tévedés Soós Csabika mentette ki magának a fehérbőrkanapét!!!
Tarsoly Csaba 16 db fekete bőrgarniturát mentett ki Swarowszky kristályokkal , melyet a KÜK Minisztérium 6 emeletére szállítottak!
tévedés Soós Csabika mentette ki magának a fehérbőrkanapét!!!
Tarsoly Csaba 16 db fekete bőrgarniturát mentett ki Swarowszky kristályokkal , melyet a KÜK Minisztérium 6 emeletére szállítottak!
Ne ítélkezzünk elhamarkodottan Béláról! Az OK, hogy jóravaló börtön viselt ember, de abban biztos vagyok, hogy kisebb bűnt követett el mint Tarsolyék. Ráadásul kevesebbszer is vétkezhetett :-)
Azért hihetetlen, hogy mit meg nem engednek ebben a történetben is... Kib@szott nagy pofonokat és 60000 év börtönt kellene kiosztani de azonnal. A qrva bilincs meg csak nem csattan!! Szíjjasék milyen "ügyesek" és "szerencsések" voltak, hogy idejében kimenekítették a lóvét!? Gondolom a BC történetből is sikerült sokaknak idejében kiszállni. A süllyedő hajót idejében elhagyó polgártársak listája sosem fog kiderülni!
hát a Hírtelen Híresedő Bélánk akár a közmunka program mintája is lehetne, egy remek reklámarc. a kormányzati kommunikáció gyöngyszeme: kőzmunkából egy milliárdokat kezelő cég vezérigazgatói posztjába. :)
abszurdisztán
Na, ennél még a 239-es hsz ben említett "feltaláló" O.B. is jobb lett volna.
Itt meg lehet nézni a Béla házát is: (és a vezérigazgatói kutyát is)
http://444.hu/2015/03/24/kozmunkas-volt-es-bortonben-is-ult-a-questor-uj-vezerigazgatoja/
Béla! Az új direktor! Parádés! Magyarország én így szeretlek! :-)
Akkor a biztosítatlan részből életük végéig ingyen járhatnak bármilyen stadionba???? :)
"illetve azt jelentették be a mai sajtótájékoztatón az MNB vezetői, hogy elvégezve a jogi vizsgálatot, azt javasolják a BEVA felé, hogy fizesse ki az általános szabályok szerint a fiktív Quaestor-kötvénytulajdonosoknak is a kárukat."
Most az a kérdés, hogy mi fiktív és mi nem. Remélem én fiktíves vagyok...
Legjobb az lenne a 6 millio feletti részekre adnák a nem fiktívet, 6 milláig meg mindenki visszakapna mindent kb....
én is szeretnék tanácsot adni
Innen visszatekintve a pszáf megszüntetése sem lehetett puszta véletlen. Előrelátó gleichschaltolás volt ez, nehogy elszabadult hajóágyúként a "régi" pszáf esetleg a mostani garnitúra felelősségét is pedzegetni kezdje... így a kommunikáció (verbális sz*rlapátolás) házon belülről kontrollálható, nem kell tartani többé semmilyen féktől vagy ellensúlytól. Ahogy látható, ennek a felelőse jelenleg Rogán, mivel ő az ötkeres tevékenysége óta már úgysem mondhat nemet az ilyen "takarítói" megbízásokra.
..meg ha a Hruria csak 19-én jelentett csődöt, előtte nem, akkor mi van a 18-án lejáró kötvényekkel?
" Befektető-védelmi Alap (Beva) egy jogászcsoportot kért fel annak eldöntésére, hogy azok a bizonyos fiktív kötvények, amelyeket a Quaestor befektetői jegyeztek, ténylegesen kötvénynek minősülnek-e, vagy kiterjedhet-e rájuk a Beva garanciája - jelentette be Binder István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője kedden reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
A jogászcsoport részére az a kérdés, ha ezeket a kötvényeket ténylegesen nem hozták létre a Quaestor befektetői számára, tehát nem jöttek létre kötvényként, így nem is tartják ezeket nyilván a központi elszámoló háznál (Központi Elszámolóház és Értéktár - KELER), akkor tekinthetőek-e ezek pénzeszközöknek, értékpapír folyószámlának a Quaestornál, amire hatmillió forintig kiterjed a Beva garanciája. Ez a legfontosabb kérdés, amire az embereknek órákon belül választ kell kapniuk, mert az a kérdés, tudják-e őket ezen az ágon is kártalanítani, vagy sem - mondta Binder István.
Az MNB adatai szerint 30-32 ezer kötvényes van a Quaestornál, és kétharmaduk követelése hatmillió forint alatti - tette hozzá."
fornit tud segiteni?? :O mert nekem is van egy ismerösöm, akinek benn ragadt