Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#725175 matgab Előzmény: #725091

mi történt az olajjal? Kilőtt mint a rakéta... (CLU).

Akartam venni VA.US-t, de ha így megindul az olaj, akkor már nem vagyok benne annyira biztos...

#725091 rbbj11 Előzmény: #725036

vmit felreerthettel, vagy tul reg csatlakoztäl: a 10% csak egyetlen alkalommal ervenyes, az elsö alkalommal, mikor töteneteben legelöször lepi meg a reszveny. Utäna is összejöhet, de az mär nem ugyanolyan talälati biztonsägu

Startupok közül sokkal foglalkoztunk itt, ilyen volt a VA, SCTY,Alibaba is, fejböl nem jut eszembe most mäs, de több tucatnyi össze lett mär gyüjtve.

10%szabályosak: MCO, INT…

#725036 Koffein

10%szabályosak: MCO, INTU is 100fölé ment...

WDC most támadja 3ik alkalommal a 100at... kérdés, hogy 3ik alkalommal is megcsinálja-e a 10%ot? :)

#725030 Koffein Előzmény: #725027

startapuk közül melyiket ajánlanád? fb kívül, mert az pár hete szóba került, de azt valahogy nagyon de nagyon túlárazva látom, de lehet én látom rosszul... :-/

#725027 rbbj11 Előzmény: #724800

nem lenne utobbi idöben veszteseges, gyöngyszem lenne

De igy csak annyit tudok mondani, h. en nem veszek veszteseges ceget, hacsak nem starter az, vagy akärmiböl elöre lätni, hogy ideiglenes a veszteseg. Igy nekem nem lenne pälya

#725018 rbbj11 Előzmény: #724918

ah, ezt a céget ismerem (UA)! Jo cég, csak baromi dräga. Indokolt vhol az ärazäsa, de akkor is dräga. 30 usd-t bärmikor megadnék érte. Ehhez érdemes viszonyitani a mostani ärat, ha vki hosszú távon gondolkodik benne

#724970 Greeny Előzmény: #724962

Aham és ha megnézed, igencsak stabil a növekedés. Nem kiugró hozam, de stabil évekre visszamenőlegesen.

#724964 Fornit Előzmény: #724959

Soros Gyuribácsi és én is a tulajdonosok között vagyunk. Kár hogy lefordult 29-ről, azt hittem sikerült kitörnie.

#724962 Bendeguz Előzmény: #724957

haha :D hát igen, eleinte még kell a dekódolás. én is elnevezem néha a részvényeket: SCTY szocisziti, MSFT macskaszoft

Szóval a Macys technikailag bullos, egy ékból (csökk. 3szögből) jött ki, célára 71.8$.