ha visszaadja a hétfői emelkedést a hetes gyertya egészen bravúros lesz...
ha visszaadja a hétfői emelkedést a hetes gyertya egészen bravúros lesz...
még a végén inkább megöntenek 500on is:)
ha 600 felett zár, neki köszönhetitek... :)
na,csak irnod kellett,már vehetsz is 600on:)
Megnyugodni látszik, lehet, hogy ennyi elég neki, mégis venni kellett volna 600-nál? Csak töprengek...
:-) Remélem, kemény lesz Sanyi bá. Ne egy Lázár kvalitású figura diktáljon, ebben tök igaza van. Én bízom az öreg eszében és rutinjában, talán nem tudják lenyomni a gátlástalan feltörekvők...
"Kisrészvényesi kérdés: Ha feláll az új állami mammutbank, elképzelhető-e, hogy az állami vállalatoknak, minisztériumoknak stb. ott kell majd bankolniuk?
Csányi Sándor: Az Európai Unióhoz tartozunk, ennek jelei néha látszanak, néha nem. Vannak arra utaló jelek, hogy egyes pénzintézetek kedvezőbb helyzetben legyenek, bizonyos feladatokat csak ők végezhessenek el, de a verseny szabályait be kell tartani. Gyakori, de nem baráti levelezésben vagyok Lázár János úrral, amiben azt kértem hogy az EU-s finanszírozású projektek finanszírozásánál a magyar és az uniós szabályoknak megfelelően járjanak el. Minden olyan szabályozást, ami a verseny korlátozására irányul, azt az uniós versenyhivatalnál fogunk megtámadni."
Csak keményen. Ez egy igen fontos kérdés lehet a jövőben. "Gyakori de nem baráti levelezésben". :)
aki az erdőből lopja a fát, valójában az is a pénzt lopja, tehát nem mindegy hogy hogyan lopjuk a pénzt és az sem, hogy kitől és honnan.
Sajnos én csak a fához értek:)
Sok az igazságtalanság 2015.04.17 12:55
Az elmúlt években több olyan döntést is meghoztak Magyarországon, amelyek negatívan érintették a bankszektort, ilyen volt a bankadó vagy a végtörlesztés is, nehezen tervezhető az életünk, húzta alá Csányi. De a bankvezér nem tartja igazságosnak a Quaestor ügyfelek kártalanítását sem, mert egyrészt különbséget tesz az ügyfelek között, másrészt utólag felemelni a biztosítást igazságtalan, harmadrészt pedig a hiány egy része valakik zsebében van, részben olyan ügyfeleket is kártalanítanak majd, akik 10-12 évig élvezték a magasabb kamatokat. De igazságtalan az az eljárás is, ahogy a takarékszövetkezeti integrációnál semmit nem tettek a szektor rendbetételéért, a terheket az OBA-n keresztül a szektor szereplőire tolják rá. Csányi szerint megkezdődött a 135 milliárd forint takarékszövetkezeti reorganizációra szánt összegnek az ellopása is. Az látszik, hogy nem egyforma mércével mérnek a bankszektoron belül, az OTP megtámad minden olyan intézkedést, ami a bankszektor becsületes szereplőinek érdekeit sérti.
Csányi nem lett Lázár nagy rajongója 2015.04.17 13:14
A 700 milliárd forintnyi uniós forrás befagyasztásával kapcsolatban Csányi elmondta, hogy nem tartja megnyugtatónak, hogy Lázár János személyében egy olyan ember foglalkozik több százmilliárd forintnyi finanszírozással, aki egy kisváros gazdálkodását sem tudta rendben tartani.
mert az otp-ben az a yo,hogy ott is vehetem-ahol nem tudom,hogy vegyem-e?:)
"aztán 4800-5000ről indul az osztirally"
Akkor miért nem ott veszel? :-)
:-D
Szépen csorog, ahogy kell. Remélem azért a tervezett helyen megáll, mert ott már lenne vételi kedvem... :-)
helyes,akkor mostmár tartsátok az 5500-5600at keményen:)
Csuszát-Picirigót is be kell ültetni vhogy:)
vettem ott szinte akkor én is.
5500 környéken várom legközelebb.
aztán 4800-5000ről indul az osztirally,pont yo lesz:)