Görög meccsen tudatosan választottuk ezt a játékot. Egyébként kikaptunk volna vsz.
Így is volt 3 ziccerünk. Nekik kellett támadni nem tudtuk kihasználni.
Görög meccsen tudatosan választottuk ezt a játékot. Egyébként kikaptunk volna vsz.
Így is volt 3 ziccerünk. Nekik kellett támadni nem tudtuk kihasználni.
2. hely benne van vsz.
finn , éír, román meccs nagyon kiegyenlített. Egyiknél sem vagyunk jobbak sokkal , vagy rosszabbak. Mindegyikkel játszunk még. Verni kell őket.
Könnyű mondani. De az jó, hogy románokkal itthon játszunk. Finn , éír nekem nem tűnik verhetetlennek még a mi számunkra sem.
sztem is az éÍrek ki fognak pukkandi, de fél lábbal már bent vannak.
Ezt a görög meccset nagyon be kellett volna húzzuk itthon. Ezek a görögök is favágók voltak,de mi meg még inkább. Szinte hármat nem tudtunk előre egymáshoz passzolni, pedig ezek a görögök egyáltalán nem nagy focit mutattak.
Kicsit sztem tele volt a nadrág nálunk, de lehet, hogy a védekezésre koncentráltunk. Amit hellyel közzel meg is oldottunk, egy jobb csapattól azért kaptunk volna hármat kb.
Arról meg nem Dárdai tehet, hogy 3-11 méterről a magyar játékosok (Gera, Nikolics) nem tudják eltalálni a labdát, vagy 18 méterről zavartalanul lőve a kapu közepébe pottyantjuk a labdát.
Hát nem tudom, a legszebb talán az lenne, ha megtartanánk a harmadik helyet és ott kiesnénk a pótselejtezőn...
Nem volt rossz ez a görögök elleni produkciónk. Amit tetszett hajtottunk, látszott az akarás, és nem fostunk be ahogy szoktunk általában.
Sajnos focizni nem tudunk, így nehéz a dolog. :) De látok előrelépést, nem fejetlenül össze vissza rúgjuk labdát, próbáljuk megtartani, kontrára játszani. Önbizalom féleség is látszik .
Ezen a meccsen van egy komoly befejezőcsatárunk , lő két gólt kis szerencsével.
Finnek ellen idegenben és a románok ellen itthon győzni kellene. Keservesen nehéz lesz, de még mindig azt mondom ez a görög csapat igaz utolsó a csoportban de a legjobb játékerőt képviseli.
2. hely elérhető . Észak-írek egy favágó csapat csak megelőzzük őket. Igaz mi sem vagyunk éppen nagy labdazsonglőrök de náluk jobbak vagyunk.
hmmm...
ezért kár volt odamenni
olyan kondiban van ránézésre a másikhoz képest, mint aki most állt fel a fotelból
szomorú az ilyet látni, h valaki elmegy némi aprópénzért leveretni magát
Az első menetben három padlózás után KO-vereséget szenvedett Petrányi Zoltán a 43 éves nehézsúlyú exvilágbajnok, az amerikai Shannon Briggs ellen egy panamai bokszgálán.
még sokat kell dolgoznom, hogy itt is elfogadjanak :)
:)
Lemondott a Győri ETO FC Kft-ben betöltött ügyvezető igazgatói posztjáról Ökrös András.
A labdarúgócsapat honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a sportvezető így a jogszabályok értelmében legfeljebb 60 napig irányíthatja még az egyesületet, amennyiben a tulajdonos nem nevez ki más ügyvezető igazgatót a klub élére.
A győri klub két hete került nehéz helyzetbe, mivel az egyesületet tulajdonló Quaestor Csoport egyik cége öncsődöt jelentett. A Győri ETO FC Kft. ezután csődvédelmet kért, az események hatására a csapat főszponzora, az Audi Hungaria Motor Kft. pedig azonnali hatállyal felbontotta a klubbal kötött együttműködési megállapodását
Lebron? :D
Köszi!Pedig a félidőben már megírtam a gratuláló levelet!1-0-nál Neymar eldönthette volna,de utána 3-4 gólt is rúghatott volna a Madrid,Suarez gólja után viszont a Barca!A bajnokság még nem dőlt el!!Ha a manócska nem is,de a "fogtündér"eldöntötte!:))
Gratula, de legalább volt esélyünk a győzelemre. Hiányzott nagyon eddig Modric. Ha még James is pályán lenne ... Szerintem még van esélyünk a bajnoki címre. A BL kérdéses.
Izgalmas volt, első félidő után nem tettem volna Barcára. Pont snooker döntő is volt abba is muszáj volt belenézni. Bőség zavara.
El Classico már kevesebb mint két óra!Nem merek tippelni!Jó lenne ha a manócska hármat berámolna a realnak!