csak a lorrillard az igazi jó részvény. Az stabilan megy (a szokásos vételt követő visszaesés után) napi 0,2-0,5%-ot felfele. Nekem nem kell több...
csak a lorrillard az igazi jó részvény. Az stabilan megy (a szokásos vételt követő visszaesés után) napi 0,2-0,5%-ot felfele. Nekem nem kell több...
ez a seadrill állandóan szopatol engem...
Ha van esik, ha nincs akkor tépik.
Olvastam még a Linkedin-es vélekedésedet. Szerintem igenis van benne potenciál, annak ellenére hogy tényleg a falra kitett dolgok miatt FB-s hatása van, de hát ha ez kell a jó népnek... Vannak ismerőseim, akik csak ott ismerősök, postolni nem postolok, de mindenképpen előnyös hogy van egy "szakmai" fácsé. És van szerencsém tudni, hogy értelmes HR-esek ugyanúgy keresnek MO-ról mint külföldről rajta. Egy nagy adatbázis. Szóval szerintem van benne pénz is, kérdés hogy hogy tudják azt kamatoztatni.
Én lehet hogy veszek most SDRL-t fél pakkot, másik felét meg majd 10 alatt (talán).
igen, UA-tól is jó jelentést várnak az elemzők. azt nézem, hogy elég durva hetek előtt állunk. :)
ezek a bullos dolgok kiverik a szememet, bármerre járok: mindenki UA cuccokban fut, edz, az egyik futós appot is megvették, rajta a logójuk. Haverok néha írnak, hogy van náluk munka, na így vettem CGNX részvényt. Egy másik az NXPI alkalmazottja. Szóval jönnek az impulzusok rendesen. A BDE-nek a jelenlegi munkahelyem gyárt lavinapakkokat bérbe.
En azert meg az UAra is kivancsi vagyok holnap. Mostmar 20% pluszban vagyok, lehet realizalni kene.
AEOban elbizonytalanodtam, raadasul csak majus kozepe fele jelent.
a holnapiak közül én egyiket se, habár YHOO-val bármi megtörténhet... habár a szöszke miatt tépni fogják orrba szájba... :)
a múlt hétvégén fb-t vettem egy speki q1-es körre, hátha jobban teljesít, mint várják és felrántják, de azt is kinézem belőle, hogy beadják, mert annyi elemző mormogja a 90-91$os célárat :) ezután elgondolkodom, hogy a speki kerettel mibe szálljak be...
máj 5-ig bezárólag, ami nekem tetszetős AAPL, de leginkább DIS, EA. az utóbbi kettőbe hosszabb távra akarok beszállni.
itt van egy menetrend, lehet csemegézni (remélem már nem változtatnak rajta):
Ápr. 21: YHOO, YUM, ZNGA, LMT
Ápr. 22: ANGI, ALV, FB
Ápr. 23: SBUX, MSFT
Ápr. 27: AAPL
Ápr. 30: LNKD, VA, RKUS,
Máj. 04: BDE, FSLR
Máj. 05: DIS, EA, ZTS, BID, KING
mit vennél ezek közül spekire? szerintem hosszú szenvedés után dobom a mux pakkomat :(
PKO-t nem, de Hasbrot figyelem, q1-re csekély +10% ralizik, pedig egy kis esést vártam, hogy jól árasítva betudjak szállni... :)
holnap fontosabb jelentők: YHOO, YUM, ZNGA, LMT
nem tudom figyelitek-e a PKO-t?
Olyan, mintha technikailag törné a régóta meglévő eső trendet?!
Ráadásul eddig kimaradt a régiós bank rally-ból... Vagy ez már annak számít nála?
nincs raiffenesem, rég volt ilyen...végül mind szép nyeröben zárult, néhány csak nulla körül, néhány extrém nagy plusszban
Lorillard szépen kitört, nem is adnám el, távolról követném stoppal, grat.
Philip Morrist adatai tükrében 80-on vennék, ha lejön odäig hatäros idön belül, vagyis uj gyj elött :)
Philip Moris premarketben +5%.
Lorillard Meg már egész jó kis nyerőben a vételem után. Ez a dohány business, bármennyire is utálom a cigit de jó üzlet. A pénznek úgy látszik nincs (cigi)szaga...
Nem tudom, azt mondták sokáig hogy az Apple TV csak hobbi, de még így is milliárdokat kaszáltak vele, ezért egy ideje már nem nevezik hobbinak. Az Apple-nek van elég pénze hogy akár exkluzív tartalmat vegyen az Apple TV-re, ebben látom az erejét. A Netflixnek meg abban hogy készítenek saját sorozatokat (House of Cards, Orange is the New Black, stb), és ezek nagyon jók, igazi húzócímek.
AppleTV -hez tartalom kell, most az autó projekttel vannak el, a tv kisfalat számukra. Apple tv projektből nekem az jött le, hogy inkább szolgáltatják más tartalmát, megveszed letöltöd éstb. ezt most is megtudod tenni egy pár 10e ft-os kütyüvel...
És konkurensből pedig van egyre több, bár egyelőre a Netflix tűnik a legerősebbnek "content" szempontból, de ez bármikor változhat.
Az AppleTV fog ezeknek igazán bekavarni szerintem, ott megvan a pénz ami ehhez kell.