Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#72655 akpo7 Előzmény: #72636

Sztem a res es a 200 napos megfogja. Persze lehet holnap belekotnek a 10be, de innen indult, legalabb kicsit korrigalni fog felfele.

#72598 hosszhuszár Előzmény: #72597

senki nem tudja.

Szerk:

De a BH már az emelt névértékre tett ajánlatot, tehát elméletileg addig meg kell történnie.

#72587 kelvin Előzmény: #72576

Jó lehet igazad van, hogy egyiket sem teljesen, de a phyli akkor is dúrvább bármelyiknél.

#72585 hosszhuszár Előzmény: #72560

Sziasztok, jó reggelt.

Igen a névértéket 8x-ák, a részvényállományt, pedig nyolcadolják.

Ez nem azt jelenti, hogy azonos részvényállomány mellett lesz 200ft a névérték........

#72565 kelvin Előzmény: #72562

nem az a baj

Elkezdték kavarni a kártyákat és ez nem tetszik mikor nem látom át, persze speki az speki

Nagy kockázat magas hozam, vagy nagy szívás, ha nem veszed időben észre

off:

Egyébként az Eco-t is ide sorolom, ott sem tudom már mi van egy ideig átláttam, de más nem

Sztem jó időre (kb 5év) halott

#72559 Kissherceg Előzmény: #72557

Névértéket nyolcszorozzák könnyebben legyen kereskedhető. :)sztm ott könnyebb lesz tömni :)

#72557 kelvin Előzmény: #72553

hm 8szorozás pfff

merjünk nagyot álmodni, de az tényleg para lenne

Mindenesetre ha nem jön hír nem tom hol áll meg 10 alatt biztos felejtős, de nekem van egy sanda gyanúm, hogy nem dobni kellene, hanem tartani, mert a story nem csak a visonka miatt lett elhintve, és mást eddig nem jelentettek hogy kiszállt, vsz a többinek nem volt jó, a beragadtak adtak és a parás kicsik.

Story folytatódik, micropakkal figyelek :-)

Hatival fedezem :-), úgy sem akarok mást longolni egy darabig

#72551 Kissherceg Előzmény: #72549

aztat Én nem várom meg :) és venni se fogok ott... :)

mocsaras írásodat tedd ki blogként légyszives, zseniális :)

#72518 akpo7 Előzmény: #72510

Ha kapok 11en, én is veszek, csak h. tartsam magam a tervhez. Pontokat este bemagolom, holnap pedig felmondjuk egymásnak reggel 8kor. :)