Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#728453 matgab Előzmény: #728450

vegyetek PKO-t, az még mehet! és nem mellesleg társtulajdonosok lehettek velem!:-)

#728449 banyaiz Előzmény: #728432

Hétfőn letudta a papír a heti kereskedést. :) Akkorát mentünk lehet a héten csak helyben járás már.

#728445 Csusza Előzmény: #728405

Tényleg nem tudtam, na! :-)

Amúgy meg ezt most tényleg megint venni kell??? Elég hihetetlen...

első adag megvéve 5778 o…

#728437 Tapasz

első adag megvéve 5778 on, nehogy már ne legyen osztalékra

#728412 banyaiz Előzmény: #728388

Megszoktuk most a nagy elmozdulásokat 100 ft mozgás már unalmas.

Ha gyűjtögetik most azért van ezeken a szinteken eladó, fel kell porszívózni. Szusszanni egyet aztán száguldás. :) Sokat jött azért egy menetben szinte 22 k-s bux 6 k-s otp. 3 hónapja 15 k-s bux 3400-as otp.

#728390 Csusza Előzmény: #728388

Unalmas, de erős, nem hittem volna, hogy így visszahúzzák.

Mi lett a záró? (szarrágó üzemmódban vagyok...)

#728347 banyaiz Előzmény: #728346

:) Nem mellékes az időpont mérték sem az biztos.

Most szerintem az a fő long szempontból, hogy megmaradjon a korábbi sáv felett. Erre te tudsz készíteni jó Ta-t. Pontos értékekkel. Ha az fölött megmarad egy eső tőzsdei időszakban is, beáll mondjuk 5-7 k közé sávozni akkor az igen kecsegtető.

Legfőbb persze az , hogy a profit soron végre növekedést lássunk, és a jövő évre még nagyobbat várjunk. De ez még egyelőre képzelőerőt igényel. Túl nagyot az a baj. :)

#728346 Kissherceg Előzmény: #728343

mindig az időpont meg a mérték a kérdés. Majd vmi szekszárdi bor mellett filozofálunk rajta, nyáron tervezek arra menni :)

#728343 banyaiz Előzmény: #728338

Szerintem az egyértelmű volt, hogy ha valamiért , bármilyen okból a régiónkba pénzt nyomnak akkor mi az unortodox alulteljesítésünkkel egy célpont lehetünk.

Hogy ez éppen most következett be és ilyen gyorsan ennek sok oka van. Ugyanennyi erővel lehetett volna ez 14 -ben is ha a választások miatt nem húzzák el a végső mentést stb.

De maga a szituáció adott volt, csak az időpont volt a kérdés. Legalábbis én így látom.

#728340 banyaiz Előzmény: #728333

Bedöntés is és az unortodoxia kiárazása is gyors volt. Meghozták a döntést aztán léptek, gondolom egymás elől tépték el.

Az , hogy maga a régiónk komoly szinteket lépjen felfelé már nehezebb történetnek tűnik. Főleg most az amcsi kamatemelés közeledtével.

#728338 Kissherceg Előzmény: #728334

mindenre lehet magyarázatot találni :) Igazából tök mindegy, ez ugyanaz a papír, mint 3 hónapja... és mi lez 3 hónap múlva azt meg senki se tudja

#728334 banyaiz Előzmény: #728333

Maga a szituáció az én megítélésem szerint az emelkedés előtt az volt , agyon voltunk verve a régióhoz képest is. A régió az EU válságot szenvedi, nálunk ehhez jött pluszban az unortodoxia.

Ezzel az emelkedéssel az unortodoxiát kb kiáraztuk, és ott vagyunk ahol nyomott régiónk van.

Azért lehetett ez ilyen gyors mert ezt a nyomott állapotunkat gondolom érezték alapoknál is, jött a QE ami ide irányította a figyelmet.

Ennyi vsz.

Innen hogyan tovább. Leginkább azon múlik az EU-s QE mennyire rázza fel a gazdaságot Eu-ban. Nem 1-2 hónap alatt fog kiderülni.

Ezen múlhat az is, hogy nálunk ezeket a "válságadókat" ki lehet e vezetni. Nem pörög EU az életben nem tudjuk kivezetni.

#728333 Kissherceg Előzmény: #728330

azért azt remélem érzed, hogy Lázárunk bejelenti mégse törlik el a bankadót, akkor aztán megint fundázhatsz... Iszonyat mutyit toltak a srácok, kb mint annó a bedöntésnél is...

ígéretekre emelkedett 85% körül a papír :)