Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#729983 banyaiz Előzmény: #729942

Nem ment most neki a játék. Önmagához képest persze.

Nála soha nem lehet tudni milyen kedve lesz. Hányszor vissza akart már vonulni, nagy kihagyások, lócsutakolás ahogy írtad stb. :)

Most is vb előtt nyilatkozta, hogy nincs kedve snookerezni, vb-t nem szereti mert sokat kell játszani stb. Szóval bekattant megint, remélhetőleg csak időlegesen. :)

#729942 TrendMan Előzmény: #729936

Korábban Rony egy istállóban, lócsutakolással készült fel, hogy pszichésen is rendben legyen.

Lehet ez idén kimaradt?

Hogy erre mennyire szükség van az is mutatj, hogy miután Hawkins kiütötte Robberstont, már csak önmaga árényéka tudott lenni a következő meccsen és ő is kiesett.

#729941 Fornit Előzmény: #729935

Én Robertsonnak drukkolok. Nyerjen sokat, és érjen jó sokat az aláírása egy fénymásolt számlán a jövőben :)))

Lassan elfelejtem a nevekhez tartozó arcokat.

#729936 banyaiz Előzmény: #729914

Legjobb Roni nagyon látványos a játéka. Viszont ha biztonsági csata van nincs türelme , sietteti sokszor. Mintha menne már, más fontosabb dolga lenne úgy nyomja. :) Ezt hiányolom tőle mert nekem tetszik mikor megy biztonsági játék, snooker adás. Kedvelem a defenzív stílusú játékosokat is.

Ezen a vb-n tetszett a vörös hajú skót fiatal srácnak a játéka, aki selejtezőről jött.

#729935 banyaiz Előzmény: #729911

Nagyon jó . A csúcs eddig a Hawkins Robertson meccs volt. Elnéztem volna 1 évig kb. :)

#729914 Margaretta Előzmény: #729911

Bármi is lehet, nekem Ronnie a kedvencem:)

(Mint sokaknak a világban.)

De őt én amiatt is nagyon bírom, mert ő is és én is kétkezesek vagyunk:)

#729911 TrendMan Előzmény: #729182

Meglepően szinvonalas ez a snooker VB.

Bingham és Hawkings milyen szépen kinőtte magát időközben.

#728763 Kiss Zoltán Előzmény: #727913

És ő csak tartalék,a kezdő Barca játékosok,ezt úgy is meg tudják csinálni,hogy a labda alulról megy fel a kosárba!:)

#728543 tozsdenyul Előzmény: #728029

Puskás fiatalon gyufásdobozokat célzott a kapufa sarkán, úgy gyakorolt.

Idősebb korban, néhány sztárfocistával együtt ausztráliába ment jó pénzért.

Az angoloktól el voltak ájulva az ifi ausszik, de Puskásról nem is hallottak.

Itt a teljes sztori, George Besttől:

Bobby Charltonnal, Denis Law-val és Puskással edzősködtünk egy ausztrál futballakadémián. A fiúk nem tisztelték, kinevették a kövérsége és a kora miatt. Egyszer úgy döntöttünk, hogy a srácok kihívhatják versenyre az egyik edzőt: ki tudja többször eltalálni a felső lécet tíz kísérletből. Természetesen az öreg dagadtat választották. Law megkérdezte a kölköket, hogy mit gondolnak, hányszor találja majd el a lécet a idős kövér edző. A legtöbben ötnél kevesebbre tippeltek. Law szerint tízszer fogja. Az öreg kövér edző nekikezdett, és egymás után kilencszer talált. A tizediknél felküldte a levegőbe labdát, mindkét vállán és a fején is megpattintotta, majd sarokkal feltette, és a felső lécre bombázta. Mindenki elnémult, aztán az egyik kölyök megkérdezte, ki volt ez. Neked, kölyök, a neve Mr. Puskás