Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Na ha most sem ütjük ki …

#730236 Kiss Zoltán

Na ha most sem ütjük ki a bajorokat akkor soha!3-1vagy 4-1 lesz,mert most jobbak vagyunk,és náluk sok a sérült.El Classico lesz Berlinben,pedig tegnap nagyon szorítottam a zebráknak!

Re: nincs cím

#730096 banyaiz Előzmény: #730080

Vagy a Trump elleni utolsó játék. Az a vonat teljesen falközeli pirosakkal, azt Roni löki 1 évig cikkeznek róla. :)

Hihetetlen lökés volt.

#730080 TrendMan Előzmény: #730065

Végülis abban a frame-ben dölt el.

Akkor Murphy éppen utolérte Binghamat, de ott Bingham abszolút túljátszotta.

Murphyin látszott utána, hogy teljesen kész van.

#730065 banyaiz Előzmény: #730064

Szenzációs volt. Az a több mint egy órás frame , azokkal a snookerekkel az önmagában megért egy vb címet.

Longolom a snooker döntő…

#730064 TrendMan

Longolom a snooker döntőt, Murphyt meg már shortolom.

Ezt se gondoltam volna korábban. :-)

Box gyenge volt, mekko…

#729984 banyaiz

Box gyenge volt, mekkora felhajtás volt fél Hollywood kivonult mókás volt. Rekord bevételek , aztán nagy 0 . Mintha egy Klicskó meccset láttam volna .

100 millió dollárért csonttörő és kokó már nyugdíjasok de ennél nagyobb meccset hoztak volna össze. :)

Hol volt ez egy Barrera Morales meccstől bármelyiktől amit vívtak.

Ravasz volt nagyon akkor áll ki mikor már Pac kiöregedett és lelassult 5-6-7 évvel ezelőtt lett volna jó meccs ez.

#729983 banyaiz Előzmény: #729942

Nem ment most neki a játék. Önmagához képest persze.

Nála soha nem lehet tudni milyen kedve lesz. Hányszor vissza akart már vonulni, nagy kihagyások, lócsutakolás ahogy írtad stb. :)

Most is vb előtt nyilatkozta, hogy nincs kedve snookerezni, vb-t nem szereti mert sokat kell játszani stb. Szóval bekattant megint, remélhetőleg csak időlegesen. :)

#729942 TrendMan Előzmény: #729936

Korábban Rony egy istállóban, lócsutakolással készült fel, hogy pszichésen is rendben legyen.

Lehet ez idén kimaradt?

Hogy erre mennyire szükség van az is mutatj, hogy miután Hawkins kiütötte Robberstont, már csak önmaga árényéka tudott lenni a következő meccsen és ő is kiesett.

#729941 Fornit Előzmény: #729935

Én Robertsonnak drukkolok. Nyerjen sokat, és érjen jó sokat az aláírása egy fénymásolt számlán a jövőben :)))

Lassan elfelejtem a nevekhez tartozó arcokat.

#729936 banyaiz Előzmény: #729914

Legjobb Roni nagyon látványos a játéka. Viszont ha biztonsági csata van nincs türelme , sietteti sokszor. Mintha menne már, más fontosabb dolga lenne úgy nyomja. :) Ezt hiányolom tőle mert nekem tetszik mikor megy biztonsági játék, snooker adás. Kedvelem a defenzív stílusú játékosokat is.

Ezen a vb-n tetszett a vörös hajú skót fiatal srácnak a játéka, aki selejtezőről jött.

#729935 banyaiz Előzmény: #729911

Nagyon jó . A csúcs eddig a Hawkins Robertson meccs volt. Elnéztem volna 1 évig kb. :)

#729914 Margaretta Előzmény: #729911

Bármi is lehet, nekem Ronnie a kedvencem:)

(Mint sokaknak a világban.)

De őt én amiatt is nagyon bírom, mert ő is és én is kétkezesek vagyunk:)

#729911 TrendMan Előzmény: #729182

Meglepően szinvonalas ez a snooker VB.

Bingham és Hawkings milyen szépen kinőtte magát időközben.