Sztem a res es a 200 napos megfogja. Persze lehet holnap belekotnek a 10be, de innen indult, legalabb kicsit korrigalni fog felfele.
Sztem a res es a 200 napos megfogja. Persze lehet holnap belekotnek a 10be, de innen indult, legalabb kicsit korrigalni fog felfele.
remélem KH beírja, ha dobta a kukába, arra kiváncsi leszek
na, ez lassan kuka, sajnos............
senki nem tudja.
Szerk:
De a BH már az emelt névértékre tett ajánlatot, tehát elméletileg addig meg kell történnie.
200-ról 25-re?
Mert lehet, hogy ezért lesz....
Jó lehet igazad van, hogy egyiket sem teljesen, de a phyli akkor is dúrvább bármelyiknél.
Sziasztok, jó reggelt.
Igen a névértéket 8x-ák, a részvényállományt, pedig nyolcadolják.
Ez nem azt jelenti, hogy azonos részvényállomány mellett lesz 200ft a névérték........
nem az a baj
Elkezdték kavarni a kártyákat és ez nem tetszik mikor nem látom át, persze speki az speki
Nagy kockázat magas hozam, vagy nagy szívás, ha nem veszed időben észre
off:
Egyébként az Eco-t is ide sorolom, ott sem tudom már mi van egy ideig átláttam, de más nem
Sztem jó időre (kb 5év) halott
látopm ezt most nem tudod elsőre feldolgozni :D
szóval ha eljön az idő ez a szar 8*25Ft-ot fog érni?
óhh
Névértéket nyolcszorozzák könnyebben legyen kereskedhető. :)sztm ott könnyebb lesz tömni :)
hm 8szorozás pfff
merjünk nagyot álmodni, de az tényleg para lenne
Mindenesetre ha nem jön hír nem tom hol áll meg 10 alatt biztos felejtős, de nekem van egy sanda gyanúm, hogy nem dobni kellene, hanem tartani, mert a story nem csak a visonka miatt lett elhintve, és mást eddig nem jelentettek hogy kiszállt, vsz a többinek nem volt jó, a beragadtak adtak és a parás kicsik.
Story folytatódik, micropakkal figyelek :-)
Hatival fedezem :-), úgy sem akarok mást longolni egy darabig
mondjuk névérték 8szorozás után 20ra visszatérne az a valódi para :)
aztat Én nem várom meg :) és venni se fogok ott... :)
mocsaras írásodat tedd ki blogként légyszives, zseniális :)
5 Ft
párna alatt ott legyen a phyl biblia :)