És mi lesz??? Ne titkolózz! ;-)
Ezt? Senki. :-)
5k fölött, rakhatod a stopjaidat. Mármint ha akarod...
Képzelheted mi lesz 3 hónap múlva...
"A minősítők döntését a kormány 2-3 nappal korábban megkapja, de nem publikálhatja.
(csak bennfentesen lekereskedheti- no ez csak vicc volt. ilyet nem tesznek)"
Nem, ez teljességgel kizárt. Sem ők, sem a közelállók nem tesznek ilyet. Soha. Ez a csárton is tökéletesen látszik.
Ja hát akkor ebből ne vonjak le következtetéseket. De ha úgyis közlik vele előre akkor mit nyilatkozgat? Döntés után esetleg, de előtte mikor neki már megmondták a döntést az annyira felesleges vsz.
Nem csak bóvli alatt eggyel és negatív figyelésen? Kettővel alatta akkor gyorsan rakjanak egy polccal feljebb. :)
Gondolom azért szólnak előtte nehogy váratlanul érjen piaci reakció gazd polt, kormányt. De ez elég nagy csábítás lehet vhogy lekereskedjék. :) Nem tudom ennek ellen tudnak e állni.
Nem tartom vszínűnek azt visszatáncolnak ebből a bankadó csökkentéses történetből. Értelmetlen lenne. Igaz azt sem tartottam vszínűnek ennyire belemásznak.
Varga legutóbb 03.06-án a Moody's esetében is bizakodó volt, szóval ez nála "szakmai" ártalom....hogy ne mondjam elvárás a főnökétől...
Az S&P-nél két fokozattal vagyunk a bóvli alatt. Nem szoktak két fokozatot ugrani, ahhoz tényleg "jobban kell teljesítenünk!"
A minősítők döntését a kormány 2-3 nappal korábban megkapja, de nem publikálhatja.
(csak bennfentesen lekereskedheti- no ez csak vicc volt. ilyet nem tesznek)
Az áprilisi gyors költségvetés gondolom, azt a célt szolgálja, hogy abban majd szerepel a bankadó csökkentés.
Felminősítenek az ősszel, decemberben meg jön az egyéni képviselői indítvány, hogy mégis adóztassuk meg a nemzetközi fináncoligarchiát.
Pont erre számítok én is! Ezért 5k felett adnám is!
Egyiknél a bóvli alatt még negatív figyelésen vagyunk ha jól emlékszem. :) Szóval ez még hosszabb folyamat kikerüljünk mint a 3-nál. Az sem kizárt megvárják a konkrét intézkedést a bankadó csökkentésre, hiszem ha látom alapon.
De Varga nem véletlenül fényezi magát előre. Mintha ki is szivárgott volna , nagy célár emelés, árfolyam emelkedés, Varga szóba hozza a témát.
Azért lenne jó kikerülnénk mind a 3 nagynál mert vannak alapok amik így nem vehetnek nálunk. Ha esetleg akarnának ezt nem tudjuk. :)
Esetleg a súlyozásunk a régiós alapokban picit felfelé mehet ami Otp-nél elég sokat számíthat.
Nem is tudom melyik minősítő néhány hete nem véleményezett , időt nyert . :) Ebből gondoltam átcsúszik őszre felminősítésünk.
Idén ki kellene kerülnünk vsz, mind a háromnál.
Az a kikerülés még kétesélyes, lehet az is, jobbak lettünk, már nem stabil a besorolás hanem jobb, de maradunk még őszig bóvliban. Láttam már ilyet :)
Jó lenne felminősítés. Valószínű tud valamit, olyasmi rémlik nekem , hogy ilyen esetekben ha változtatnak a besoroláson jelzik előre. Legalábbis amikor bóvliba vágtak mintha szó lett volna erről, hogy Matonak jelezték, hogy számítson rá megyünk bóvliba még a bejelentés előtt. De nem 100% a dolog.
Varga nyilatkozatában az érdekesség mikor bóvliba vágtak akkor az volt a duma ez nem számít, hülyék ezek a hitelminősítők , bankok érdekeit szolgálják, gonosz kapitalisták stb.
Most micsoda eredmény kikerülünk a bóvliból , felminősítenek. :) Bohócok.
Akkor készülhetsz, hírre adni fogják már szerintem, hiszen mint látjuk, sokan tudták a döntést, ha pozitív lesz :)
Nem sok van 5K-n eladáson...vsz azt kiveszik ma. Varga baromi lelkes....mintha tudna valamit a ma esti döntésről!
dr. Pongrácz Antal az OTP Bank Nyrt. Igazgatóságának alelnöke 2015. március 19. napján, az
OTP Bank Nyrt., mint befektetési szolgáltató igénybevételével 4.853,-forint/darab átlagáron
29.282 darab OTP törzsrészvényt értékesített.