az, ha valaki azt mondja egy hónapja, ogy 6000 lesz az otp mostanra, akkor körberöhögöm.
Úgy tépik, mintha shortban ülnék...
az, ha valaki azt mondja egy hónapja, ogy 6000 lesz az otp mostanra, akkor körberöhögöm.
Úgy tépik, mintha shortban ülnék...
csak megérkezett
Szerény vagyok ezért nekem elég lenne idénre ha buxilag 19970-24500 közötti sávban megmaradnánk.
Áttörni ráérünk jövőre is. De legyen neked igazad száguldjunk 7 k-ig otp-vel , nem fogom bánni.
Egyébként a 7 k-s otp nem zárja ki, hogy ebben a sávban megmaradjunk Ezért mondom az már határeset . 7 k körüli otp az nagyjából ez a 24 k körüli bux , elképzelhető.
Ha megtörténik ez a nagy áttörés akkor kerülhetne képbe ATH megközelítése .
Viszont ehhez a QE öngmagában kevés , az kell hozzá, hogy javuló makrók jöjjenek EU-ból. Piac elhiggye ez a program működik, akkor nincs menekvés beletépnének rendesen a régióba. Ahogy amcsiknál volt. Ez a része már nehezebb lesz, sajnos.
Szerintem a 7k-s szintedhez már kellene ez is. Bár még határeset.
Ez a beszéd. :) De azért nem lesz ez a 7 k egyszerű. Ehhez át kellene törni a 2011 csúcsot.
Ez a nagy csoda amin itt hüledeznek a fórumos kollégák annyi, hogy Otp, és Bux áttörte azt a sávot amibe 2011 lehullott. Nagyjából buxban ennek a teteje 20 k környékén volt 1997x . Az alja 2011-es mélypont 14xxx pont. Ebben nyomorogtunk 2011 óta.
Annyi történt végre fölé néztünk, de még mindig meg sem közelítettük a 2011-es tetőpontot ami buxilag vhol 24-25 k között van!
Csak összehasonlításképpen dax a 2011 -es tetőpontot 2012 -ben törte át! Milyen évet is írunk 2015, talán megközelítjük a 2011-es tetőpontot aztán azt hisszük karácsony van. :)
Otp-ben 2011-es csúcs az vhol 6400 környéke, 2010-es 7400.
Szerintem ahhoz, hogy bux kitörhessen 2011-es csúcspont fölé mindenképpen az kell, hogy a régiónkat rendesen felkapják. Egyelőre az alulteljesítésünket ledolgoztuk a régióhoz képest. Az alulteljesítő régiónkhoz képesti alulteljesítést. :)
De a régiónkat nem kapták fel. Majd ha a lengyelektől kezdve mindenki ostromolja a 2011-es csúcsokat és áttöri buxxal együtt. Az már igen.
Nem most fog, hanem már zsákolja ezerrel...
Továbbra is tartom, hogy 7k lesz nemsokára.
Hát ezt a leöntést megszívtam...persze így sem rossz, csak szar érzés...
Záró szép(944)...így még szarabb :))
Azért 5900-on is, valljuk csak be! :-D
De leginkább grat! ;-)
ha mondjuk mínuszban zár :D
már 100 pont :) hosszú még a nap...