Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#726595 banyaiz Előzmény: #726590

Görög meccsen tudatosan választottuk ezt a játékot. Egyébként kikaptunk volna vsz.

Így is volt 3 ziccerünk. Nekik kellett támadni nem tudtuk kihasználni.

#726594 banyaiz Előzmény: #726590

2. hely benne van vsz.

finn , éír, román meccs nagyon kiegyenlített. Egyiknél sem vagyunk jobbak sokkal , vagy rosszabbak. Mindegyikkel játszunk még. Verni kell őket.

Könnyű mondani. De az jó, hogy románokkal itthon játszunk. Finn , éír nekem nem tűnik verhetetlennek még a mi számunkra sem.

#726590 matgab Előzmény: #726587

sztem is az éÍrek ki fognak pukkandi, de fél lábbal már bent vannak.

Ezt a görög meccset nagyon be kellett volna húzzuk itthon. Ezek a görögök is favágók voltak,de mi meg még inkább. Szinte hármat nem tudtunk előre egymáshoz passzolni, pedig ezek a görögök egyáltalán nem nagy focit mutattak.

Kicsit sztem tele volt a nadrág nálunk, de lehet, hogy a védekezésre koncentráltunk. Amit hellyel közzel meg is oldottunk, egy jobb csapattól azért kaptunk volna hármat kb.

Arról meg nem Dárdai tehet, hogy 3-11 méterről a magyar játékosok (Gera, Nikolics) nem tudják eltalálni a labdát, vagy 18 méterről zavartalanul lőve a kapu közepébe pottyantjuk a labdát.

Hát nem tudom, a legszebb talán az lenne, ha megtartanánk a harmadik helyet és ott kiesnénk a pótselejtezőn...

Nem volt rossz ez a görö…

#726587 banyaiz

Nem volt rossz ez a görögök elleni produkciónk. Amit tetszett hajtottunk, látszott az akarás, és nem fostunk be ahogy szoktunk általában.

Sajnos focizni nem tudunk, így nehéz a dolog. :) De látok előrelépést, nem fejetlenül össze vissza rúgjuk labdát, próbáljuk megtartani, kontrára játszani. Önbizalom féleség is látszik .

Ezen a meccsen van egy komoly befejezőcsatárunk , lő két gólt kis szerencsével.

Finnek ellen idegenben és a románok ellen itthon győzni kellene. Keservesen nehéz lesz, de még mindig azt mondom ez a görög csapat igaz utolsó a csoportban de a legjobb játékerőt képviseli.

2. hely elérhető . Észak-írek egy favágó csapat csak megelőzzük őket. Igaz mi sem vagyunk éppen nagy labdazsonglőrök de náluk jobbak vagyunk.

#726488 _pda_ Előzmény: #726486

hmmm...

ezért kár volt odamenni

olyan kondiban van ránézésre a másikhoz képest, mint aki most állt fel a fotelból

szomorú az ilyet látni, h valaki elmegy némi aprópénzért leveretni magát

#726486 kápé Előzmény: #726393

Az első menetben három padlózás után KO-vereséget szenvedett Petrányi Zoltán a 43 éves nehézsúlyú exvilágbajnok, az amerikai Shannon Briggs ellen egy panamai bokszgálán.

#726209 Kissherceg Előzmény: #726049

Lemondott a Győri ETO FC Kft-ben betöltött ügyvezető igazgatói posztjáról Ökrös András.

A labdarúgócsapat honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a sportvezető így a jogszabályok értelmében legfeljebb 60 napig irányíthatja még az egyesületet, amennyiben a tulajdonos nem nevez ki más ügyvezető igazgatót a klub élére.

A győri klub két hete került nehéz helyzetbe, mivel az egyesületet tulajdonló Quaestor Csoport egyik cége öncsődöt jelentett. A Győri ETO FC Kft. ezután csődvédelmet kért, az események hatására a csapat főszponzora, az Audi Hungaria Motor Kft. pedig azonnali hatállyal felbontotta a klubbal kötött együttműködési megállapodását

#725382 Kiss Zoltán Előzmény: #725380

Köszi!Pedig a félidőben már megírtam a gratuláló levelet!1-0-nál Neymar eldönthette volna,de utána 3-4 gólt is rúghatott volna a Madrid,Suarez gólja után viszont a Barca!A bajnokság még nem dőlt el!!Ha a manócska nem is,de a "fogtündér"eldöntötte!:))

#725380 Tapasz Előzmény: #725364

Gratula, de legalább volt esélyünk a győzelemre. Hiányzott nagyon eddig Modric. Ha még James is pályán lenne ... Szerintem még van esélyünk a bajnoki címre. A BL kérdéses.

#725374 banyaiz Előzmény: #725364

Izgalmas volt, első félidő után nem tettem volna Barcára. Pont snooker döntő is volt abba is muszáj volt belenézni. Bőség zavara.

El Classico már kevesebb…

#725364 Kiss Zoltán

El Classico már kevesebb mint két óra!Nem merek tippelni!Jó lenne ha a manócska hármat berámolna a realnak!