Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#729049 matgab Előzmény: #729021

csak a lorrillard az igazi jó részvény. Az stabilan megy (a szokásos vételt követő visszaesés után) napi 0,2-0,5%-ot felfele. Nekem nem kell több...

#728916 Greeny Előzmény: #728911

Olvastam még a Linkedin-es vélekedésedet. Szerintem igenis van benne potenciál, annak ellenére hogy tényleg a falra kitett dolgok miatt FB-s hatása van, de hát ha ez kell a jó népnek... Vannak ismerőseim, akik csak ott ismerősök, postolni nem postolok, de mindenképpen előnyös hogy van egy "szakmai" fácsé. És van szerencsém tudni, hogy értelmes HR-esek ugyanúgy keresnek MO-ról mint külföldről rajta. Egy nagy adatbázis. Szóval szerintem van benne pénz is, kérdés hogy hogy tudják azt kamatoztatni.

Én lehet hogy veszek most SDRL-t fél pakkot, másik felét meg majd 10 alatt (talán).

#728915 Koffein Előzmény: #728904

igen, UA-tól is jó jelentést várnak az elemzők. azt nézem, hogy elég durva hetek előtt állunk. :)

#728911 Bendeguz Előzmény: #728909

ezek a bullos dolgok kiverik a szememet, bármerre járok: mindenki UA cuccokban fut, edz, az egyik futós appot is megvették, rajta a logójuk. Haverok néha írnak, hogy van náluk munka, na így vettem CGNX részvényt. Egy másik az NXPI alkalmazottja. Szóval jönnek az impulzusok rendesen. A BDE-nek a jelenlegi munkahelyem gyárt lavinapakkokat bérbe.

#728909 Greeny Előzmény: #728904

En azert meg az UAra is kivancsi vagyok holnap. Mostmar 20% pluszban vagyok, lehet realizalni kene.

AEOban elbizonytalanodtam, raadasul csak majus kozepe fele jelent.

#728904 Koffein Előzmény: #728903

a holnapiak közül én egyiket se, habár YHOO-val bármi megtörténhet... habár a szöszke miatt tépni fogják orrba szájba... :)

a múlt hétvégén fb-t vettem egy speki q1-es körre, hátha jobban teljesít, mint várják és felrántják, de azt is kinézem belőle, hogy beadják, mert annyi elemző mormogja a 90-91$os célárat :) ezután elgondolkodom, hogy a speki kerettel mibe szálljak be...

máj 5-ig bezárólag, ami nekem tetszetős AAPL, de leginkább DIS, EA. az utóbbi kettőbe hosszabb távra akarok beszállni.

itt van egy menetrend, lehet csemegézni (remélem már nem változtatnak rajta):

Ápr. 21: YHOO, YUM, ZNGA, LMT

Ápr. 22: ANGI, ALV, FB

Ápr. 23: SBUX, MSFT

Ápr. 27: AAPL

Ápr. 30: LNKD, VA, RKUS,

Máj. 04: BDE, FSLR

Máj. 05: DIS, EA, ZTS, BID, KING

#728903 Bendeguz Előzmény: #728898

mit vennél ezek közül spekire? szerintem hosszú szenvedés után dobom a mux pakkomat :(

#728898 Koffein Előzmény: #728891

PKO-t nem, de Hasbrot figyelem, q1-re csekély +10% ralizik, pedig egy kis esést vártam, hogy jól árasítva betudjak szállni... :)

holnap fontosabb jelentők: YHOO, YUM, ZNGA, LMT

#728891 matgab Előzmény: #728621

nem tudom figyelitek-e a PKO-t?

Olyan, mintha technikailag törné a régóta meglévő eső trendet?!

Ráadásul eddig kimaradt a régiós bank rally-ból... Vagy ez már annak számít nála?

#728621 rbbj11 Előzmény: #728593

nincs raiffenesem, rég volt ilyen...végül mind szép nyeröben zárult, néhány csak nulla körül, néhány extrém nagy plusszban

#728593 rbbj11 Előzmény: #728559

Lorillard szépen kitört, nem is adnám el, távolról követném stoppal, grat.

Philip Morrist adatai tükrében 80-on vennék, ha lejön odäig hatäros idön belül, vagyis uj gyj elött :)

#728559 matgab Előzmény: #728527

Philip Moris premarketben +5%.

Lorillard Meg már egész jó kis nyerőben a vételem után. Ez a dohány business, bármennyire is utálom a cigit de jó üzlet. A pénznek úgy látszik nincs (cigi)szaga...

#728527 Janicroft Előzmény: #728524

Nem tudom, azt mondták sokáig hogy az Apple TV csak hobbi, de még így is milliárdokat kaszáltak vele, ezért egy ideje már nem nevezik hobbinak. Az Apple-nek van elég pénze hogy akár exkluzív tartalmat vegyen az Apple TV-re, ebben látom az erejét. A Netflixnek meg abban hogy készítenek saját sorozatokat (House of Cards, Orange is the New Black, stb), és ezek nagyon jók, igazi húzócímek.

#728524 Koffein Előzmény: #728523

AppleTV -hez tartalom kell, most az autó projekttel vannak el, a tv kisfalat számukra. Apple tv projektből nekem az jött le, hogy inkább szolgáltatják más tartalmát, megveszed letöltöd éstb. ezt most is megtudod tenni egy pár 10e ft-os kütyüvel...

#728523 Janicroft Előzmény: #728515

És konkurensből pedig van egyre több, bár egyelőre a Netflix tűnik a legerősebbnek "content" szempontból, de ez bármikor változhat.

Az AppleTV fog ezeknek igazán bekavarni szerintem, ott megvan a pénz ami ehhez kell.

#728520 rbbj11 Előzmény: #728519

olyan is lehet, aki még nem is létezik a piacon

lehet google is

Ez a P/E kb azt árazza, h. a szektor teljes növekedése netflix markába kerül, ami abszurd