én azt mondtam , hogy 5-1-es összesítéssel fog a barca továbbmenni.
én azt mondtam , hogy 5-1-es összesítéssel fog a barca továbbmenni.
Na ha most sem ütjük ki a bajorokat akkor soha!3-1vagy 4-1 lesz,mert most jobbak vagyunk,és náluk sok a sérült.El Classico lesz Berlinben,pedig tegnap nagyon szorítottam a zebráknak!
Vagy a Trump elleni utolsó játék. Az a vonat teljesen falközeli pirosakkal, azt Roni löki 1 évig cikkeznek róla. :)
Hihetetlen lökés volt.
Végülis abban a frame-ben dölt el.
Akkor Murphy éppen utolérte Binghamat, de ott Bingham abszolút túljátszotta.
Murphyin látszott utána, hogy teljesen kész van.
Szenzációs volt. Az a több mint egy órás frame , azokkal a snookerekkel az önmagában megért egy vb címet.
Longolom a snooker döntőt, Murphyt meg már shortolom.
Ezt se gondoltam volna korábban. :-)
Box gyenge volt, mekkora felhajtás volt fél Hollywood kivonult mókás volt. Rekord bevételek , aztán nagy 0 . Mintha egy Klicskó meccset láttam volna .
100 millió dollárért csonttörő és kokó már nyugdíjasok de ennél nagyobb meccset hoztak volna össze. :)
Hol volt ez egy Barrera Morales meccstől bármelyiktől amit vívtak.
Ravasz volt nagyon akkor áll ki mikor már Pac kiöregedett és lelassult 5-6-7 évvel ezelőtt lett volna jó meccs ez.
Nem ment most neki a játék. Önmagához képest persze.
Nála soha nem lehet tudni milyen kedve lesz. Hányszor vissza akart már vonulni, nagy kihagyások, lócsutakolás ahogy írtad stb. :)
Most is vb előtt nyilatkozta, hogy nincs kedve snookerezni, vb-t nem szereti mert sokat kell játszani stb. Szóval bekattant megint, remélhetőleg csak időlegesen. :)
Pedig nagyon izgalmas műfaj. Holnap lesz a döntő befejezése eddig nagyon jó.
Korábban Rony egy istállóban, lócsutakolással készült fel, hogy pszichésen is rendben legyen.
Lehet ez idén kimaradt?
Hogy erre mennyire szükség van az is mutatj, hogy miután Hawkins kiütötte Robberstont, már csak önmaga árényéka tudott lenni a következő meccsen és ő is kiesett.
Én Robertsonnak drukkolok. Nyerjen sokat, és érjen jó sokat az aláírása egy fénymásolt számlán a jövőben :)))
Lassan elfelejtem a nevekhez tartozó arcokat.
Legjobb Roni nagyon látványos a játéka. Viszont ha biztonsági csata van nincs türelme , sietteti sokszor. Mintha menne már, más fontosabb dolga lenne úgy nyomja. :) Ezt hiányolom tőle mert nekem tetszik mikor megy biztonsági játék, snooker adás. Kedvelem a defenzív stílusú játékosokat is.
Ezen a vb-n tetszett a vörös hajú skót fiatal srácnak a játéka, aki selejtezőről jött.
Nagyon jó . A csúcs eddig a Hawkins Robertson meccs volt. Elnéztem volna 1 évig kb. :)
Bármi is lehet, nekem Ronnie a kedvencem:)
(Mint sokaknak a világban.)
De őt én amiatt is nagyon bírom, mert ő is és én is kétkezesek vagyunk:)
Meglepően szinvonalas ez a snooker VB.
Bingham és Hawkings milyen szépen kinőtte magát időközben.
Hát így jár aki katolikus létére evangélikus templomba szokott járni!:(
Már megint a bajorok!
Igen,de előtte szokás imádkozni!:)
nyammmnyammm, de a sorsolás nem holnap lesz?
Real Madrid-Bayern München
Barcelona-Juventus