"Egyetlen szót sem szól senki arról, hogy mit tett bármelyik magyar hatóság azért, hogy a 62 milliárd forintot visszaszerezze."
"Egyetlen szót sem szól senki arról, hogy mit tett bármelyik magyar hatóság azért, hogy a 62 milliárd forintot visszaszerezze."
marha egyszerű csak a zrt-nél van felügyeleti biztos ez azt jelenti hogy a brókeri közbvetítői tevékenységet felügyeli azt nem végezheti. maga a cég nem került zár alá, nem rendeltek el felszámolást. sőt a kft-nél még ez sem volt ott kamu csődbejelentés volt, tehát minden mehetett tovább az ügyvezető keze alatt aki szerintem viszadátumozott okiratokkal megvette saját magától a kft.-re a zrt-t ahol a legális kötvényekkel tőkét emelt. szerintem így történt semmi konkrétat nem tudok egyébként.
namost a kinzó kérdés: miért nem volt előzetesben a teljes vezetés a ominózus kedd óta.
bazzeg...
:( B+.
...
Emlékeztek még London Bróker ügyre? Ott kevert cégtulaj, kisebb méretekben mint ez a téma kinéz. Tőkeemelés , megmenti (kb mint a dev hiteleseket) , duma , duma, amíg le nem lőtték. Azt hiszem nem is derült ki azóta sem ki volt, legalábbis én nem hallottam.
Elvesztettem a fonalat. :) De ez egyre kacifántosabb.
Valaki világosítson fel, hogy **** variálhat még ez a jóember a cégcsoportjával tőkét emel, tulajdoni változások, mikor 150 mrd jogtalan kötvénykibocsátás gyanúja merült fel? A többi már csak következmény.
Itthon vagy az országban??? Jó lenne ha valamikor tudnánk telefonon beszélni...számom asszem megvan. Szüleimnek 9m ragadt bent :(
Hazudnak:
"látták azt, hogy bedőlt a Buda-Cash és a Hungaria Értékpapír, ezért úgy döntöttek, hogy a továbbiakban nem tartják a brókercégnél a pénzüket, és ennek megfelelően kivették a tőkét a Quaestortól." (pont mint én akartam.)
A Hungária pénteken dőlt be, a Q meg kedden.
Én hétfőn voltam bent, hogy eladjam a kötvényeket, az ügyintéző mondta, szerdán mehetek a pénzért, a t+2 miatt meg ilyesmi... Oszt másnap néztem, hogy nem is kötvényeladásról adott papírt, csak arról hogy megbízom őket, hogy ápr 8-ig adják el a márc 18-ai lejáratú kötvényt. Nem tudom miért volt jó annak a picsának, hogy elbuktatott velem 4,5 millát....
pont éppen a fizetésképtelenség előtt vették ki a pénzecskét. jajj de szerencsés ember fiai ezek a külügyes fickók.
persze, mert ikonikus:
íme, a nemzeti együttműködés rendszere
"teherautókat láttak egyik éjjel"
vajon mi(ke)t szállítottak el éjnek idején mint a tolvajok?
még egy kicsit továbbfűzve a gondolatmenetet:
miért nincs csődbüntett a hruriranál mert a törvényesen kibocsájtott kötvények ellenértékét már a pü zrt-nek odaadták korábban akik nem fizettek az ügyfeleknek(azért mert nem) és kaptak feb 27-én egy új ügyvezetőt hogy nála csapódjon le a felelősség. cáfoljon már rám valaki.
http://avakkomondor.blog.hu/2013/07/17/igy_ovd_kornyezeted_a_kisbolygo_becsapodastol
Orgovány Béla, híres feltaláló. :))
továbbá érdekesek a számok. ennyi engedélyes kötvény lehetett. az engedély nélkülieket meg ráverik a zrt-re. így a hrurira vagyona ugye a zrt-ből áll ahol valszeg csalást követtek el. namost a hrurira ügyvezetője még mindíg tarsoly alul a cégkivonat. illetve a zrt egyéb vagyonelemiből amiben a hrurira is benne van. ájvé. már én is összezavaradok.