beee beee beeee :)
azért szük stop mellett agyonshortoltam, bux hatit nagyon adják, délután hátha beverik a promptot is
beee beee beeee :)
azért szük stop mellett agyonshortoltam, bux hatit nagyon adják, délután hátha beverik a promptot is
Hát ez az, és mégis megy fel! Mi lehet az oka??? :)))
Gratula! :-)
Reggel megint nem voltam gépnél, így az enyém még megvan.
Ügyes, nagyon kellene azaz 5200 körüli korrekció. Utána mehet tőlem 6500-ra is :)
Görögök vannak megint napirenden, éppen újra elfogyott a pénzük. Megint megegyeznek akkor dax ugorhat egyet, vele mi is. Ruszkik kerülgetik őket úgyhogy vszínűnek tartom megint megegyeznek . De nagyon centizgetik .
Még jó lehet a shortod. Bux nem tudott tovább menni . 22 k környékéről ha jönne valami negatív görög hír pl könnyen 20 k környékére kerülhetne.
Dax sem tudott azóta ATH-ra menni. Usa kamatemelés közeledik, május közeledik.
Usa kamatemelés para az borítékolható mértéke, időpontja, illetve előtte megrángatják e még újabb ATH-ra daxot, bux ugrik e egyet ez kb megjósolhatatlan. :)
április 2 óta nincs shortzárás
csak gonoszkodik
Nekem is 5601-ról volt egy kis csomagom a múlt péntekről, és a tegnap délután 5750 körül gondoltam egy merészet. Záróban 5787-en eladódott, juhéé!:-)
Megint veszek, ha lejjebb megy.
Viktor is belenget ezt azt... és az teljesül is
Csányi ismét évi 240 milliárdos profitot lengetett be 2017-re, véletlenül teljesülne 10000 is kevés lenne.
Úgy tűnik, én fogok fizetni.
Ha kérhetem, hűvös időben találkozzunk, hogy ne legyél túl szomjas...
:) Én berakok stoppot aztán üsse ki a gonosza, ha akarja :)
Most értem haza, látom, jól kihúzták. Mondtam én gyerekek, hogy benne van ez a levegőben. Nekem hihettek, nem sok mindenhez értek, de az otp-hez sem!
Van 600-ról egy kis próbapakkom, mondjuk azt azért odadobtam volna valami lelkes vevőnek záróban, ha gépnél vagyok, bevallom...
no,750fölé zárt.
Vannak "ilyen mindenféle vonalkáim, amik kb oda mutatnak...jövő hétig még sok idő van!
egyébként, ha jövőhéten Varga bejelenti, hogy bankadó mértéke az ebrd megállapodáshoz képest kevésbé csökken, akkor mi a túró lesz?
3900 Forintnál jelentette be a bankadó fokozatos kivezetését...
Én 800 fölé se, hogy őszinte legyek.