még sokat kell dolgoznom, hogy itt is elfogadjanak :)
még sokat kell dolgoznom, hogy itt is elfogadjanak :)
:)
Lemondott a Győri ETO FC Kft-ben betöltött ügyvezető igazgatói posztjáról Ökrös András.
A labdarúgócsapat honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a sportvezető így a jogszabályok értelmében legfeljebb 60 napig irányíthatja még az egyesületet, amennyiben a tulajdonos nem nevez ki más ügyvezető igazgatót a klub élére.
A győri klub két hete került nehéz helyzetbe, mivel az egyesületet tulajdonló Quaestor Csoport egyik cége öncsődöt jelentett. A Győri ETO FC Kft. ezután csődvédelmet kért, az események hatására a csapat főszponzora, az Audi Hungaria Motor Kft. pedig azonnali hatállyal felbontotta a klubbal kötött együttműködési megállapodását
Lebron? :D
Köszi!Pedig a félidőben már megírtam a gratuláló levelet!1-0-nál Neymar eldönthette volna,de utána 3-4 gólt is rúghatott volna a Madrid,Suarez gólja után viszont a Barca!A bajnokság még nem dőlt el!!Ha a manócska nem is,de a "fogtündér"eldöntötte!:))
Gratula, de legalább volt esélyünk a győzelemre. Hiányzott nagyon eddig Modric. Ha még James is pályán lenne ... Szerintem még van esélyünk a bajnoki címre. A BL kérdéses.
Izgalmas volt, első félidő után nem tettem volna Barcára. Pont snooker döntő is volt abba is muszáj volt belenézni. Bőség zavara.
El Classico már kevesebb mint két óra!Nem merek tippelni!Jó lenne ha a manócska hármat berámolna a realnak!
Kétmilliárd dolláros rekordbevétele volt a FIFA-nak a brazil vébé után. A szövetség tartaléka már 1,523 milliárd dollár. Csak 2014-ben 140,7 millió dolláros nyereséget termelt a FIFA. A labdarúgó szövetség a 2018-as, orosz világbajnokságig tartó időszakban tovább növelné a bevételeit. (BusinessInsider)
Ez valami csodálatos http://sportgeza.hu/futball/2015/03/20/fifa_uefa_kompenzacio_vb_eb/
:)
EURÓPA-LIGA
A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Sevilla (spanyol)–Zenit (orosz)
FC Bruges (belga)–Dnipro Dnipropetrovszk (ukrán)
Dinamo Kijev (ukrán)–Fiorentina (olasz)
Wolfsburg (német)–Napoli (olasz)
Jónak ígérkezik a sorsolás A legjobb nyolc között PSG–Barcelona, Atlético Madrid–Real Madrid, Porto–Bayern München és Juventus–Monaco párharcot rendeznek.
Keleti nyitás... http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150319-orosz-vagy-arab-tulajdonosa-lehet-a-gyori-fociklubnak.html
Komolyan... Most komolyan...