Engem 3-4 évvel fiatalít, helyesen.. :-)
Yess! Mindig is tudtam, hogy többnek néz ki mint 13!! :)))))
Normális vagyok!! :)))
:)
(csak vicceetem ám) :)
Ja, és 41meg 39 éves a készítőjének az anyja valaga!! :)
Na lássuk kicsikkel:
4db 8 évesre ezeket a korokat adta:22, 13,20,7 :)
Öregít egy kicsit mindenkit :)
Kész szerencse, hogy a kényszeres maszturbálóknak még nem találtak fel ilyen kis kegytárgyakat. :)
Miiiiiiiik??? Hát imitálni lehet velük vagy a sörös/üdítős doboz nyitását, vagy a borsópucolást, vagy a pattogtatós fóliát! Bárhová magaddal viheted, és annyiszor használod, ahányszor csak akarod, csak élvezed a kedvenc mozdulatodat.
Na, most mondd, hogy nem okosság! :-D
Érdekes, mert tényleg azt mondja, de ha bemásolom a linket
http://www.bandai-asia.com/newsite/products.php?id=MUGEN
, akkor már jó.
Kár, mert tényleg hasznos holmik ezek...
"404 Page Not Found"
Felvásároltad mindet akármi is volt, és az oldalról is töröltetted? :)
A pontosítások pontosítása: :D
Politikusok, pártok nélkül és német óriáscégekkel akkor, mikor sorra szüntek meg itthon az átkosbeli külkervállalatok.
Senkivel, csak egyedül odaállva.
Hát, még egészen biztosan pár dolog kimaradt. Várom az újabbakat:)
de egyébként még az jutott eszembe erről a kis ordenáré ujságiróról,
ő miért nem csinálja,ha annyira okos,induljon el, rajta!?
vicc szinten pl.összedobunk neki 3-man-4en egy xaros lepukkant ford tranzitot,(csakhogy más faxával verjem a csalánt:))))megrakjuk neki tetőfóliával...megvesszük,legyen....kezdje el az országot járni a kis majma,piac után.....hátha 15-20év múlva lesz belőle 6milliárd holt--tőkében,számlán összesen-ha nem jön össze, kérünk 2-3ingatlant tőle,hogy tétje is legyen:)
akkor lehet irni ilyen cikket,magyarok igy-magyarok úgy.
értem.
ez diploma és nyelvtudás nélkül semmiféleképpen nem lett volna lehetséges?
tegyük fel pl. mint egy átkosba visszanyúló magánzó,akár a keceli Pintér-művek,(akit 1990-ben diploma-nyelvtudás nélkül hurcoltak magukkal politikusok kinába mindenhová)tegyük fel odaállit 2jogásszal,2tolmáccsal,már óriási előnyt jelentő kapcsolati tőkével?teljesen reménytelen lett volna a helyzete?
szerintem nem.
Akkoriban a diploma (a bizalom letéteményese) és a nyelvtudás ahhoz kellett, hogy az átkosbeli képviseletek helyett magáncégként is lehessen a nyugati cégekkel kizárólagos szerződéseket aláírni 60 napos fizetési feltétellel.
Aki tetszett nekik, király volt.
hát persze ,hogy lehetett,miért ne lehetett volna?én ezt nem is cáfolom.
de nem 100% feltétele a diploma:)
sőt a két gyerek történetével sincs semmi bajom...szép.
de igy ahogyan Ibiza irta,lehet egy épitőipari céget 1éven belül csődbe vinnének a cikkkhősök.
nekem az irással,illetve javarészt az irójával van bajom,a stilusával,hogy egy bugyuta kis provokáló majomherold akinek annyi rálátása van az elmúlt 25év vállalkozósdi játékaira,azonbelül is kis korszakaira,hogy semmi......állitom vmi kis fiatal makkencs,aki 1993ban akár a jelét nem tudta még lerajzolni,nemhogy megélni azokat az éveket,vagy az elmúlt 25évet,vmi vállalkozás közelében,akár belülről,hogy mit jelentett akkor indulni.
nem mondtam nem lehetett..az már nem is a cikkhez kapcsolódott..
azt mondtam a tetű vonalon ész sem kellett a vagyonosodáshoz..szted gyurcsóti mennyire ért a villamos szigetelőporcelánokhoz? miért ez volt a szive vágya? gyerekkorában már szigetelőporcelánokat csinált homokból, vagy balsafából olyat faragott..esetleg szigetelőporcelán volt a jele az oviban?..azzal aludt a kiságyban?
Akiket írtam 10 embert a céggel abból ahogy írtam 6 kipurcant..szétvált..stb.. 2 jól prosperál..1 nagyon jó cég..1 pedig milliárdos vállalkozás lett..úgy, hogy soha nem csaltak..saját kútfő..szorgalom és tudás..ez építőipar.
A fenébe már!
Ne gyere már te is ezzel, mert ehhez a cikkhez nem ez tartozik.
Csalás nélkül is és privatizációs játékok nélkül is lehetett prosperáló cégeket alapítani és működtetni.
Nem igaz már, hogy ilyen értetlenek vagytok:)
egy vállalkozásban az alkalmazott tudásra van szükség..nem okmányokra.. nem egy kollégám van aki a papírjánál jóval többet tud..ismerek olyat aki 4 nyelven jól beszél de alapfokúja sincs.
igen. nagy pénzt azok kerestek akik akkor poziban voltak..voltak banki kapcsolataik..konszolidáció elött voltak a bankok, bőszen kihelyezték a pénzeket és mondták baráti kutyának meg ne próbáld visszafizetni..a hitel 10-30%-át visszakérték zsebbe..az adópénzekből meg konszolidáltak..az adós céget meg bedöntötték. vagy privatizálták 1ft-ért az ami akkor 100at ért..lásd gyurcsóti motim..melósok elmondták annyi nyersanyag jött a privatizáció elött, hogy udvaron tárolták..volt megrendelés rá csak vissza volt tartva a teljesítés.. a szénmonoxid kibocsátási normája a cégnek duplájára volt meghatározva..a "felesleget" eladták..
ezekhez nem kell ész..csak patkányarc.