Kisebb vissza csúszást várok, h a 2 perce eladott Mol pénzemmel ide is felszállhassak!!!
Kisebb vissza csúszást várok, h a 2 perce eladott Mol pénzemmel ide is felszállhassak!!!
Csak nem véletlenül tartotta ilyen jól magát 2 napig 5100 körül. :) Valakik nagy bevásárlást tartanak.
Zoli!
Áruld már el nekem, hogy miért lenne jó, ha az otp 7000 ft lenne, és nem 4000?
Mert nekem pl. nem lenne jobb, mert uannyi pénzért kevesebb részvénnyel tudok kereskedni.
Vagy esetleg a meglévő részvényeid miatt?
Ki.
Közepes adaggal rajta vagyok. Stop már bent. Valami csak lesz...
Szóval ha 3-5 helyett beállnánk mondjuk 5-7 k közé az pozitív verzió lenne. Van rá esély, de ehhez jól kell alakulnia itt sok mindennek.
Pl nem elég EU-nak görög téma, még a nyakunkba vettük ukránokat is ami szintén egy csődtömeg, plusz még háborús történet.
Addig vártak ezzel a qe programmal míg már deflációs veszély van, ez nem fog működni jegybanknak más eszköze már nincs, akkor nagy baj van.
Díjaznám, de ehhez válság előtti hozzáállás kellene a régiónkhoz és EU-hoz. Pontosabban EU Németországon kívüli részéhez.
Ilyen megítéléshez kellene görög téma végső megoldása, és EU gazdaság felpörgése euqe hozza a javuló számokat.
Most egyelőre vsz annyi a szitu qe program beindulására örömködés . Hozzá még egy kis öröm belföldi események miatt.
Ami nem baj, de ebből legyen egy igazi nagy emelkedés ahhoz kellenének mögé a javuló makrók EU szinten. Ahhoz még hozzájönne egy nagy lelkesedés tőzsdén.
Idén az Usa kamatemelés is várhatóan bekavar. Átmenetileg, de épp elég ahhoz, hogy idén már olyan hű de magasra ne menjünk vsz.
Májusi célárat meg kell emelnem a végén. Bár az 5900 is 5000 fölött van. :)
Lehet feljebb teszik egy polccal buxot, mint a minősítők eggyel bóvli alá. Igazán felnézhetnénk buxilag 20.000 fölé aztán ott meg is maradhatnánk változatosság kedvéért.
hol fogok én ebbe belevenni?:)
ez nekem magas ár pedig.
de nagyon ugy fest nem akar ez májusig már nagyot esni.
Írtam én is, h iszonyatosan tartják...most azt mondanám, határozottan bullos! Ha lenne szabad pénzem, vettem volna
Szerintem is erős. Csak ilyesmit ma le se mertem írni, mindenki annyira shortolni akarja... :-)
Beállt 5100-ra. Jó ez . Ilyen gyors emelkedés után nem tud még korrigálni sem max napon belül egy picit, nem éppen shortos jelnek tűnik.
Én most egyik irányba sem tennék nagy tétet. Kötéslistát nézve, iszonyatosan fogták.
4600-4700on szeretettel várom:)