Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#729605 Greeny Előzmény: #729590

hm, gyorsabb voltál. Vki kérdezte, de igen, KBCnél is van. Mivel UA NBA deal nem úgy jött össze ahogy vágytam, így lehet hogy átnyergelek már ma abból ECA-ba.

Ez még érdekes lehet ECA kapcsán:

"Encana is seeking buyers for its natural gas properties in Louisiana as it focuses on drilling for oil and other liquids in Texas and Canada, Bloomberg reports. Citigroup is said to be soliciting offers from P-E firms, energy explorers and other potential buyers for ECA's Haynesville Shale basin acreage, which is valued at as much as $1B; ECA holds more than 350K acres in the area."

#729590 rbbj11 Előzmény: #729583

ECA egyszeri tétel miatt ennyire alulértékelt, de úgy egyébként sem rossz. Beraktam figyelőre ill egy limit vételt 14.5-re.

CHk-t tartom a felsoroltakból

#729583 Greeny Előzmény: #729531

Kb mint a chk, de nem volt még időm utánaolvasni, alulértékeltsége tűnt fel. Lehet hogy rossz ómen, de most nomura és MS is buyra ajánlja ahogy nézem. Ha lesz időm megpróbálok utánanézni.

Vettem EA-t és CHK-t mai nappal. AEO és UA stoppok nagyon szűkre húzva.

A múlt hét nem volt szép, ez sem szépen indul eddig.

#729578 Fornit Előzmény: #729574

2 biotech cég is negyedelt gappal az elmult 2 napban, amiket már megskalpoltam előzőleg. (Aerie, Celladon)

Durva egy biznisz.

Sok biotech esik ma, ahogy hirtelen rájuk néztem.

#729574 rbbj11 Előzmény: #729572

en nem tudok semmit, de eddig is lufinak tartottam, szal felölem bärmikor negyedelhet

#729531 rbbj11 Előzmény: #729526

nem figyeltem, de nagyon érdekes: fundásan 30-at is ér simán, felületesen a számait nézve. Alaposan utána kéne néznem a cégnek, miért ilyen olcsó?

#729513 Ddavid Előzmény: #729501

Mindenki a saját sorsa ura, de utána sajnos nincs értelme siránkozni az elszalasztott lehetőségek után. :\

Mindenki járt már így gondolom...

#729503 Greeny Előzmény: #729502

Köszi.

Néztem én is (figyelőn van, olvastam is róla), de nem vagyok meggyőződve hogy ez most jó vételi hely vagy sem (még fél pakkra sem). Aztán lehet hogy úgy kelek fel, hogy rápróbálok.

Milyen célárral veszitek?

#729501 rbbj11 Előzmény: #729498

mär irtam neki régesrég

Csak kötetlen személyes tanácsadásra is hívtam, u.abban a värosban lakunk, nem jött

#729494 Greeny Előzmény: #729487

teljes képhez még hozzá tartozik hogy ajánlatom van bent: CHK limit 14.5, és EA-be is beleveszek gyorsa előtt.

Egy kérdés, AGN micsoda? köszi

p.s.: NOK tartva a gyorsig ami 04/30

#729487 rbbj11 Előzmény: #729482

ä kösz, veszek is!

most nézem, 7.02-t van vételi limitem, még nem teljesült

#729486 Greeny Előzmény: #729464

Nekem sem jutott sok időm. Sajnos DT otira égetett nálam pínzt, mindig rájövök hogy az nem nekem való :) Így ott most ráültem kezemre (magyar piac), és maradt az átgondolt portfolió építés EU-s és USAs piacon.

Nem realizáltam sem AEO-t, sem UA-t, sem STRL-t még. Nokia-val várakozó álláspont, és most még pluszba van pl ebay, DPZ-t dobtam a felrántást követően. SBUX-on gondolkodom, meg még: FRU, VA, EA, BID.

TSLA nekem itt már sajnos túlmagas (190en környékén addig gondolkodtam, míg elszaladt mellettem).