meg. Így aztán számolni lehet az extra idövel.

Egyébként meg mondtam, felölem kitilthatnák a város vénáiról. De akkor ne kettös mércével, ha mär mindig úgy hangsúlyozod, hanem tiltsák ki az összes többi tömegmegmozduläst is róla.

#729509 rbbj11 Előzmény: #729507

Jól van :)) Ez most vmi kényszeres "jól megmondom" eset volt vagy valóban feltételezted, hogy nem tudom, hogy félkemény talaj a legkedevezöbb futásra? Valóban feltétlezted rólam, hogy ha nézek egy futóversenyt, rácsodálkozom a pályára, hogy né már, ez meg miért nem aszfalt?

#729508 Ibiza Előzmény: #729484

makinyúl.okosakat irjál és ha nem érted amit irok akkor ugord át..vagy inkább menj el mellette..mert magas neked mint kacsának az eperfa.. ha nem megy hát nem megy..okosabb már nem leszel..na mi megint szoliban vagy..24-48..valami munkásőr vagy? benyomtak a cimboráid valami eübe?

#729507 Ibiza Előzmény: #729481

látszik nem vagy sportos..a futók megmondhatják..a flaszteron betonon a legszarabb futni...a Margitszigeten is gumirozott a futópálya..