Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mai italajánlatunk

Re: nincs cím

#727601 _pda_ Előzmény: #727600

akkor már megy nyararlni mindenki, hagyjátok szüretre, addig a malac is nagyobb lesz :)

#727597 kerikoma Előzmény: #727356

Május 1 már biztos nem jó, 30-án ballag a keresztlányom és ráadásul aki a malacpecsenyét csinálná, nem ér rá:((

#727377 joepappa Előzmény: #727365

tegnap egy Günzer Pinot Noire kerüél terítékre az ebédhez, ami sült kacsa mell és comb volt egy kevés májjal. :) nem csalódtam remek bor.

Varga Irsai Olivér Főzé…

#727365 Fornit

Varga Irsai Olivér

Főzéshez vettem a teszkóban amikor akcijós volt. Megkóstoltam, nem kellett volna..... főzni elmegy, inni nem ajánlom. Olyan mint a flat pezsgő, ami még enyhén szénsavas.

A családi húsvéti party …

#727330 KawaBazsy

A családi húsvéti party a lajosmizsey Geréby kúriában került megrendezésre, s többek közt soltvadkerti, Frittman féle bort is felszolgáltak, ami így ízre nem is volt rossz.. bámulatos, hol tart már a tudomány! :-)

#727066 KawaBazsy Előzmény: #727043

Alsóörsre meg úgyis jössz, én már alig várom.. hátha Csoki végre elhozza a lányát.. :-)

#727043 KawaBazsy Előzmény: #726928

Ha kitűzöl 1 napot, akkor megoldom. Asszony terhes, úgyhogy vagy nem jön, vagy vezet.. :-)

#727037 picirigo Előzmény: #727000

Sok boldogságot :D:D:D:D!!!

Nekem egyenlőre mind jó...beszéljük meg!(Kerit meg sem kérdezzük :D)

#727000 Bendeguz Előzmény: #726929

Nekem ezek jok csak majus kornyeken:

Maj 15-17

Jun 5-7

Tele a majus legenybucsuval, eskuvovel meg csaladi programmal

#726929 picirigo Előzmény: #726928

Szeva!

Tegyél fel körkérdést ki ér rá! Szerintem kicsit később jobb lenne(már csak az árokban fetrengés miatt is :D)! Furmintod ősz óta őrzöm..

#726928 kerikoma Előzmény: #726583

Nem nagyon érek rá, de mondom gyorsan. Május 1? Mintha azt beszéltük volna! Elvi kérdés, ki érne rá egy pincelátogatásra? Még én sem tudom hogy érek rá, de ha akarjátok rá szervezhetünk:-)

Blauburger, Merlot 2014 arany, Ezerfürtü 2014 ezüst, Szürkebarát, Blau-merlot rosé 2014 bronz.

És persze vannak jó kis óborok is, amiket már ismertek kiskoruk(nyers) óta. Most már beérettek rendesen:-)

Majd délután megpróbálok benézni

Főnök gyógyulj!!!

#726583 Bendeguz Előzmény: #726571

Cserébe meg kell gyógyulnod! Bényén kemencés pizza lesz, addig meggyőzöm Csokit! :)

A pálinka és Keri remek borai is megfelelő kóstolózsűrire várnak, szóval győzd le azt a szart!